- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iki gün boyunca bol su içtim tahlillerim temiz çıktı iltihap gözükmedi ama ben gebelik öncesindeki gibi iltihap olduğuna eminim o yüzden ilaç vermediler bana daEvet ben de çarşamba günü oldum. Perşembe günü çok kötüydüm. Doktor toz ilaç verdi ama ben onu almadım karnabahar suyu içtim. Günden güne iyileştim şimdi çok az o bölgede acı ve kaşıntı kaldı yok gibi nerdeyse. Bu dönemde her türlü ilaca karşıyım ben. Siz nasıl oldunuz?
Canım bence durumun varsa senin yaptırdığın mantıklı. Bir zararı da yok. Ben ikili testi saçma buluyorum. Ultrasonda her şey normalse sadece ihtimal veren bir şeyi yaptırmaya gerek yok bence. Farklı düşünenlere de saygı duyarım tabi kikızlar nipt testi yaptırdım bugün ankarada 12. haftamın ilk günü bugün burada daha önce konuşulmuştu galiba ama bulamadım yaptıranlar memnun mu yoksa ultrasonda zaten bir sıkıntı yoksa nice gereksiz mi oluyor fiyatı 11500 bu arada
HosbuldummmmHoşgeldiin
Ankara'dan bir hamişimiz daha oldu galibaa![]()
Bi sonraki kontrolde seninde belli olur artık hadi bakalim güzel haberler bekliyoruzmerhaba :) genelde 12de öğreniliyor en erken , ondan önce öğrenenler fetal dna ile öğrendiler, ben 14+4'üm hala belli değil saklanıyor :)))
Tansiyon kontrolü yapıyor musun canım genelde tansiyon göze vurur ama bi tansiyon kontrolü yap bakalım günlük. Bende migren var baş ağrım olunca sol gözüme vuruyor bazen oda olabilirKızlar merhaba bir şey sorucam yaklaşık 10 gündür sol başım ve gözüme vuran bir ağrı var ara ara geliyor zonkluyor bazen tüm gün devam ediyor aile hekimi parol içebilirsin dedi kendiliğinden geçer dedi kadın doğum doktoruma sormadım rahatsız etmek istemedim benim gibi bir durum yaşayan var mıdır hamilelikle mi ilgili acaba yoksa başka bir şey mi biraz korkuyorum![]()
En son gittiğimde tansiyonum düşük çıkmıştı ama hemşire gebelikte normal böyle olması dedi bir tansiyon aleti alsam iyi olacak migrenim yoktu önceden ama şuan var mı bilmiyorumTansiyon kontrolü yapıyor musun canım genelde tansiyon göze vurur ama bi tansiyon kontrolü yap bakalım günlük. Bende migren var baş ağrım olunca sol gözüme vuruyor bazen oda olabilir
Bende bir işe kalkışıyorum genelde yarım kalıyor eşim işten gelince toparlıyor sağolsun haftaya 4 aylık olacağım hala halsizliğim ve hafifte bulantım devam ediyor inşallah biter 4 aydan sonraKızlar selamlar,
Çok merak ediyorum evde temizliği vs nasıl yapıyorsunuz. Eşim benim en büyük destekçim ayrıca kayınvalidemle annemi arada çağırdık sağolsunlar hem çok halsizdim midem bulanıyordu, yemeği temizliği falan onlar da yaptılar. Ama artık ufaktan ayaklanıp kendi işlerimi yapmak istiyorum. Bu hafta annem gidecek, gitmeden birlikte mutfak dolaplarını temizleyelim dedik, iş bittiğinde ben de bitmiştimİstesem dışarıdan birine de yaptırabiliriz ama çok hareketsiz kalmak istemiyorum ve yapabileceğim işleri mümkün olduğunca yapmak istiyorum. Merak ettim sizde durumlar nasıl?
Erkek gördüm sanki ben orada kucucuk bir sey var sanki annesiBenimde resmide tahmin eder misiniz. Pozisyonda değil ama.Eki Görüntüle 3349957
canım merhaba, sanki tansiyonun oynuyor gibi geldi bana, bir tansiyon aleti ile düzenli ölç bakalım , gebelikten kaynaklı da olabilir :)Kızlar merhaba bir şey sorucam yaklaşık 10 gündür sol başım ve gözüme vuran bir ağrı var ara ara geliyor zonkluyor bazen tüm gün devam ediyor aile hekimi parol içebilirsin dedi kendiliğinden geçer dedi kadın doğum doktoruma sormadım rahatsız etmek istemedim benim gibi bir durum yaşayan var mıdır hamilelikle mi ilgili acaba yoksa başka bir şey mi biraz korkuyorum![]()
Ben de yaptırdım canım kafamız rahat etti açıkçası zaten arkadaşların dediği gibi bir zararı da yok. Biz de 11bin e yaptırdık. Cinsiyeti tam öğreniyor olmak da ayrı artısıkızlar nipt testi yaptırdım bugün ankarada 12. haftamın ilk günü bugün burada daha önce konuşulmuştu galiba ama bulamadım yaptıranlar memnun mu yoksa ultrasonda zaten bir sıkıntı yoksa nice gereksiz mi oluyor fiyatı 11500 bu arada
Auralı migrenim var ve hamilelikte 3-4 kere başıma geldi. Artı kafein alımımızı da azalttığımız için ondan da oluyor olabilir. 2 gün kahve içmemiştim 3. gün resmen serum alır gibi bir fincan içtim ve 10 dk sonra geçtiKızlar merhaba bir şey sorucam yaklaşık 10 gündür sol başım ve gözüme vuran bir ağrı var ara ara geliyor zonkluyor bazen tüm gün devam ediyor aile hekimi parol içebilirsin dedi kendiliğinden geçer dedi kadın doğum doktoruma sormadım rahatsız etmek istemedim benim gibi bir durum yaşayan var mıdır hamilelikle mi ilgili acaba yoksa başka bir şey mi biraz korkuyorum![]()
bende robot var süpürme işini o yapıyor, eşim sağolsun siliyor , yemek ve bulaşık genelde bende, çamaşırları da sepeti eşim taşıyor asıyoruz, katlama ütü bende :) tüm bunları dinlenerek yapıyorum , bu ara çok yaparsam belim ağrımaya başladı , dip köşe temizlik yapmayalı biiii 15 hafta oldu yalnızKızlar selamlar,
Çok merak ediyorum evde temizliği vs nasıl yapıyorsunuz. Eşim benim en büyük destekçim ayrıca kayınvalidemle annemi arada çağırdık sağolsunlar hem çok halsizdim midem bulanıyordu, yemeği temizliği falan onlar da yaptılar. Ama artık ufaktan ayaklanıp kendi işlerimi yapmak istiyorum. Bu hafta annem gidecek, gitmeden birlikte mutfak dolaplarını temizleyelim dedik, iş bittiğinde ben de bitmiştimİstesem dışarıdan birine de yaptırabiliriz ama çok hareketsiz kalmak istemiyorum ve yapabileceğim işleri mümkün olduğunca yapmak istiyorum. Merak ettim sizde durumlar nasıl?