Merhaba cevabınız için teşekkür ederim kaçıncı günden sonra kullanmaya başladınız bana 16. Günlük bebeğim erken gibi geldiBu kaka normal ki anne sütü alan bebek için. Köpüklü gürültülü ağrılı bi kaka yapma varsa süt alerjisi düşünülüyo genelde. Yada diyet yaptıklarından farklı bir şeye alerji olabilir. Ama bence gayet normal geldi. Bu arada probiyotik damla bizde çok işe yaramıştı 2.şişeyi bitirdiğimizde kendi kendine kaka da yapıyodu gazda çıkarıyodu
Bir de kime göstersem çok sulu diyor bezi dik tuttuğumda yukardan aşağı akıyor kakası o kıvamdaBu kaka normal ki anne sütü alan bebek için. Köpüklü gürültülü ağrılı bi kaka yapma varsa süt alerjisi düşünülüyo genelde. Yada diyet yaptıklarından farklı bir şeye alerji olabilir. Ama bence gayet normal geldi. Bu arada probiyotik damla bizde çok işe yaramıştı 2.şişeyi bitirdiğimizde kendi kendine kaka da yapıyodu gazda çıkarıyodu
Canım olur mu hiç 9 aydır aynı bedendesinizKızlar sizin psikolojiniz nasıl yaa
Ben ruhen bedenen yorgun bitkinim
Alışamadm hala
ve malesef ki kızım beni emmiyor, sanırım o yüzden aramzda bağ oluşturamadk
Bende öyle kaç tane emzirme danışmanı ile görüştüm orda da inanılmaz mücadele ettik yani böyle bişeyi hiç tahmin etmiyordum şırınga ile devam edemedim bi hafta sonra çünkü kilo kaybı çok oldu ve kilo aldıramadık şırınga ile sen sağıyor musun peki sütünü kaç günlük seninkiAyy aynı sorun bende canm gerci biz sırınga ile besliyoruz bibereno geçmedik
Ama emmiyor beniemzirme danışmaanına gittim orda iyi kötü emdi eve geldik yine aynı
Ben ilk hafta başlamıştım. Bu gaz damlası gibi bişey değil probiyotik içtiğin kefirde yediğin yoğurtta olanla aynı farklı bişey değilMerhaba cevabınız için teşekkür ederim kaçıncı günden sonra kullanmaya başladınız bana 16. Günlük bebeğim erken gibi geldi
Bence çekme emdikçe o süt inecekSaat 5te emzirmek için uyandırdım. Mama verdim, göğsümü de emzirdim ssst 8 oldu hala meme emiyor inanılır gibi değil. Çektiğim an ağlıyor asla, mememde süt yok boş çekiyor. Emzik versem mi sizce kızlar?
Benim menüm de bu şekilde ve dediğin gibi mama ne zahmetli bir şey bir de tam uyansa benimm oğlan emzir emzir yatır yani o derece bugün gece 3’te yarı uyanık iki memeyi de emdi uyudu o kadar rahat ettik ki eşimde bende 5’e kadar sanki 4 sat uyumuş gibiyiz dinlenmişizBestlak damla + anason çayı + duş + uyku + terbiyeli çorbalar + booool su + göğüse sıcak masaj en önemliside bebişe bol bol bakmak öpmek koklamakfix süt arttırma menüm boğuşmaya devam vazgeçme valla emzirmek dünyanın rahatlığı. Mama hazırlamak zahmet gerçekten Allah kolaylık versin veya sağım yapıp biberonla içirmek zor bunlar.
Bizim de öyle 1 saat boyunca 2 memeyi de emince biraz sakinleşiyorBenim menüm de bu şekilde ve dediğin gibi mama ne zahmetli bir şey bir de tam uyansa benimm oğlan emzir emzir yatır yani o derece bugün gece 3’te yarı uyanık iki memeyi de emdi uyudu o kadar rahat ettik ki eşimde bende 5’e kadar sanki 4 sat uyumuş gibiyiz dinlenmişiz
Bende öyleydim 38+4 te suyum bulanmış 38+5 sezaryenla doğum yaptımKızlar 38+3 teyiz ne bir sancı ne bir alamet geçen haftaki muayene de kanala girmediğini söyledi doktor.
Bu durumda olanlar var mı?
Çocuksuzken 4 saat aralıksız uyku ölüm gibi gelirdi çocukluya 4 saat aralıksız uyku dünya nimeti ahaha evet uyandırmak zor biraz ama soy ıslak havlu sür gıdıkla topuğa tıkla en kötü şırıngayla ver sarılık olmasınBenim menüm de bu şekilde ve dediğin gibi mama ne zahmetli bir şey bir de tam uyansa benimm oğlan emzir emzir yatır yani o derece bugün gece 3’te yarı uyanık iki memeyi de emdi uyudu o kadar rahat ettik ki eşimde bende 5’e kadar sanki 4 sat uyumuş gibiyiz dinlenmişiz
Maalesef ben de pztsi sezeryan oluyorumKızlar 38+3 teyiz ne bir sancı ne bir alamet geçen haftaki muayene de kanala girmediğini söyledi doktor.
Bu durumda olanlar var mı?
Ben de bitik durumdayim. Daha 9.gun ama uykusuzluk, sarilik, emzirmeye, enjektorle beslemeye calisma vs derken psikolojim yerlerde. Surekli agliyorum. Acaba vitamin (b12- d vitamini) takviyesi mi almamiz gerekiyor ki.Kızlar sizin psikolojiniz nasıl yaa
Ben ruhen bedenen yorgun bitkinim
Alışamadm hala
ve malesef ki kızım beni emmiyor, sanırım o yüzden aramzda bağ oluşturamadk
Sarılıp ağlaşalım kızlarBen de bitik durumdayim. Daha 9.gun ama uykusuzluk, sarilik, emzirmeye, enjektorle beslemeye calisma vs derken psikolojim yerlerde. Surekli agliyorum. Acaba vitamin (b12- d vitamini) takviyesi mi almamiz gerekiyor ki.
Ben de aynı şekildeydim ağlayıp duruyordum kaşık biberonla ağzına sokmaya çalışıyorduk bebeğin almıyordu çok zor zamanlardan geçti şimdi düzenimiz oturdu Allah'a şükürler olsun ben neredeyse bir 20 25 gün regenesis Max kullandım siz de kullanabilirsiniz o zaman doktorum emzirme döneminde kullanabilir denmişti. Ama yine de bir doktorunuza sorabilirsiniz ya da sağlık ocağındaki doktora sorabilirsiniz.Ben de bitik durumdayim. Daha 9.gun ama uykusuzluk, sarilik, emzirmeye, enjektorle beslemeye calisma vs derken psikolojim yerlerde. Surekli agliyorum. Acaba vitamin (b12- d vitamini) takviyesi mi almamiz gerekiyor ki.
Ne kadarlık bebeğin canm benimkide aynı sayılır sanki memeye düşman çok nadir sakin anını yakalayıp bir iki veriyorum diğer zamanlar kendini geri itiyor resmenKızlar benim de sıkıntım bebiş benim mememi asla asla istemiyor başta azcık tutuyordu, şimdi iyice biberona alıştı ne yapacağımı bilmiyorum omzumu emiyor yanağımı da mememi emmiyor ya, ne yapacağım bilmiyorum
Aşkım üzme kendini kaç gündür ha geldi ha gelecek neler çekiyoruz, önemli olan ikinizin sağlığı, kapıya yanaşmadığı için kilo almaya da devam ediyor bak ikinci görüş doktor bile kendinizi riske atmayın diyor. İçini ferah tut. Karar verdin mi pekiKizlar ben bida başka dr kontrolüne geldimm özel hastane bunlarda gelecek olan bebek bi kapiya yanaşir dedi kapiya yanaşma yok dedi açilma yok dedi başi büyük dedi çok zor normal doğum dedi çok üzüldüm pztsi sali sezeryan ile alalim teklifinde blunuyı
Benim doktorum doğum sonrası demir ve d vitaminine devam edersin demişti, ben henüz doğurmadım bilemiyorum ama aşkım kendini halsiz bitik yorgun hissediyorsan kesinlikle ek vitamin almalısınBen de bitik durumdayim. Daha 9.gun ama uykusuzluk, sarilik, emzirmeye, enjektorle beslemeye calisma vs derken psikolojim yerlerde. Surekli agliyorum. Acaba vitamin (b12- d vitamini) takviyesi mi almamiz gerekiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?