2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sağol canım progestan var evde kullanmıştım daha önce yine baslicam bu gece en azından kontrole gidene kadar
Doktora sormadan progestanı da kullanmayın yine de. Kahverengi lekelenmeler genelde zararsız derler ama siz doktorunuza mutlaka danışın tabi

Ben kızımda ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım. Vücudumu da az çok tanıdım bu süreçte çünkü geç adet oluyordum. Testte elimde kalanlar olmuştu,ikinci bebek istiyorduk ama zamana birakalim dedik önce. İlişki ertesi günü ağrı hissedince test yaptım yumurtlama gördüm ama o gün şehir dışına çıkmam gerekti. Bir 10 gün yoktum. Dönünce hamile olduğumu öğrendim 🙈 nerdeyse bilmeden ayda bir gün ilişki ile tuttu bebiş ❤️‍🩹
Tamamen sürpriz yumurta oldu bize🙏

Kızçeler ultrasona göre 13+4 üm, bulantılar bikac gündür hafifledi bi sabahları öğürme oluyor bi kere bunada bin sükür, 12. Haftasında olup bulantı ceken varsa haftaya rahatlar insallah benim öyle oldu, onun dısında ben bikac zıbın aldım hevesimi almak adına, sag salim kucaklarımıza alalım bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻

Nub’a göre kız sankii ama pozisyonunu tam çözemedim çıkıntıdan sonrası bacaklar mı eğer tam yan değilse hafif önünü dönmüşse o çıkıntı erkek çıkıntısı da olabilir 😬 kaçıncı hafta tam burda? Aslında kızlar 12-13. Haftada doktor tahmin yapamıyorum dese bile bacak arasından ultrason resmi verebilir misiniz derseniz ordan tahmin etmenin de bir yolu var mesanenin çıkıntıya yakınlığı uzaklığıyla anlaşılıyor ama sadece alttan popo ve bacakları kapsayan resimde

Eklentiler

• IMG20231206094722_01.webp
    IMG20231206094722_01.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 73
Kızçeler ultrasona göre 13+4 üm, bulantılar bikac gündür hafifledi bi sabahları öğürme oluyor bi kere bunada bin sükür, 12. Haftasında olup bulantı ceken varsa haftaya rahatlar insallah benim öyle oldu, onun dısında ben bikac zıbın aldım hevesimi almak adına, sag salim kucaklarımıza alalım bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻
Valla bende arda oluyor bulantı öyle sık değil inşallah odaa geçer ya
Bende kendimi zor tutuyorum birşeyler almamak için cinsiyeti ögreneyim hayırlısı ile bir kaç zıbın filan alıcam inşallah

Benım 11 haftadayım bu aralar bulantılrım aşırı arttı. Kusabılsem rahatlıyorum ama çıkaramıyorum ne gecem ne gunduzum kaldı . Doktora gdince bende işaç isteyeceğim hiç kullanamadım ama artık başa çıkamıyorım. Yemek kokusundan ziyade yemek fikri midemi bulandırıyor canım hiç bişey istemiyor ama zorla yiyorum . Sadece midem bulanmasın diye

Bendeki hamilelik etkileri geçti gibi,bir haftadır bulantı yok uyku yok.hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi sizde durumlar ne? Karnım da şişti ama sırtüstü yatınca dümdüz bebek nerde belli değil.diğer hamileliklerimde bebeğin yeri portakal yutmuş gibi görünüyordu çok zayıfım da

Benım 11 haftadayım bu aralar bulantılrım aşırı arttı. Kusabılsem rahatlıyorum ama çıkaramıyorum ne gecem ne gunduzum kaldı . Doktora gdince bende işaç isteyeceğim hiç kullanamadım ama artık başa çıkamıyorım. Yemek kokusundan ziyade yemek fikri midemi bulandırıyor canım hiç bişey istemiyor ama zorla yiyorum . Sadece midem bulanmasın diye
Benim de 11 de pik yaptı 12 de bıçakla kesmiş gibi bitti

Canım keyfi olarak almıyorsun ki sonuçta dinlenmen gereken durum var demek ki. Valla ben bundan önceki hamileliğim de vicdan yaptım ama bana sonucu manevi olarak çok kötüye patladı ben bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim şuan hiç bir şey umrumda değil gerekirse 32 ye kadar veririm diyor doktorum bana ve benim bebeğmden de hiç bir şey önemli değil senin yerinde olarak bir saniye düşünmem al zaten durumu atlatinca yine calisirsin
3 gün aldım salak gibi çok pişmanım 10 gün yapmam gerekliydi boş vicdan yapıyorum gün içinde uykusuzluktan aglayasim geliyor kendime üzülüyorum bu hafta daha sabredip tekrar almayı düşünüyorum

Bendeki hamilelik etkileri geçti gibi,bir haftadır bulantı yok uyku yok.hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi sizde durumlar ne? Karnım da şişti ama sırtüstü yatınca dümdüz bebek nerde belli değil.diğer hamileliklerimde bebeğin yeri portakal yutmuş gibi görünüyordu çok zayıfım da
Benimde 13. Haftadayım bulantılarım ve kusmalarım baya azaldı inşallah saglıkla devam eder hersey🥰

Bu arada multivitamin ve demir takviyesine gectı doktorum sizlerde de demir ilacı kullanımına başlayan varmı ? Pek severek içmiyorum kokusu sinirimi bozuyor

Kizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?

Kizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?
ocean mummy verdi benim doktorum onu kullanıyorum , diğerleri hakkında fikrim yok canım

Back
X