Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenim verdiği bitane şuruba batırıp batırıp vermiş öyle alışmışNasıl yapsak ki bu Emzik işini yaa. Kusacak gibi yapıyor benimki.
Anne sütünü ben de sürüyorum attırayım onu da bu ara
Ben de dün aşı yaptırdıktan sonra benim oğlanda bugün uyuyor bu kadar uyumazdıkizlar birsey soracagim bebegim normalde hic uyumuyor desem yeridir bazen uyudummuda arka arkaya cok uyuyor ama bugun bi daha bi fazla uyuyo gozunu acamiyo resmen cocuk emmeye uyanıyor 5 dk anca emiyor uyuyor gozu acik uyudu bir ara resmen normaldede 15-20 dk emiyor normalmidir ya endisleenmeye basladim?
ay ben aşı filan da yaptirmadim dahaa cok tedirgin oldukBen de dün aşı yaptırdıktan sonra benim oğlanda bugün uyuyor bu kadar uyumazdı
Geç mi kaldık ya. TühhBenimki de kusuyor avent verdin almadı damaklıyı da almıyor. 40ında verecektik sanırım
Bazı emzikkerin ucu açıkmış süt konuyormuş ondan mı denesek dedim ben de. Eşimde vermek istemiyor. Ama bana zor oluyorKuzenim verdiği bitane şuruba batırıp batırıp vermiş öyle alışmış
yok canim senle alakali degil bence ben erken verdim basta aliyordu artik emzik olduğunu anliyor slikon oldugunu anlasigi qn diliyle yitiyoe zorlarsan ciglik kiyamet dahada zorlarsan kusuyor bende avent denedim bide oioininkini denedim yok yalancinoldugunu anlamasi yeterliGeç mi kaldık ya. Tühh![]()
ya benim sutummu sekerli hepinizinkimi oyle benim sutu surunce kuru kuru kalıyor birde yapis yapis oluyor bazenBenim oğluma da arkadaşımın aklı ile emzik vermedim şimdi vermeye çalışıyorum almıyor sürekli meme de uyumak istiyor meme de uyuyor çekince uyanıyor psikolojim meme deyince bile bozuluyor çünkü minik koalam bayılıyor memeye anne yerine ilk meme derse şaşırmam ben genelde emzirirken yüzünü sütle yıkıyorum bildiğin siliyorum hemen kaybolmuştu o kuruluk hissi dene istersen
Aynen anne sütünde de laktoz denen süt şekeri var.ya benim sutummu sekerli hepinizinkimi oyle benim sutu surunce kuru kuru kalıyor birde yapis yapis oluyor bazenicime sinmedi surmedim bi daha
Ispanak gibi yesil bi yemek yedin mi?Kizlae bebişim yeşil sari kaka yapti ilk kez bugün başina gelen var midir neden olmuş olabilir endişelenmeli miyim
Sarma yemiştim ama taa kaç gün oldu o etkiler mi bbeğim 2günde bi kka yapiyoIspanak gibi yesil bi yemek yedin mi?
Valla ben ispanak yedigimde sari yesil yapmisti bizimki. Aklima bi o geldi.Sarma yemiştim ama taa kaç gün oldu o etkiler mi bbeğim 2günde bi kka yapiyo
Osman gönülal koku yoksa sarı yeşil arası olabilir demişti videosunda 2 ya da 3.ay videosunda vardı izle istersen csnımmKizlae bebişim yeşil sari kaka yapti ilk kez bugün başina gelen var midir neden olmuş olabilir endişelenmeli miyim
Valla ben gaz damlası damlatıp veriyorum, sab simplex damla şekerli sanırım damlayı emiyor sonra emziği geri atıyorKuzenim verdiği bitane şuruba batırıp batırıp vermiş öyle alışmış
Koku var ama yaaOsman gönülal koku yoksa sarı yeşil arası olabilir demişti videosunda 2 ya da 3.ay videosunda vardı izle istersen csnımm
Koku var ama yaa bi takip edeyim bakayım devam ederse riskliValla ben ispanak yedigimde sari yesil yapmisti bizimki. Aklima bi o geldi.
O zaman hiç erteleme yarın da takip edip bi doktora göster bence canımKoku var ama yaa