2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Tabiiii bak anne göstermiyorum diyo kaçıyo pohluuu🤣🤣
😂😂
Cumartesi kendi doktorumda muayenem var. Heyecanlıyım umarım iyidir ve artık öğrenirizzz.
Çikolata ye git dediler mübarek durduramadık çocuğu 😂
Birde geçen hafta gittiğimde 2 gün önden gidiyordu normalde 15+5 di . Birde kilosunu 120 gram dedi bide doktor öğürmekten pek birşeyde yiyemiyorum hep seçiyorum sizce iyi mi.

😂😂
Cumartesi kendi doktorumda muayenem var. Heyecanlıyım umarım iyidir ve artık öğrenirizzz.
Çikolata ye git dediler mübarek durduramadık çocuğu 😂
Birde geçen hafta gittiğimde 2 gün önden gidiyordu normalde 15+5 di . Birde kilosunu 120 gram dedi bide doktor öğürmekten pek birşeyde yiyemiyorum hep seçiyorum sizce iyi mi.
Ayy cumartesi cikolata falan alma ağzına 🤣🤣🤣 benim doktor görmek için hep göbeğimi salladı ay ne güldük 🤣

Oluyorrr bu zamann da ben toparlandım kimisinin bünyesi cabuk toparlanamıyor tabiiinormaldir kuzum

Buarada kızlarr doguma giderken kayisı hoşafı yapabilirseniz yapın malum gaz sorunu oluyorrrr ben bilmiyodum hastanede herkes benden önceçıktı ben tek kaldım rezil oldumm:D

Buarada kızlarr doguma giderken kayisı hoşafı yapabilirseniz yapın malum gaz sorunu oluyorrrr ben bilmiyodum hastanede herkes benden önceçıktı ben tek kaldım rezil oldumm:KK70:
bunu bende duymuştum :) yapalım inşallah kuzum , ilk doğum sezeryan mi normal miydi

• Komik
Reactions: Jou
Ayy cumartesi cikolata falan alma ağzına 🤣🤣🤣 benim doktor görmek için hep göbeğimi salladı ay ne güldük 🤣

Oluyorrr bu zamann da ben toparlandım kimisinin bünyesi cabuk toparlanamıyor tabiiinormaldir kuzum
Aa benimkide salladı valla artık karnım ağrımıştı😂😂
Yemiyeyim uslu uslu dursun😂

• Komik
Reactions: Jou
VALLA CANIM 6 KILO VERDIM KİLOM VAR ZATEN DAHA HİÇ ALMADIM KİLO HİÇ BİRŞEY DE YİYEMİYORUM NE YESEM KUSMA HİSSİ BAŞLIYOR KUSMASAM DA MEYVE YİYEMIYORUM EN SEVDİĞİM ŞEYLERİ YİYEMİYORUM BÖYLE DEĞİŞİK GECE GÜNDÜZ KUSMA BİRDE ÇALIŞIYORUM ÇOK ZOR BİRŞEY
Ben oğlumda öyleydim 9 ay boyunca kustum hiç kilo almadım ama bebek gayet sağlıklı doğdu şimdi 10 yaşinda tontis bir oğlum var sen mdiki gebeliğim daha rahat kusma konusunda ama sürekli biryerlerim ağrıyor cinsiyetini öğrenmedik daha bakalım hayırlısı artık

Back
X