2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar cınsıyetı ne sızce

Eklentiler

• IMG20231205115052_01.webp
    IMG20231205115052_01.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
Evet ben de çarşamba günü oldum. Perşembe günü çok kötüydüm. Doktor toz ilaç verdi ama ben onu almadım karnabahar suyu içtim. Günden güne iyileştim şimdi çok az o bölgede acı ve kaşıntı kaldı yok gibi nerdeyse. Bu dönemde her türlü ilaca karşıyım ben. Siz nasıl oldunuz?
ben de iki gün boyunca bol su içtim tahlillerim temiz çıktı iltihap gözükmedi ama ben gebelik öncesindeki gibi iltihap olduğuna eminim o yüzden ilaç vermediler bana da

kızlar nipt testi yaptırdım bugün ankarada 12. haftamın ilk günü bugün burada daha önce konuşulmuştu galiba ama bulamadım yaptıranlar memnun mu yoksa ultrasonda zaten bir sıkıntı yoksa nice gereksiz mi oluyor fiyatı 11500 bu arada

kızlar nipt testi yaptırdım bugün ankarada 12. haftamın ilk günü bugün burada daha önce konuşulmuştu galiba ama bulamadım yaptıranlar memnun mu yoksa ultrasonda zaten bir sıkıntı yoksa nice gereksiz mi oluyor fiyatı 11500 bu arada
Canım bence durumun varsa senin yaptırdığın mantıklı. Bir zararı da yok. Ben ikili testi saçma buluyorum. Ultrasonda her şey normalse sadece ihtimal veren bir şeyi yaptırmaya gerek yok bence. Farklı düşünenlere de saygı duyarım tabi ki

Kızlar merhaba bir şey sorucam yaklaşık 10 gündür sol başım ve gözüme vuran bir ağrı var ara ara geliyor zonkluyor bazen tüm gün devam ediyor aile hekimi parol içebilirsin dedi kendiliğinden geçer dedi kadın doğum doktoruma sormadım rahatsız etmek istemedim benim gibi bir durum yaşayan var mıdır hamilelikle mi ilgili acaba yoksa başka bir şey mi biraz korkuyorum 😞

Kızlar selamlar,
Çok merak ediyorum evde temizliği vs nasıl yapıyorsunuz. Eşim benim en büyük destekçim ayrıca kayınvalidemle annemi arada çağırdık sağolsunlar hem çok halsizdim midem bulanıyordu, yemeği temizliği falan onlar da yaptılar. Ama artık ufaktan ayaklanıp kendi işlerimi yapmak istiyorum. Bu hafta annem gidecek, gitmeden birlikte mutfak dolaplarını temizleyelim dedik, iş bittiğinde ben de bitmiştim 😂 İstesem dışarıdan birine de yaptırabiliriz ama çok hareketsiz kalmak istemiyorum ve yapabileceğim işleri mümkün olduğunca yapmak istiyorum. Merak ettim sizde durumlar nasıl?

Kızlar merhaba bir şey sorucam yaklaşık 10 gündür sol başım ve gözüme vuran bir ağrı var ara ara geliyor zonkluyor bazen tüm gün devam ediyor aile hekimi parol içebilirsin dedi kendiliğinden geçer dedi kadın doğum doktoruma sormadım rahatsız etmek istemedim benim gibi bir durum yaşayan var mıdır hamilelikle mi ilgili acaba yoksa başka bir şey mi biraz korkuyorum 😞
Tansiyon kontrolü yapıyor musun canım genelde tansiyon göze vurur ama bi tansiyon kontrolü yap bakalım günlük. Bende migren var baş ağrım olunca sol gözüme vuruyor bazen oda olabilir

Tansiyon kontrolü yapıyor musun canım genelde tansiyon göze vurur ama bi tansiyon kontrolü yap bakalım günlük. Bende migren var baş ağrım olunca sol gözüme vuruyor bazen oda olabilir
En son gittiğimde tansiyonum düşük çıkmıştı ama hemşire gebelikte normal böyle olması dedi bir tansiyon aleti alsam iyi olacak migrenim yoktu önceden ama şuan var mı bilmiyorum😞 çok teşekkür ederim yorumun için🙏🏼🙏🏼

Kızlar selamlar,
Çok merak ediyorum evde temizliği vs nasıl yapıyorsunuz. Eşim benim en büyük destekçim ayrıca kayınvalidemle annemi arada çağırdık sağolsunlar hem çok halsizdim midem bulanıyordu, yemeği temizliği falan onlar da yaptılar. Ama artık ufaktan ayaklanıp kendi işlerimi yapmak istiyorum. Bu hafta annem gidecek, gitmeden birlikte mutfak dolaplarını temizleyelim dedik, iş bittiğinde ben de bitmiştim 😂 İstesem dışarıdan birine de yaptırabiliriz ama çok hareketsiz kalmak istemiyorum ve yapabileceğim işleri mümkün olduğunca yapmak istiyorum. Merak ettim sizde durumlar nasıl?
Bende bir işe kalkışıyorum genelde yarım kalıyor eşim işten gelince toparlıyor sağolsun haftaya 4 aylık olacağım hala halsizliğim ve hafifte bulantım devam ediyor inşallah biter 4 aydan sonra🙁

Kızlar size bir şey soracam. Gögüslerinizin altında kırmızı catlaklar oluştu mu bende şimdiden oluştu kirmizi kirmizi cizgiler oldu sol gogsumde oldu. Çok az dı ama bugün baktım daha da belirginleşmiş. Çok mu çatlayacam ben ya. Bebek yağı aldım onu suruyorum gobegime gogsume falan ama erken degilmi catlaması ama goguslerim çok sistigi icin catlak hemen oluştu sanırım. 14. Haftaya girdim bugün itibariyle. Sizde çatlaklar ne durumda?

canım merhaba, sanki tansiyonun oynuyor gibi geldi bana, bir tansiyon aleti ile düzenli ölç bakalım , gebelikten kaynaklı da olabilir :)

Ben de yaptırdım canım kafamız rahat etti açıkçası zaten arkadaşların dediği gibi bir zararı da yok. Biz de 11bin e yaptırdık. Cinsiyeti tam öğreniyor olmak da ayrı artısı

Auralı migrenim var ve hamilelikte 3-4 kere başıma geldi. Artı kafein alımımızı da azalttığımız için ondan da oluyor olabilir. 2 gün kahve içmemiştim 3. gün resmen serum alır gibi bir fincan içtim ve 10 dk sonra geçti 🙀

Kızlar selamlar,
bende robot var süpürme işini o yapıyor, eşim sağolsun siliyor , yemek ve bulaşık genelde bende, çamaşırları da sepeti eşim taşıyor asıyoruz, katlama ütü bende :) tüm bunları dinlenerek yapıyorum , bu ara çok yaparsam belim ağrımaya başladı , dip köşe temizlik yapmayalı biiii 15 hafta oldu yalnız :anneadayı::KK70::KK70:

Back
X