2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Mide yanmam var mı mıığğ 😄😄 normal hayatımda her gün midem yanardı şimdi ise x5 katı yanıyor. Rennie duo ❤️ ben. 19. haftadayım 3 şişe bitirdim 🥲
Ya o şurubu bana da verdi doktor 5 kere içtiysem 4'ünde çıkardım. O yüzden şu an yanma mı kusmamı diye bir seçim yapıp hayatıma ona göre devam ediyorum.... :110:

Ya o şurubu bana da verdi doktor 5 kere içtiysem 4'ünde çıkardım. O yüzden şu an yanma mı kusmamı diye bir seçim yapıp hayatıma ona göre devam ediyorum.... :110:
Aa çok şaşırdım benim bulantıma bile bazen iyi geliyor. Ama öyle etki yapması çok kötü olmuşş belki zamanla hafifler kusmalar o zaman işe yarar 🩷

Ben şöyle düşünüyorum eger iki insan karar verip cocuk yaptıysa her türlü sorumlulugu kendisi almalı imkanı varsa yoksa aileler orda devreye girebilir ama imkanım oldugu sürece her seyi kendim yapmaya calısırım ki bu her fırsatta cocugun üstünde onlarında söz hakkı olmasını engeller diye düsünüyorum, ayrıca kızın annesi yapar ne alaka, icinden gelerek yapmak isteyen yapsın onun harici kimse kimseyi zorlayamaz gecmiste kaldı böyle seyler

Benim sadece sabahları dişimi fırçalarken midem bulanıyo onun dışında ne bulanma ne yanma var ama iştahım açık. Bu haftaya kadar toplam 4 kilo almışım zaten kilom vardı. Artık mecburen dikkat edeceğim. Ya bu arada ben alışverişe çoktan başladım. Çok sabırsızımdır zaten şimdi de her şey hemen bitsin istiyorum. Zaten eksikler asla bitmiyo. Gardırop şifonyer beşik fln aldım babybjörn anakucağı, hastane çıkış setleri zıbın çorap manikür seti fln derken baya bir şey birikti. beşik için cibinlik alacağım bir de içine örgü koruma ve nevresim takımı ya da uyku seti bilmiyorum burda takıldım bi türlü seçemiyorum valla

Ben şöyle düşünüyorum eger iki insan karar verip cocuk yaptıysa her türlü sorumlulugu kendisi almalı imkanı varsa yoksa aileler orda devreye girebilir ama imkanım oldugu sürece her seyi kendim yapmaya calısırım ki bu her fırsatta cocugun üstünde onlarında söz hakkı olmasını engeller diye düsünüyorum, ayrıca kızın annesi yapar ne alaka, icinden gelerek yapmak isteyen yapsın onun harici kimse kimseyi zorlayamaz gecmiste kaldı böyle seyler
Katılıyorum. Valla evliliğimde de karışamasınlar diye hiç ama hiç bir şey ne aldırdım ne istedim ne karşı taraftan ne kendi ailemden.
Her şeyi eşimle kendimiz yaptık.
Tabi çok şükür imkan bulduk yaptık, imkanı olmayanlar için yapacak bişey yok destek şart... Ama senin annen benim annem olmamalı tabi :KK1:

Herkese merhaba, ben de bugun kontrolden cıktım. 16+2deyim ve her sey cok yolunda dedi doktorumuz. 29 Ocak ayrıntılı ultrasona giricez :) Biz de biraz biraz alısverise basladık. Bebek arabasını aldık martta teslim olacak sekilde. Bebek odası da nisanda teslim olacak sekilde yarın alıyoruz, ayırttırmıstık. Doğum hariç en büyük giderler bunlar diye aradan cıkmıs oldu.. :) Bunlar dısında ufak ufak ihtiyaçlarını da yavas yavas gideriyoruz..

Ben bu kızın annesi alır her şeyi olayını yeni duydum çok şaşırdım torun iki tarafın da torunu. İmkanı olan destek olmalı diye düşünüyorum adetlere geleneklere bağlı kalıcaz diye bu kadar anlayışsız olmak çok üzücü. Durumum yok elden gelmez dese anlarım laf sokmak nedir bir de annenle durumun ortadayken.. her şey aydan aya yavaş yavaş alınır canım stres yapma en temel şeyleri alsak yeter zaten çok hızlı büyüyecekler
Ben de ilk defa duydum vallahi.annemle küs olmasam bile kadının bi geliri yok tek başına ev geçindiriyor yani nasıl alsın diye düşünür insan,herkesi kendileri gibi sanıyorlar

Herkese merhaba, ben de bugun kontrolden cıktım. 16+2deyim ve her sey cok yolunda dedi doktorumuz. 29 Ocak ayrıntılı ultrasona giricez :) Biz de biraz biraz alısverise basladık. Bebek arabasını aldık martta teslim olacak sekilde. Bebek odası da nisanda teslim olacak sekilde yarın alıyoruz, ayırttırmıstık. Doğum hariç en büyük giderler bunlar diye aradan cıkmıs oldu.. :) Bunlar dısında ufak ufak ihtiyaçlarını da yavas yavas gideriyoruz..
Ufak tefek görünüyo ama gerçekten çok masraflı yaa allah yardımcımız olsun

Kesinlikle katılıyorum ama bazen sürprizler olabiliyor. Veya maddi durum bir anda bozulabiliyor. Hayat bu. Böyle durumlarda imkan el verdiğince destek olmak kimseye külfet olmamalı. Laf sokmalar falan. Psikolojik şiddet resmen hem de hamile, normalden daha hassas bir insana. Malesef bazen geçmişte kalamayıp kendi büyüklerinden ne gördüyse kötü de olsa onu devam ettirme çabasında olabiliyorlar. Üzücü bir durum

Ben de ilk defa duydum vallahi.annemle küs olmasam bile kadının bi geliri yok tek başına ev geçindiriyor yani nasıl alsın diye düşünür insan,herkesi kendileri gibi sanıyorlar
Aynen öyle yani biraz gözünü açıp etrafına bakmalı insan. Sanki yapabilir de yapmıyor. Neyse boşver sen, minnoş kısmetiyle bereketiyle gelsin ailenize bol neşe getirsin hep kolaylıklarla sağlıkla büyüsün inşallah hep gülsün sizi de güldürsün. Bunlar gelip geçici şeyler içini ferah tut, hepsi hallolur inşallah 🙏🏻

Kızlar doona bebek arabası kullanan var mı yada çevresinden duyan sanırım ben alacağım ama kararsızım 🤔
Benim bir arkadasım kullanıyor sürüşü kullanımı ebatları gayet güzel ve kullanışlı ama yalnızca 6/7 ay kadar kısa bi süre kullanıyor sonrasında baska bir tane alacagım demişti . Modelden modele farklılık varmıdır bilmiyorum.

Kızlar doona bebek arabası kullanan var mı yada çevresinden duyan sanırım ben alacağım ama kararsızım 🤔
benim de kullanan arkadaslarım 7. ayda baska bir bebek arabasına gecti. bir de sizin boyunuz da önemli bir faktörmüs. boyunuz uzunsa kullanmak zor olabiliyormus :)

Kesinlikle katılıyorum ama bazen sürprizler olabiliyor. Veya maddi durum bir anda bozulabiliyor. Hayat bu. Böyle durumlarda imkan el verdiğince destek olmak kimseye külfet olmamalı. Laf sokmalar falan. Psikolojik şiddet resmen hem de hamile, normalden daha hassas bir insana. Malesef bazen geçmişte kalamayıp kendi büyüklerinden ne gördüyse kötü de olsa onu devam ettirme çabasında olabiliyorlar. Üzücü bir durum
Kesinlikle, her sey insanlar icin o yüzden dedim ya icinden gelerek ne yaparsa yapmalı insanlar zoraki veya laf sokmayla degil, Allah hepimizin yardımcısı olsun, kısmetleriyle gelecek insallah bebeklerimiz 🙏🏻

Back
X