2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İçiyorum canım ben de acaba enfeksiyon mu var diye duşundum bide riskli gebelik benim bölüm anca 17 buldum canım inşallah kötü bir şey yoktur🤲😢
Susuzlukta olabilir böbrek taşıda olabilir diye geldi aklıma oda ağrı yapar sen genede bolbol dinlen zor işler etme yeterli kuzumm allahh sağlıcakla kucağına nasip etsin insaallahh

Eveettt kimlerr gidiyor buhafta acaba kontrolee😍😍😍
Cuma günü öğleden sonra benim randevum vaarr :anneadayı: Artık günler geçmek bilmez :rolleyes:
Benim de cumaaaa hem de ayrıntılı 😍 3d-4d artık hangisi oluyorsa yüzünü dönerse renkli ultrason resmi rica etmeyi düşünüyorum sizce erken mi 21+1?? Transvajinal bakacak zaten geçen sefer söylemişti, net olur mutlaka ama bebişin yüzü belli midir artık ay hiç bilmiyorum 🙈

Nee iyi doktor kızzz herhafta gel diyo bide herşey yolundaysa süperrr 😍😍😍
Evet valla diyor canım benimki tüp bebek ve daha önce bir kaybım var beni artık bildiği için evhamlarımı anlıyor gibi🥲 Ben bi de hastanede çalışıyorum yanında genel müdürlüğünde o sebeple çok yakınım

• Beğen
Reactions: Jou
Evet valla diyor canım benimki tüp bebek ve daha önce bir kaybım var beni artık bildiği için evhamlarımı anlıyor gibi🥲 Ben bi de hastanede çalışıyorum yanında genel müdürlüğünde o sebeple çok yakınım
Ooo o zaten kesin ondanda yakın amaa kaybın daha allah yaşatmasın inşaallah canim benimm hersey vaktiyle olur

Benim de cumaaaa hem de ayrıntılı 😍 3d-4d artık hangisi oluyorsa yüzünü dönerse renkli ultrason resmi rica etmeyi düşünüyorum sizce erken mi 21+1?? Transvajinal bakacak zaten geçen sefer söylemişti, net olur mutlaka ama bebişin yüzü belli midir artık ay hiç bilmiyorum 🙈
Bellidirrrr epeyydee gelmiş kuzummm gene iyi randveu bulmuşsun ben bulamadım resmen enson 23 haftaya denk geldimm 🤭
TRansvajinal derken vajinadanmi bakacak
Hemde ne oluyo varyaa şaşırıyorsun organlarına kadarr resmen hep renkli bakmıyo ama önemli yerlerde gösteriyo parmaklarını ayakları kaç ona bakıyor baya detayca yazıyolar

Nezamannnn not edeyim heemmeeennn :21:
Ben cumartesi gittim yaa jouu bebiş uyuyordu doktor dediki merak etme herşeyi güzel ama uyuduğu için bazı yerlerini göremedim perşembe günü gel bakalım dedi oysaki içeri girmeden o kadar çikolata yedim uykucu kızım benim😂

• Komik
Ben cumartesi gittim yaa jouu bebiş uyuyordu doktor dediki merak etme herşeyi güzel ama uyuduğu için bazı yerlerini göremedim perşembe günü gel bakalım dedi oysaki içeri girmeden o kadar çikolata yedim uykucu kızım benim😂
Kİzınn zaten bellii etmezzz ben 4.5 ayda ögrendimm 🥲😅😅 senin kizında pek edepliii😅😅😅

Kızlar yalvarırım benim gibi olan varsa bana yardımcı olun ikili taramamda hiç bir risk yoktu üçlü tarama da trisomy 18 1:50den yüksek olarak çıktı. Doktor amniyosentez ya da fetal dna dedi. Kandan dna verdim şimdi amniyosentezin daha çok riski var diye 😔😔 usgde beyninden kitleler var dedi doktor. 17 haftalık gebeyim şuan gelişiminde problem yok. Nolur benim gibi olan var mı yaşadığınız yakınlarınız var mı bana nolur anlatın. Doktor risk varsa doğunca ölür dedi sonlandirmamiz gerekir dedi sonuca göre.
Başka doktora da görünün bence inşaallah hiç birşeyi yoktur bebisinin sağlıkla kucağına alırsın Canim

Bellidirrrr epeyydee gelmiş kuzummm gene iyi randveu bulmuşsun ben bulamadım resmen enson 23 haftaya denk geldimm 🤭
TRansvajinal derken vajinadanmi bakacak
Hemde ne oluyo varyaa şaşırıyorsun organlarına kadarr resmen hep renkli bakmıyo ama önemli yerlerde gösteriyo parmaklarını ayakları kaç ona bakıyor baya detayca yazıyolar
Kuzu ben almanyadayım dört haftada bir gidiyorum öylesi 21e denk geldi ayrıyetten randevu almadımm. Ay gerçekten mi ya eğer yüzünü yakayalabilirse çok sevinirim eşime doğum gününde çerçeveletip vermek istiyorum bu konulara acayip uzak aklına bile gelmez bebişin yüzünü görebileceğii 🙈🙈🙈

• Muhteşem
Kuzu ben almanyadayım dört haftada bir gidiyorum öylesi 21e denk geldi ayrıyetten randevu almadımm. Ay gerçekten mi ya eğer yüzünü yakayalabilirse çok sevinirim eşime doğum gününde çerçeveletip vermek istiyorum bu konulara acayip uzak aklına bile gelmez bebişin yüzünü görebileceğii 🙈🙈🙈
Anladımm kuzum
Gösteriyorrr daha net görüyorsunn hattaa

Kızlar yalvarırım benim gibi olan varsa bana yardımcı olun ikili taramamda hiç bir risk yoktu üçlü tarama da trisomy 18 1:50den yüksek olarak çıktı. Doktor amniyosentez ya da fetal dna dedi. Kandan dna verdim şimdi amniyosentezin daha çok riski var diye 😔😔 usgde beyninden kitleler var dedi doktor. 17 haftalık gebeyim şuan gelişiminde problem yok. Nolur benim gibi olan var mı yaşadığınız yakınlarınız var mı bana nolur anlatın. Doktor risk varsa doğunca ölür dedi sonlandirmamiz gerekir dedi sonuca göre.
Merhaba benim durumum da sizinkine benziyor ikili testte trisomy 18 1:50 çıkmıştı. Amniyosentezi göze alamadım fetal DNA yaptırdım ve çok şükür sonuç temiz çıktı. Senin de temiz çıkar diye düşünüyorum sıkma canını 🙏

Merhaba benim durumum da sizinkine benziyor ikili testte trisomy 18 1:50 çıkmıştı. Amniyosentezi göze alamadım fetal DNA yaptırdım ve çok şükür sonuç temiz çıktı. Senin de temiz çıkar diye düşünüyorum sıkma canını 🙏
İnşallah bende fetal dna verdim bide çok iyi bi perinotoloji uzmanina gittim o çok detayli baktı sanmıyorum bişey çıkacağını dedi bana dua edinnnn

Benım de işk doğumum normal dier ikisi sezeyandı buda mecburen sezeryan olacak. Ben de özele giditorum hatta doktorum dedi sezeryanımı ben yapsaydım senı nırmal doğum iatediğin için normal dopurturdum ama sezeryan dikişi nasıl bilmiyorum kimseye güvenemem diye. İlk doğumımı bu hittiğim doktora yapmıstım onceden tanıyor benı. Erken yaşta 19 yaşında anne oldum sezeryan hiç istemedim çok normal doğum istedipim için saolsun beni çok teşvik etmişti 40+1 de 3900 la doğdu oğşum. İkinci bebeğim rahatsız oldugu için ani sezeyana alındım. Ama ben sezeryandan daha çok kprkuyorım. Ve o dediğiniz kesi bende vardı aşorı dikişim vardı. Her doğum başka bir hikaye barındırıyor. Rabbim hepimiz için en güzelini nasıp etsin kızlar neticede oda oda anne olmamız için bir vesile yeterki evlatlarımız iyi olsunm🌺🌺

Benım ikin bebeğim trizomi 18 di benim de testlerim yuksek çıkmıştı ama doğumdan 40 gün snra geldi bize kesin hastalığı. Ben o dönemde bu tarz testlerın oldupunu bilmiyorudum. 8 sene oldu ama

Back
X