2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar insallah haziranda bebisler dunyaya gelince kundak yapabilecek miyiz?? Yani mantiken hava cok sicak olacak ben yapmama taraftariyim ama annemi durduramiyorum kundaklar, muslin ortuler🤣 tecrubeli yaz annesi varsa aydinlatsin lutfenn🙏🏼
Ben yaparım diye düşünüyorum yaa 🙄 haziranda daha çok ısınmış olmuyor ya havaya göre bakarız bence ama sarıp sarmalanmaya ihtiyaç duyuyorlarmış kıyamam ben ona 🥹 elini kolunu oynatıp kendini uyandırabilir diye de duymuştum tecrübeli anneler bilirr

Günaydınn ben de gece uyanıyorum artık sonra tekrar uyumaya calısıyorum dönüp durup, ay aşımı oldum cok sükür acımadı hic, minnosun sesini de duyduk kalbini, masallah her sey iyi 🙏🏻
Bende uyanıyorum sürekli lavabo ihtiyacı için 😁bu sabah benim minik de tekmeleyip duruyordu çok şükür hep tekmelesin bebisler ki iyi olduklarını anlayalım 😁

Kızlar bi de sizde de var mı, ben şimdiden cocugumuzu kimseyle paylasamayacak gibiyim, eşim hariç tabi, ama diger karısmak isteyenlere hemen müdahale ediyolar gibi hissedip savunmaya geçiyorum içimden, kimseye bi şey dediğim yok ama icgüdüsel bir koruma geliştirdim, her seye kendim karar vermek istiyorum
Ben de seninle aynıyım biraz korkuyorum açıkçası 🫣 sürekli müdahale edildiğini, herkesin her şeye karışmaya bayıldığını çok duyduğumuzdan mıdır nedir bilmiyorum her zorluğuyla kendim uğraşmak çabalamak istiyorum daha şimdiden duvar ördüm sankii. Görümcem 6 aylıktan sonra bebeği kayınvalideme bırakmış hep o büyütmüş geceli gündüzlü bilmiyorum benim böyle bir talebim yok, aksine Allah mecbur bırakmasın korktuğum konu mecbur kalmak ☹️ 3 gün uykusuz kalayım ama bebeğimin yanında ben olayım 🥹 yardıma ihtiyacım olduğunda da eşim koşsun başka kimse olmasın 😬😬😬

Evet mesela gecen kayınvalidem ben kızımı kimseye ezdirtmem dedi, kızım dedi benim kızımaaaaaa hdhdhdhdhdjdhjsjdjsjsjsjs özellikle ona karsı oluyor kendi annem dediginde öyle hissetmiyorum ama annem uzakta, eşiminkiler yakında olunca sanki cocugum onlara daha yakın olacakmıs, her seyine bunlar karar verecekmis gibi hissediyorum ama aslaaaa izin vermemmm
Kendimi gördüm sende uykularım kaçıyor kurmaktan😂 temizlik takıntısı var bazen eve misafirliğe gelen çocuklara bize bile tepki gösteriyor kızıyor diyorum ya oğlumada yaparsa sonrası hayal gücü 😂😂babanın evinden mi getirdin diye laf soktu geçen dedim evet hata annemin evinden getirdim sperm 3 günde yenileniyor yumurtalar anne karnına düşünce oluşuyor sistematik olarak anamın evinden getirdim dedim güldüm kal geldi huzur içinde uyudum 😂😂😂 benim ki çok fena eşimde çok düşkün asla biricik annesine karşı gelemezsin falan o yüzden bende gülerek hallediyorum ama oğlum söz konusu olursa anasınada oğlunda başlarım neyse yükseldim gene şükretcek çok şeyimiz var meleklerimiz karnımızda sağlıklıyız zaten kaynana alnını öpse başını ağrıtırmış o yüzden boşver 😂😂

Evet mesela gecen kayınvalidem ben kızımı kimseye ezdirtmem dedi, kızım dedi benim kızımaaaaaa hdhdhdhdhdjdhjsjdjsjsjsjs özellikle ona karsı oluyor kendi annem dediginde öyle hissetmiyorum ama annem uzakta, eşiminkiler yakında olunca sanki cocugum onlara daha yakın olacakmıs, her seyine bunlar karar verecekmis gibi hissediyorum ama aslaaaa izin vermemmm
Bunu duyunca gözünden çıkan ateşleri hissettim şuannnn 😂😂😂😂 ne kadar yakın olursa olsun bir çocuk annesine herkesten daha yakın olur babadan bile bunu biliyoruz, annesi sen olduğun için de kontrol hep sende olacak istemiyorum dedin mi bittiii, moni burcun ne ben de genel olarak hayatıma müdahale edildiğini ufacık hissetmekten bile nefret ediyorum da bebek apayrı bir konu, birebir aynı kaygıları taşıyoruz 😬😬😬

İlk başlarda yani 19. Haftaya kadar her hangi bir malzeme ile çalışmıyor plates topu son aylarda yapıyor o kısma gelmedim dinlemedim de hiç 🙃 ama 19. Haftaya kadar olan çalışmaların hepsi de bitirince ay ay çalışmalar var o şekilde ilerliyor haftalık olan egzersizleri haftada 3 kez yapılmasını öneriyor. Hareketler yapılıyor ama önceden hiç yapmamışsaniz kesinlikle ilk hafta ısınma egzersizlerini yapın 1 haftanizi ona ayırın sonra 17 18 haftayı yapıp 2 hafta da öyle ilerleyip sonra ayina uygun olanalra geçebilirsin canım hem vücut ısınmış alışmış olur hemde diğerlerini daha kolay yaparsın 🌸
Cok Saol canım bugun baslıycam ıns 12. Haftadan.normal dogum ıstıyorum ama ıns yapabılırız saglıkla bakalım🌸

oluyormuş evet öyle şeylerde :) aman iyi olsun kuzucuklardaaa o kadar ağrılar olsun .

göğüs pompası arıyorum kızlar öneriniz var mı?
Gogus pompası konusunda kararsızım ya , vıdeoları ızlersek ılla herkes edınmelı gıbı bahsedılıyor, ama etrafımda yenı dogum yapmıs kımse almadı kullanmadı ıns sana da gerek kalmaz sımdıden alma gerek olursa zaten hemen alırsın ınternetten bugun aldın yarın kapında sonucta. Sız ne dusunuyorsunuz herkesin lıstesınde varmı alıyormusunuz kızlar.

Kendimi gördüm sende uykularım kaçıyor kurmaktan😂 temizlik takıntısı var bazen eve misafirliğe gelen çocuklara bize bile tepki gösteriyor kızıyor diyorum ya oğlumada yaparsa sonrası hayal gücü 😂😂babanın evinden mi getirdin diye laf soktu geçen dedim evet hata annemin evinden getirdim sperm 3 günde yenileniyor yumurtalar anne karnına düşünce oluşuyor sistematik olarak anamın evinden getirdim dedim güldüm kal geldi huzur içinde uyudum 😂😂😂 benim ki çok fena eşimde çok düşkün asla biricik annesine karşı gelemezsin falan o yüzden bende gülerek hallediyorum ama oğlum söz konusu olursa anasınada oğlunda başlarım neyse yükseldim gene şükretcek çok şeyimiz var meleklerimiz karnımızda sağlıklıyız zaten kaynana alnını öpse başını ağrıtırmış o yüzden boşver 😂😂
İnanılmazzz… üç gün düşünmüştür ne demek istediğini ahahaha o zaman sen de annesine karşı geliyormuş gibi değil de hayranlık duyuyormuş gibi anlat eşine, bak geçen böyle böyle dedi ne kadar doğru falan diye abuk subuk laf sokmalarını anlat bilsin 😬 sakın şikayet eder gibi söyleme hiçbir erkek annesine laf ettirmiyor kendi eder başkasına ettirmezz, senin oğluşun da öyle olacaakk 🥲

Kizlar insallah haziranda bebisler dunyaya gelince kundak yapabilecek miyiz?? Yani mantiken hava cok sicak olacak ben yapmama taraftariyim ama annemi durduramiyorum kundaklar, muslin ortuler🤣 tecrubeli yaz annesi varsa aydinlatsin lutfenn🙏🏼
Ben yapicam ince tül gibi örtüyle yaparım çok seviyorum öyle bebekler daha iyi oluyor uyku düzenleri falan

Kızlar bi de sizde de var mı, ben şimdiden cocugumuzu kimseyle paylasamayacak gibiyim, eşim hariç tabi, ama diger karısmak isteyenlere hemen müdahale ediyolar gibi hissedip savunmaya geçiyorum içimden, kimseye bi şey dediğim yok ama icgüdüsel bir koruma geliştirdim, her seye kendim karar vermek istiyorum
Bende de var ya, degsık degsık şeyler kuruyorum gecelerı ya şöyle karısırsa fılan dıye🤣ben normalde eşime bıle aılesı fılan bısey soylese savunmaya gecerım dırek, evladımı dusunemıyorum. Mudahale sevmıyorum cok konusan insan da sevmıyorum hele cok esprı yapan hıc🤣🤣🤣 neyse ya bunlar işin vesvesesi şu gunumuze hamdolsun gercekten saglıklı sıhhatlı kucagımza alalımda

Ben yaparım diye düşünüyorum yaa 🙄 haziranda daha çok ısınmış olmuyor ya havaya göre bakarız bence ama sarıp sarmalanmaya ihtiyaç duyuyorlarmış kıyamam ben ona 🥹 elini kolunu oynatıp kendini uyandırabilir diye de duymuştum tecrübeli anneler bilirr
Ben de havaya gore bi denemeyi dusunuyorumm, seven bebek daha iyi uyuyormus☺️ bakalim sevecekler mi bi de o varr🥲

Gogus pompası konusunda kararsızım ya , vıdeoları ızlersek ılla herkes edınmelı gıbı bahsedılıyor, ama etrafımda yenı dogum yapmıs kımse almadı kullanmadı ıns sana da gerek kalmaz sımdıden alma gerek olursa zaten hemen alırsın ınternetten bugun aldın yarın kapında sonucta. Sız ne dusunuyorsunuz herkesin lıstesınde varmı alıyormusunuz kızlar.
ben çalışacağım nasipse canım, her halükarda lazım olacak , en azından enflasyon farkı yemeden alayım diyorum

Bunu duyunca gözünden çıkan ateşleri hissettim şuannnn 😂😂😂😂 ne kadar yakın olursa olsun bir çocuk annesine herkesten daha yakın olur babadan bile bunu biliyoruz, annesi sen olduğun için de kontrol hep sende olacak istemiyorum dedin mi bittiii, moni burcun ne ben de genel olarak hayatıma müdahale edildiğini ufacık hissetmekten bile nefret ediyorum da bebek apayrı bir konu, birebir aynı kaygıları taşıyoruz 😬😬😬
Yengec kusum yengeccc tam bir anac ruhum 😄😄😄 müdahale sevmiyorumm benim o cocuk benim hshshshshshs 😄😄😄

Back
X