2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay vallah canım çok bekledim meleğimi birde kayıplar da olunca insan sitres. oluyor
Evet doğrudur benimde bir oğlum var 10 yıldır istiyorduk tüp bebek aşılama daha neler neler olmadı ummadigimiz bir anda çok zor zamaninizda rabbim bizi ödüllendirdi çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲

hala belli değilse kız olabiilir çünkü pipiler gözüküyor genelde 13-14. haftalarda :)
İlk 11. Haftada kıza benziyor dediler devlete gittim 13 haftadayken pipi diye bir görüntü gösterdi ama kordon bağı gibi geldi cevremdede pipi sivri olur dediler snra özele tekrar gittim erkek gibi dedi ama alma dedi birşey bugün de üniversite hastanesine gittim kız gibi dedi anlamadm valla 18. De detaylı ultrason var artık ona kaldık 😂

Eklentiler

• IMG_5854.webp
    IMG_5854.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 9E3D119C-2843-466B-8116-5BB49ECD7794.webp
    9E3D119C-2843-466B-8116-5BB49ECD7794.webp
    41 KB · Görüntüleme: 62
Bizde aldık geçen hafta,prego solo travel sistemini aldık.taha önce puseti çıkartılıp anakucaiı takılan modellerden kullanmıştım ama çok problem olmuştu.şimdi çıkartmadan direk içine anakucağı monte edilen modelden aldık çok beğendik portatif valiz gibi çekme kolu da var
Biz de prego mios hosumuza gıttı kolunun ıkı tarafa da donmesı kullanıslı olur fıye dusundum.

İlk 11. Haftada kıza benziyor dediler devlete gittim 13 haftadayken pipi diye bir görüntü gösterdi ama kordon bağı gibi geldi cevremdede pipi sivri olur dediler snra özele tekrar gittim erkek gibi dedi ama alma dedi birşey bugün de üniversite hastanesine gittim kız gibi dedi anlamadm valla 18. De detaylı ultrason var artık ona kaldık 😂
sağlıkla gelsin kuzum :)

Kızlar günaydın, dün kan tahlili için sağlık ocağına gitmiştim. Tok gittim bugün sonuç çıkmış Glukoz değerim 109 gözüküyor. Azıcık yüksek sanırım kırmızı işaretliydi çok mu tehlikeli gebelik şekeri mi çıkıyor ben de 🥲 bilgisi olan var mıdır

Kızlar günaydın, dün kan tahlili için sağlık ocağına gitmiştim. Tok gittim bugün sonuç çıkmış Glukoz değerim 109 gözüküyor. Azıcık yüksek sanırım kırmızı işaretliydi çok mu tehlikeli gebelik şekeri mi çıkıyor ben de 🥲 bilgisi olan var mıdır
Kaç haftalıksın? benimde eskiden 104 çıkmıştı doktor bi hafta takip edelim dedi bazen yediklerin etkiliyor kilo alman etkiliyor biraz yüksek ama endişelenme takip ister bence doktor

Cybex balios s lüx, bebek arabası; ana kucağı da aton m modelini aldık. Adac testi, güvenilirlik ve bebeğin rahatlığı bizim için öncelikliydi
Biz de balios dusunuyorduk ve yurtdıısndan alalım diyorduk. simdi kampanyayla neredeyse aynı fiyata geliyor. cok tesekkurler siz yazmasanız bu indirimden haberim olmayacaktı :)

Kaç haftalıksın? benimde eskiden 104 çıkmıştı doktor bi hafta takip edelim dedi bazen yediklerin etkiliyor kilo alman etkiliyor biraz yüksek ama endişelenme takip ister bence doktor
18+3 bugün benim de 109 çıkmış. Tok gitmiştim belki de o etkiledi biraz endişe ettim. Doktorla konuşurum bi teşekkür ederim ☺️

Tok değil aç gitmen gerekiyor canım

Tok glukoz değeri 200 e kadar normal canım yani senin değer de normal ☺

Kızlar selam. Bugün randevum vardı. 17+4 teyim. Hersey yolunda çok şükür. Bebisim 209 gram olmuş. 21. Haftada ayrıntılı ultrason gidecem. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Bebe yağı ya da Hindistan cevizi yağ kullanabilirsin dedi.
Çok sevindim kuzum iyi haberler almana :) maşallahh

Back
X