2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
açlık evet yüksekmiş gebelerde 95i üst sınır olarak görüyorlar açlık şekeri için canım ama ortalaman güzel çıkmış benim ortalamam en son 5.69 du , bunun için doktorun seni bir endokrin uzmanına yönlendirir mutlaka, açlık şekerinin yüksek olmasını istemiyorlar çünkü. Sen bir süre karbonhidrat içerikli beslenmeden ve meyveden uzak dur evde ölçme imkanın varsa eğer her sabah düzenli ölç ve takip et bakalım ben meyve dahil yemiyorum sıfır şeker öyle düşün. 20. haftadan sonra bu bizim için daha önemli bir konu haline gelecek o yüzden şimdiden dikkat etmekte fayda var canım
Evet evet doktorum endokrin yönlendirdi oda diyetisyene bugün diyetisyenden geliyorum 9 ay boyunca beraberiz dedi bakalım inşallah sağlıkla doğum yaparız ve sonra da bu hastalık kalmaz

herkese merhaba, 16 haftalık hamileyim kızlar çok kötü hasta oldum grip boğazım şişti kemiklerim ağrıyor su bile içemiyorum afedersiniz idrara çıktığımda da çok koyu renk idrar acaba hasta olduğum için mi, boğazımı yumuşatsın diye açık çay içiyorum doktor randevuma 1-2 gün var önereceğiniz bir yöntem var mı

herkese merhaba, 16 haftalık hamileyim kızlar çok kötü hasta oldum grip boğazım şişti kemiklerim ağrıyor su bile içemiyorum afedersiniz idrara çıktığımda da çok koyu renk idrar acaba hasta olduğum için mi, boğazımı yumuşatsın diye açık çay içiyorum doktor randevuma 1-2 gün var önereceğiniz bir yöntem var mı
çok geçmiş olsun :( bol su için idrarınız susuzluktan koyu olabilir

Bende grip olmusum her yerim ağrıyor bol c vitamini ve parol icicem ıhlamur da içilebilir canım geçmiş olsun

kızlar bu hafta kimlerin kontrolleri var?

Ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı :KK200:
Benim cuma günü kısmetse :) 16 haftalık olduk bakalım cinsiyetide kesin öğreneceğiz bu hafta. Bir ay önce gittiğimizde doktor 3 boyutlu olarak da bakmıştı ayrıntılı dediğiniz o mu acaba 😶

Benim cuma günü kısmetse :) 16 haftalık olduk bakalım cinsiyetide kesin öğreneceğiz bu hafta. Bir ay önce gittiğimizde doktor 3 boyutlu olarak da bakmıştı ayrıntılı dediğiniz o mu acaba 😶
güzel haberlerle gelin inşallah :) yok bu dediğim 18-24 hafta arası yapılıyor bebeğe yaklaşık 45 dk-1saatlik ultrason ile bakılıyor tüm kemikleri uzuvları vs değerlendiriliyor :)

Kızlar benim beyaz kıvamlı akıntım ara ara oluyodu ama bugün bi ara çok sıkıştım çalışırken o an tuvalete de gidemedim gittiğimde sanki su gibi şeffaf akıntım vardı. İdrarımı kaçırmış olamam diye düşünüyorum terlemişimdir inşallah. Amniyos sıvısı sızıntısı olabilir gibi şeyler okudum çok korktum. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar benim beyaz kıvamlı akıntım ara ara oluyodu ama bugün bi ara çok sıkıştım çalışırken o an tuvalete de gidemedim gittiğimde sanki su gibi şeffaf akıntım vardı. İdrarımı kaçırmış olamam diye düşünüyorum terlemişimdir inşallah. Amniyos sıvısı sızıntısı olabilir gibi şeyler okudum çok korktum. Böyle bir şey yaşayan var mı?
kuzum idrar kaçırmış olabilirsin o_O

Ay bilmiyorumm. Gerçi inşallah öyledir diğer ihtimal daha kötü de. Bi süre takip etcem bakalım bi daha olursa hemen doktora giderim. Her şeye endişelenmek yordu biraz.
bende öyleyim yaşadığım herşeyi google da aratıyorum, eşe dosta buraya soruyorum, yorucu endişeli ama çok güzel bir süreç yaşıyoruz :KK200:

Ay bilmiyorumm. Gerçi inşallah öyledir diğer ihtimal daha kötü de. Bi süre takip etcem bakalım bi daha olursa hemen doktora giderim. Her şeye endişelenmek yordu biraz.
Ben de bazen tuvaletten sonra böyle bir şey yaşıyorum şaşırıyorum hepsini yapmadım da kaçırdım mı acaba diye. Ama kontrol ettiğimde hamilelikten önce de olan şeffaf sulu kokusuz akıntı gibi görünüyor. İlk haftalarda da olduğu için açıkcası üstünde durmadım ama sorucam bunu 🙄

Back
X