- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.601
Aynen bebeğimevet yaş etkiliyormuş kuzum , Rabbim sağlıkla nasip etsin![]()
Amin kuzum hepimize insaallahhh hepimize allah sağlıcakla kucağımıza nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bebeğimevet yaş etkiliyormuş kuzum , Rabbim sağlıkla nasip etsin![]()
içini ferah tut çiçeğimEvett kuzumm ya bi değişik oldum beklemiyodum ya bide
Sen nasılsın bebeğimm baktırdınmıiçini ferah tut çiçeğim
acile gittim iki gun once aksam canım kasık ve bel agrım var dıye normalmıs bı sorun yok dedı doktor cok zorlanırsan parol ıcebılrsın deı cok sukur bısey cıkmadı işte hafıf hafıf kasık ve bel agrılarım var onlarda normal heralde dıye cok onemsememeye calısıyorum. kızlarda bu kadar oldugunu hatırlamıyorum ama ondan endıselendımSen nasılsın bebeğimm baktırdınmı
Unutman cok normal kuzumm kimisi sırtı çok ağrırr belkide 2 ci gebe seninde farklı geçiyor ondanda hatırlamıyor olabilirsin benimde ilk gebe senin ki gibi olurdu simdi hiç ağrimiyo bazen endişelenmyor degilim bende yaniacile gittim iki gun once aksam canım kasık ve bel agrım var dıye normalmıs bı sorun yok dedı doktor cok zorlanırsan parol ıcebılrsın deı cok sukur bısey cıkmadı işte hafıf hafıf kasık ve bel agrılarım var onlarda normal heralde dıye cok onemsememeye calısıyorum. kızlarda bu kadar oldugunu hatırlamıyorum ama ondan endıselendım
allah korusun hepsını artık joucum bız elımızden gelenı yapalımdaUnutman cok normal kuzumm kimisi sırtı çok ağrırr belkide 2 ci gebe seninde farklı geçiyor ondanda hatırlamıyor olabilirsin benimde ilk gebe senin ki gibi olurdu simdi hiç ağrimiyo bazen endişelenmyor degilim bende yani
Ayyy aminnn sizlerden de böyle güzel haberler okuduğumda aynı hisleri tekrar tekrar yaşıyorumMasallahhrahatla, hic stres yapma
darisi hepimizin basina
![]()
Teşekkür ederim canım!kuzuum çok sevindim :) ayy akıntılar bende de çok hatta bugün idrar tahlili vermeyi düşünüyorum , doktorlar normal dese bile bize yetmiyor![]()
detaylıyı vajınal mı bakacakmıs doktorun pekıTeşekkür ederim canım!aynen öyle ya çok büyük ihtimalle normal çıkacak ama tedbiri elden bırakmamakta fayda varr
ayrıntılı için 19 ocağa randevu verdi bakalım nasipse 21+1 oluyorum o gün, transvajinal bakacakmış 25-30 dk sürer dedi merakla o günü bekliyorum şimdi
![]()
çok heyecanlı günler bizi bekliyor inşallah kuzum yaaa :) 29 ocak benim de ayrıntılı ultrason randevum nasipse, vajinal bakıldığını bilmiyordum ben, sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhhTeşekkür ederim canım!aynen öyle ya çok büyük ihtimalle normal çıkacak ama tedbiri elden bırakmamakta fayda varr
ayrıntılı için 19 ocağa randevu verdi bakalım nasipse 21+1 oluyorum o gün, transvajinal bakacakmış 25-30 dk sürer dedi merakla o günü bekliyorum şimdi
![]()
Aynen öyle orimm canımmmallah korusun hepsını artık joucum bız elımızden gelenı yapalımda![]()
Evet canım :)detaylıyı vajınal mı bakacakmıs doktorun pekı
Canım sonuclarin nasıl atar mısın benim de çıkmış ama daha on gün var randevuyaEvett kuzumm ya bi değişik oldum beklemiyodum ya bide
Amiinn inşallahçok heyecanlı günler bizi bekliyor inşallah kuzum yaaa :) 29 ocak benim de ayrıntılı ultrason randevum nasipse, vajinal bakıldığını bilmiyordum ben, sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhh
aa ayrıntılının vajınal oldugunu bılmıyordum doktordan doktora fark edıyor herhalde o da saglıkla haberler al ınsallahEvet canım :)
Sonuçları almadık kuzum şehirdışındayım diye dru aradık o baktı bize konustuk arayıp sorabilirsin genelde 2li tarama sonucu için gitmene gerek yok aramak lazımmışCanım sonuclarin nasıl atar mısın benim de çıkmış ama daha on gün var randevuya
Anladım canım ama benim doktorum özel değil devlette o yüzden randevu almadan gidemiyoruz neyse beklicez artık ben yaptırmayı düşünmüyordum bir anda oldu artık hayırlısıSonuçları almadık kuzum şehirdışındayım diye dru aradık o baktı bize konustuk arayıp sorabilirsin genelde 2li tarama sonucu için gitmene gerek yok aramak lazımmış![]()
yurtdışındasın dimi canım sen ? ondan mı böyle prosedür acabaAmiinn inşallahvalla benim ilk kez karından baktı o da eşimle gittim diye, yoksa yine vajinal bakacaktı, hakkı da var bu sefer her yerini çok net göremedim bi sıkıntı yok diye uzatmadı o yüzden sanırım yetmedi bana 1 ay bekliyoruz 2 dk görüyoruz
![]()
Haftaya cuma benim deAyyy aminnn sizlerden de böyle güzel haberler okuduğumda aynı hisleri tekrar tekrar yaşıyorumhepimiz dertsiz sıkıntısız sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi
senin ne zaman randevun
![]()
Heee anladım canımAnladım canım ama benim doktorum özel değil devlette o yüzden randevu almadan gidemiyoruz neyse beklicez artık ben yaptırmayı düşünmüyordum bir anda oldu artık hayırlısı