Amin kuzum ecmainallah kolaylk versin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum ecmainallah kolaylk versin canim
canim bende tam bunu aliyordum kalibi nasil? benim oğlan suan 5 bucuk kilo 6 aylik mi alsam diyorum cok mu buyuk ol
Teşekkür ederim takipte kalacam çok huysuz zaten peki doktor ne yaptı canım bebeğim 45 günlük ilaç falan veriyorlar mıYa korkutmak istemem ama bizim de perşembe balgamlı kustu dün gece ateşlendi eşim hastaydı ondan bulaşmış salgın varmış hastaneye gittik çok fena ortalık ateşini takip et
ay magazada yokmus yaCanım henüz bende almadım ama çok beğendim mağazasına bak istersen canlı canlı görmüş olursun
ozel asinin fiyati ne kadar canim biliyormusun birde saglik ocagi yapiyormuMerak etme canm o hesap bende de yok
3 tane oluyor aşılar bir kol iki bacak isimlerini bilmiyorum biri veremdi sanırım
Buna benzer var bende canım ama bütün fermuarlı olsa yada çift taraflı fermuar olsa daha iyi olur giydirmek zor oluyoray magazada yokmus ya![]()
yaa bunun arkasina kadar geliyormus fermuar benide o cezbetti boyle kullanisli olurmuki?Buna benzer var bende canım ama bütün fermuarlı olsa yada çift taraflı fermuar olsa daha iyi olur giydirmek zor oluyor
Bacaklarına kadar inse daha rahat gibi ama bilemedim bu arada 6 ay al ben 3-9 aldıkça oğlum 5.5 kilo dar geliyor boy olarak değil amayaa bunun arkasina kadar geliyormus fermuar benide o cezbetti boyle kullanisli olurmuki?
bide 3 ay mi almaliyim 6 ay mi bilemedim ya oglum suan 2 aylik olacak 5 bucuk kilo
Evet bende buradaki mağazaya baktım burada da yoktuay magazada yokmus ya![]()
4unde dogdu 3unde gittik. Kontrolu o gun yapildi ama asiya sonra gittik çünkü aile hekimliginde vurulacakti. Gidebilirsiniz kontroleKasım anaları yine ben, bişi sorucam. 1 ay kontrolüne 1 ay dolunca mı dolmadan mı gittiniz? 13üne randevu almıştım 12 Aralık doğumlu bizim oğlan, biraz burnu tıkalı diye öne çektim. Kontrolü, aşısı vs yapılır mı yoksa 1 ay dolunca tekrar mı gidicez doktora?
Emzirmeden önce kaşıkla sade olarak verdim.Emzirmeden once kasikla, sade olarak mi verdiniz, yoksa sute karistirip mi?
tamam xcanim cok teşekkürlerrrBacaklarına kadar inse daha rahat gibi ama bilemedim bu arada 6 ay al ben 3-9 aldıkça oğlum 5.5 kilo dar geliyor boy olarak değil ama
Fiyatını bilmiyorum canm onu bu ay yaptrcam sanırım ağıza verilen damla gibi birşey yani sende verebiliyorsun sağlık ocağıda tabi sem kendin aliyorsunozel asinin fiyati ne kadar canim biliyormusun birde saglik ocagi yapiyormu
Verecekti aslında ama ben kendi doktoruma da götürmek istedimTeşekkür ederim takipte kalacam çok huysuz zaten peki doktor ne yaptı canım bebeğim 45 günlük ilaç falan veriyorlar mı
Bu e bebektemi oysa aldm ben 6 aylik ama bunun bacak kısmı dar giydirmesi zor degistirdim pelus olanlardan aldmyaa bunun arkasina kadar geliyormus fermuar benide o cezbetti boyle kullanisli olurmuki?
bide 3 ay mi almaliyim 6 ay mi bilemedim ya oglum suan 2 aylik olacak 5 bucuk kilo
Bizim doktor da böyle yatırın dedi Amerikan pediatri derneği bunu öneriyor diyeAy benimkide böyle yatiyorda doktor bize yenidogdugunda yan yatırın dedi o yüzden böyle yatırmaya korkuyorum bazen ben yan yatırıyorum oğlum böyle dönüyor![]()