Genelde 7. Haftada başlar diye okudum benim sabahları hiç şikayetim yok akşam bazen bulanıyor bulanınca mutlu oluyorum devam ediyor sağlıkla diye çok bulantı olunca kız oluyor diyorlar
Sabah sağlık ocağında tahlil sonucu göstermeye gittim
İdrarda çok düşük bi enfeksiyon var dedi. Tek kullanımlık toz bi içecek verdi.
Ben uzun zamandır, dönem dönem idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum zaten doktoruma da söyledim.
Benim gibi olan varsa doktoruyla paylaşsın belki daha sık idrar testi ister bebeğe zararlı çünkü
Salı günü de kalp atışı duymaya gidicem inşallah ama ses kaydı alabiliyor muyuz onu çok merak ediyorum çünkü eşim benimle işi sebebiyle gelemiyor. Ona da göndermek istiyorum
Kızlar selam, Haftaya Salı doktor kontrolüm var 6+4 olucam. Kalp atışına bakarız dedi doktorum. Ama çok endişeliyim tabii ki. Acaba kontrolü birkaç gün ertelesem mi siz ne zaman duydunuz minik kalp atışlarını ?
Genelde 7. Haftada başlar diye okudum benim sabahları hiç şikayetim yok akşam bazen bulanıyor bulanınca mutlu oluyorum devam ediyor sağlıkla diye çok bulantı olunca kız oluyor diyorlar
kızlar biz daha 3+7yiz ama her sabah farklı bir ağrıyla acıyla uyanıyorum 3 haftalıkken öğrendim 3-4 gün idrar yolu enfeksiyonuyla mücadele ettim ve dayanılmaz bir sağ bacak ağrısı sonra kabızlık şişiknilk sonra ishal karın ağrısı şimdide karın ağrısı gaz ne kaldı merak ediyorum Dd
Bizim 6 haftalık. Bende de yeni başladı. Sabahları kahvaltı hazırlarken zorlanıyorum. Bir de işten dönerken yol dokunmaya başladı. Peynir ekmek iyi geliyor bana
kızlar biz daha 3+7yiz ama her sabah farklı bir ağrıyla acıyla uyanıyorum 3 haftalıkken öğrendim 3-4 gün idrar yolu enfeksiyonuyla mücadele ettim ve dayanılmaz bir sağ bacak ağrısı sonra kabızlık şişiknilk sonra ishal karın ağrısı şimdide karın ağrısı gaz ne kaldı merak ediyorum Dd
Ben dayanamdım erkenden söyledim ilk beta verdim 1000 üstü çıktı aradım annem kaynanamı kardeşimi dedim ikinci geliyo galiba kanamam hiç olmayınca da kesinleştirdim
Bizim 6 haftalık. Bende de yeni başladı. Sabahları kahvaltı hazırlarken zorlanıyorum. Bir de işten dönerken yol dokunmaya başladı. Peynir ekmek iyi geliyor bana