- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.681
Bende öyle yapicamEvet bi uyanıyorum sırtüstü yatıyorumpazartesi nasipse kontrolüm var doktora soracağım , sorun olur derse hamile yastıklarından almayı planlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle yapicamEvet bi uyanıyorum sırtüstü yatıyorumpazartesi nasipse kontrolüm var doktora soracağım , sorun olur derse hamile yastıklarından almayı planlıyorum
Merhaba canım mesajını Yeni gördüm çok şükür bebeği gördük kalp atışını da duyduk tam 6 haftalikken ama kalp atışı zayıf dedi sağlıklı gebelik demek için 2 hafta daha bekleyelim dedi bu cuma değil diğer cuma gideceğim inşallah daha güçlü duyarız. Kilom olduğu için öyle oluyormuş yada çok küçük olduğu için inşallah güçlü duyarım. Ara ara da kan geliyor anlamadım ben bu işi pıhtı şekilde kahverengi kanama oluyor ara ara yerleşemedi çocuğumbugün 7+1 olduk haftaya 8+2 de gideceğim doktora
Bilmiyorum ben korktuğum için izin vermiyorum 10 yıl yeterince alttan muayene edildim bu beni korkuttu artık ondan canimbende de oluyor kuzum kontrole gittiğimde soracağım nasipse
İki tarama nasıl çıktı canımMerhaba herkes iyidir umarim. Ben de 16 haftadayim bugun 3lu tarama testi verdim sanirim yasim 35 oldugu icin 3lu taramaya gerek duydu dr. Bir ay sonra da detayli ultrason icin gün aldik. Herkese saglikli gunler olsun
Normal çıkmıştıİki tarama nasıl çıktı canım
MerhabaNormal çıkmıştı
Sonucunuzu gösterebildiniz miMerhaba ikili testten anlayan varmi doktor normal dedi ama biraz yüksek çıktığı için 3lu test yapalım geldiğinde dedi. Bende yaşları alakalı olabilir dedim evet yaslada alakali olabilir ama biz yinede bir test yapalım dedi bunu yaşayan varmi aranizda
Kac haftalikta yanildi dr acaba? Saglikla gelsinDoktorumun haftalarca kız dediği bebeğimin 2 gün önce erkek olduğunu öğrendim. Burda çoğu kişi dedi çok erken öğrendin diye ama doktorumun bilgisine çok güveniyordum 2 oğlum var bunu kız istedigimi bildiği için mi tahminde bulundu bilemiyorum. Sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah bebislerimize. Mesirmacunu hakkınızı helal edin canım. Beni listeden guncelleyebilir misin. Erkek çocuk diye. Bi de ismi inşallah Göktuğ olacak![]()
Hahah yaa bir şeyi yaşadıktan sonra geliyorum burada aynısını okuyorum ya gerçekten inanamıyorumkızlar bir de ben akşamları sağ ve solda yatmaya dikkat ediyorum ama gece yattıktan sonra bir kalkıyorum sırt üstü yatıyorum tekrar pozisyon değiştiriyorum acaba bunun bebeği bir zararı var mı
Bana daha 6 haftalikti söylediğinde bebisin sonra 9. Haftada gittim hatta yegenimle birlikte.halan senin pabucunu dama atacak kızı olacak dedi. Sonra 11. Haftada dedi. Şimdi 16. Haftadaki kesin erkek dedi.Kac haftalikta yanildi dr acaba? Saglikla gelsin
Aaaa hayırlı olsun canımDoktorumun haftalarca kız dediği bebeğimin 2 gün önce erkek olduğunu öğrendim. Burda çoğu kişi dedi çok erken öğrendin diye ama doktorumun bilgisine çok güveniyordum 2 oğlum var bunu kız istedigimi bildiği için mi tahminde bulundu bilemiyorum. Sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah bebislerimize. Mesirmacunu hakkınızı helal edin canım. Beni listeden guncelleyebilir misin. Erkek çocuk diye. Bi de ismi inşallah Göktuğ olacak![]()
Aaaa canım keyyEvet güzel anneler Allahın izniyle kızım oluyooooooorr sizleri de sevincime ortak etmek istedim![]()
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla hayırla gelsinler inşAllah senin de iyi huylu güzel gelinlerin olsun inşAllah kızından farkı olmasınDoktorumun haftalarca kız dediği bebeğimin 2 gün önce erkek olduğunu öğrendim. Burda çoğu kişi dedi çok erken öğrendin diye ama doktorumun bilgisine çok güveniyordum 2 oğlum var bunu kız istedigimi bildiği için mi tahminde bulundu bilemiyorum. Sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah bebislerimize. Mesirmacunu hakkınızı helal edin canım. Beni listeden guncelleyebilir misin. Erkek çocuk diye. Bi de ismi inşallah Göktuğ olacak![]()
Amin canım benim senin de hayırlı olsun inşAllah birtanem ilk çocuklarımız kız olcak bereketmiş Allaha şükür adı Nisan olcak yazabilirsin birtanemAaaa canım keyyçok sevindim sağlıkla kucağına nasip olsun inşallah
![]()
Şimdiye kadar 12. Haftada en erken öğrenenleri duymuştum. Zaten daha öncesinde bebeğin o bölgelerimde tam bir oluşma olmuyor diye biliyorum sizin doktorunuz tamamiyle kendi fikrini söylemiş gibi geldi ya da kesenin sekli bebegin konumuyla alakalı tahminiydi çünkü 6. Hafta 9.hafta net öğrenmek için aşırı erken haftalar. Hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşunBana daha 6 haftalikti söylediğinde bebisin sonra 9. Haftada gittim hatta yegenimle birlikte.halan senin pabucunu dama atacak kızı olacak dedi. Sonra 11. Haftada dedi. Şimdi 16. Haftadaki kesin erkek dedi.
Ya vallah canım kaşık ağrısı bel ağrısı akıntılar daha önce 5 kaybım olduğu için her şeyden korkar oldum gerçekten yani psikolojikmen buraya yazınca rahatlıyorumHahah yaa bir şeyi yaşadıktan sonra geliyorum burada aynısını okuyorum ya gerçekten inanamıyorumbildiğim kadarıyla ileri haftalarda rahim hacimlenip ağırlaştığı için diğer organlara ve bele baskı yapabileceğinden önermiyorlar sırt üstü yatmayı. En uygun pozisyon sola yatmak diyorlar, o da mide suyunun yemek borusundan yukarı çıkmasını zorlaştırdığı için. Bebeğe herhangi bir zararı yok diye biliyorum. Doktorlar ne diyecek bakalımm
![]()