2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Mer
Merhaba canım mesajını Yeni gördüm çok şükür bebeği gördük kalp atışını da duyduk tam 6 haftalikken ama kalp atışı zayıf dedi sağlıklı gebelik demek için 2 hafta daha bekleyelim dedi bu cuma değil diğer cuma gideceğim inşallah daha güçlü duyarız. Kilom olduğu için öyle oluyormuş yada çok küçük olduğu için inşallah güçlü duyarım. Ara ara da kan geliyor anlamadım ben bu işi pıhtı şekilde kahverengi kanama oluyor ara ara yerleşemedi çocuğum 😂 bugün 7+1 olduk haftaya 8+2 de gideceğim doktora

Benim de aynı şekilde ilerliyor şu an acaba sorun oldu mu yoksa ilerleyen zamanlarda tam olarak duyuldu mu kalp atışı

Merhaba herkes iyidir umarim. Ben de 16 haftadayim bugun 3lu tarama testi verdim sanirim yasim 35 oldugu icin 3lu taramaya gerek duydu dr. Bir ay sonra da detayli ultrason icin gün aldik. Herkese saglikli gunler olsun

Merhaba herkes iyidir umarim. Ben de 16 haftadayim bugun 3lu tarama testi verdim sanirim yasim 35 oldugu icin 3lu taramaya gerek duydu dr. Bir ay sonra da detayli ultrason icin gün aldik. Herkese saglikli gunler olsun
İki tarama nasıl çıktı canım

Normal çıkmıştı
Merhaba
İkili test yaptırdım bende anlıyor musunuz acaba. Kontrolüme 3 hafta var daha.
9643DA3F-C366-47BA-B50E-39318FBD7929.webp
4BE7840F-4413-42FF-85B8-2128FB168EE3.webp

Merhaba ikili testten anlayan varmi doktor normal dedi ama biraz yüksek çıktığı için 3lu test yapalım geldiğinde dedi. Bende yaşları alakalı olabilir dedim evet yaslada alakali olabilir ama biz yinede bir test yapalım dedi bunu yaşayan varmi aranizda
Sonucunuzu gösterebildiniz mi

Doktorumun haftalarca kız dediği bebeğimin 2 gün önce erkek olduğunu öğrendim. Burda çoğu kişi dedi çok erken öğrendin diye ama doktorumun bilgisine çok güveniyordum 2 oğlum var bunu kız istedigimi bildiği için mi tahminde bulundu bilemiyorum. Sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah bebislerimize. Mesirmacunu hakkınızı helal edin canım. Beni listeden guncelleyebilir misin. Erkek çocuk diye. Bi de ismi inşallah Göktuğ olacak❤️🥰

Doktorumun haftalarca kız dediği bebeğimin 2 gün önce erkek olduğunu öğrendim. Burda çoğu kişi dedi çok erken öğrendin diye ama doktorumun bilgisine çok güveniyordum 2 oğlum var bunu kız istedigimi bildiği için mi tahminde bulundu bilemiyorum. Sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah bebislerimize. Mesirmacunu hakkınızı helal edin canım. Beni listeden guncelleyebilir misin. Erkek çocuk diye. Bi de ismi inşallah Göktuğ olacak❤️🥰
Kac haftalikta yanildi dr acaba? Saglikla gelsin

kızlar bir de ben akşamları sağ ve solda yatmaya dikkat ediyorum ama gece yattıktan sonra bir kalkıyorum sırt üstü yatıyorum tekrar pozisyon değiştiriyorum acaba bunun bebeği bir zararı var mı
Hahah yaa bir şeyi yaşadıktan sonra geliyorum burada aynısını okuyorum ya gerçekten inanamıyorum 🙈 bildiğim kadarıyla ileri haftalarda rahim hacimlenip ağırlaştığı için diğer organlara ve bele baskı yapabileceğinden önermiyorlar sırt üstü yatmayı. En uygun pozisyon sola yatmak diyorlar, o da mide suyunun yemek borusundan yukarı çıkmasını zorlaştırdığı için. Bebeğe herhangi bir zararı yok diye biliyorum. Doktorlar ne diyecek bakalımm ☺️

Kac haftalikta yanildi dr acaba? Saglikla gelsin
Bana daha 6 haftalikti söylediğinde bebisin sonra 9. Haftada gittim hatta yegenimle birlikte.halan senin pabucunu dama atacak kızı olacak dedi. Sonra 11. Haftada dedi. Şimdi 16. Haftadaki kesin erkek dedi.

Aaaa hayırlı olsun canım ❤️ tamam değiştiririm tabi, sağlıkla gelsin oğluşun 🤗❤️

Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla hayırla gelsinler inşAllah senin de iyi huylu güzel gelinlerin olsun inşAllah kızından farkı olmasın 😘❣️🤲🏻

Bana daha 6 haftalikti söylediğinde bebisin sonra 9. Haftada gittim hatta yegenimle birlikte.halan senin pabucunu dama atacak kızı olacak dedi. Sonra 11. Haftada dedi. Şimdi 16. Haftadaki kesin erkek dedi.
Şimdiye kadar 12. Haftada en erken öğrenenleri duymuştum. Zaten daha öncesinde bebeğin o bölgelerimde tam bir oluşma olmuyor diye biliyorum sizin doktorunuz tamamiyle kendi fikrini söylemiş gibi geldi ya da kesenin sekli bebegin konumuyla alakalı tahminiydi çünkü 6. Hafta 9.hafta net öğrenmek için aşırı erken haftalar. Hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşun 😊

Hahah yaa bir şeyi yaşadıktan sonra geliyorum burada aynısını okuyorum ya gerçekten inanamıyorum 🙈 bildiğim kadarıyla ileri haftalarda rahim hacimlenip ağırlaştığı için diğer organlara ve bele baskı yapabileceğinden önermiyorlar sırt üstü yatmayı. En uygun pozisyon sola yatmak diyorlar, o da mide suyunun yemek borusundan yukarı çıkmasını zorlaştırdığı için. Bebeğe herhangi bir zararı yok diye biliyorum. Doktorlar ne diyecek bakalımm ☺️
Ya vallah canım kaşık ağrısı bel ağrısı akıntılar daha önce 5 kaybım olduğu için her şeyden korkar oldum gerçekten yani psikolojikmen buraya yazınca rahatlıyorum

Back
X