2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bio oil ve incir çekirdeği yağı kullanıyorum. Sürüp az bekleyip giyiniyorum. Göbek üstüne kadar olan külotlardan aldım. O yüzden kıyafete geçmiyor
Hamilelik külot var bendede öyle rahat birseykiii hamis olmasamda giyiyodum onu hahahahaha uğurlumu geldi neee 🤣🤣🤣 2021 de eylulde hamile kaldim 2022 haziranda doğurdum kızımı 2023 te tekrar eylülde hamile kaldım 2024 de hazirana doğuracam şimdi oğluşumu 🤣🤣🤣🤣 iki bebelerik haziran ve ikizler aynı anda doğum günü kutlama 😍

Hamilelik külot var bendede öyle rahat birseykiii hamis olmasamda giyiyodum onu hahahahaha uğurlumu geldi neee 🤣🤣🤣 2021 de eylulde hamile kaldim 2022 haziranda doğurdum kızımı 2023 te tekrar eylülde hamile kaldım 2024 de hazirana doğuracam şimdi oğluşumu 🤣🤣🤣🤣 iki bebelerik haziran ve ikizler aynı anda doğum günü kutlama 😍
Evet ya gerçekten öyle elbiseden pantolondan iz de yapmıyor. Yıllarca dayadılar küçük külotları halbuki göbeğe kadar olan en rahatı😁. Uğuru da iyimiş 🤩😂

Kızlar selam. Burada bebek arabası alanlarla konuşmuştuk. Bugün 15+2 olduk ve ben de bebek arabası, anakucağı ve otokoltuğu aldım mart sonu teslim 🥰 Cybex aldım çoğumuzun aldığı gibi. Hep mağazanın önünden geçerken hayal kurardım🙏🏻

• Muhteşem
Reactions: Jou
günaydınnn :) düzenli hissediyor musun acemi? bende iki gündür kıpırtı hissetmeye başladım ama düzenli değil, bazen akşam bazen sabah
İki üç saatte bir hissediyorum canım bazen çok hafif bazen çok belirgin bazen uzun sürüyor ama bir şeyle meşgul ya da ayaktaysam hissetmiyorum pek 🥰

Back
X