• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlaar selam. Benim kasıklarıma çok kramp giriyor afedersiniz küçük tuvaletimi bile yaparken zorlanıyorum, hep bir rahatsızlık hissi var sizlerde de oluyor mu? Bebiş hareketli diye çok endişelenmiyordum ama biraz arttı şimdi
Çok fazlaysa doktora görün canım ne olur ne olmaz

Bende dünden beri öyleyim uyuyamadım gece kalkıp magnezyum içtim doğumu bilmesem dicem doğuruyorum sırtım kasıklarım kramp giriyor büyüyor herhalde
Benim de öyle gece çok zorlanıyorum. Benim daha hiç kramp girmedi magnezyuma başlamamıştım yarın bir doktoruma yazayım en iyisi. Magnezyum içince rahatladı mı canım

Aşırı ise bir doktora görün canım istersen, hafif hafif bende de oluyor bazen özellikle gece uykusundan uyanınca sabah tuvaletimi yaparken, bazen sağa sola dönerken. Ama ben bebek hızlı büyüyor bu sıra diye düşünüyorum
Yarın doktora soracağım canım ben de hızlı büyüdüğü için olduğunu düşündüm hareketlerinde bir sıkıntı azalma yok çok şükür

Ne zaman hareket başlasa eşimin elini koyuyorum karnıma hep yakalıyoruz. Hatta biraz önce öyle bir tekme geldi ki yerimden zıpladım çok korktum o neydi öyle diye 😂 ay resmen çok garip bi his ya şuanda da korkuyorum ama birkaç ay önce olsa nasıl olacak yapamam derdim. 22. Haftada böyleyse ilerleyen zamanda napıcaz bakalım 🤰🏼🙈
Vallahaa güzel yakalıyosunuz demkki😀😀
Sen son ayları gör daha net görüyosun o vurdukça daha iyi görüyorsun yani bide çok acayip birşey

Kızlar bugün tahlil yaptırdım kan ve idrar. Magnezyumum düşük çıktı. "Kasık ağrılarım oluyor normal mi" dedim doktora. "Magnezyumun düşük, normal" dedi. Magnezyum yazdı...

Ne zaman hareket başlasa eşimin elini koyuyorum karnıma hep yakalıyoruz. Hatta biraz önce öyle bir tekme geldi ki yerimden zıpladım çok korktum o neydi öyle diye 😂 ay resmen çok garip bi his ya şuanda da korkuyorum ama birkaç ay önce olsa nasıl olacak yapamam derdim. 22. Haftada böyleyse ilerleyen zamanda napıcaz bakalım 🤰🏼🙈
Yaklaşık 1 haftayı geçti benimki de içimde birşey kayıyor gibi hissediyorum artık yer değiştirirken dışardan görüyorum bende o kadar garip bir his ki içim bir tuhaf oluyor gıdiklanıyor gibi 😆😆 bir kaç kere oldu böyle sanırım haftalar eklendikce hareketler de eklenecek 🥰

çok şükür güzell, senin nasıl gidiyoor🥰
Ay beni sorma kuzum hasta olcam galiba hatta oldum gibii
Az gripim
Soguk algınlığım var
Bogazım gece sabaha karşı çok kotüydü uyutmuyodu beni bian aklima pastil geldi onu emdimde bogazım rahatladı
Ama suan sorsan halsizim burnumu çekiyorum başım ağrıyor az çok üsüttüm kendimi yoksa evden çıktığım yok bagışıkta düştütabi

Ay beni sorma kuzum hasta olcam galiba hatta oldum gibii
Az gripim
Soguk algınlığım var
Bogazım gece sabaha karşı çok kotüydü uyutmuyodu beni bian aklima pastil geldi onu emdimde bogazım rahatladı
Ama suan sorsan halsizim burnumu çekiyorum başım ağrıyor az çok üsüttüm kendimi yoksa evden çıktığım yok bagışıkta düştütabi
Doğal bir sirke ile uzun gargaralar yapın boğazınız geçer Allah'ın izniyle

Back
X