Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla Allah bir güç verdi yavrumNasıl dayandın kız o kadar vücut bile dile gelmş![]()
Ya bizim bebiş kanguruda da sıkıldı yoksa kollarıma çok iyi geldi. Bence dene yavrum öyle uyumak istiyorsa mantıklı2 3 gündür benmde kucağımda uyumak ıstiyor ama yatarak değil yüzü dışa dönük dik olarakkolum bileğim bayağa zorlandi acaba kangurumu alsam dedim faydası olurmu acaba
Bizimde 99 henüz çığlık yon demekki eli kulağındaHahahaha ilk doğduğunda uyanmıyor diyordum şimdi de uyumuyorrrr ve çığlık modu açıldı
Meme değiştirdiğinizde kısa süre de olsa emiyor mu ? Ben araştırdığımda instagramda bi emzirme eğitmeninin videosunu görmüştüm, tabiri caizse memeden memeye gezdirin diyordu iki dakika emdi ağladı mı diğer memeye, diğerinde ağlayınca tekrar öbürüne. Süt biriktiğinde az da olsa emecektir diyordu. Sebep aynı mı bilmiyorum ama yazmak istedim belki işe yarar diye. O çaresizliği biliyorumValla zaten zar zor kilo alıyor derken bir de bununla uğraşmak yoruyor insanı.. Ha 2 3 günde eriyip bitecek hali yok tabi çocuğun ama ya emmeyi bırakırsa korkusu ağır basıyor sanırım. Biberon ds veriyorum ben çünkü
Merhaba hangi hastaneden bahsediyorsunuz acaba ben de konyada yaşıyorum ve ciddi bir arayıştayım yardımcı olur musunuz lütfenKonyada gittim canım hastanede özel bir bölüm var gebeler için çok konforlu tasarlanmış, sabah 8.30 da başlayıp 15.30 da bitiyor. Gebeliğin başlaması, doğum aşamaları, doğum çeşitleri, yapılacak masajlar, kasılmalar zamanında yapılabilecekler. Pilates hareketleri, nefes egzersizleri, olumlamalar. Doğumda süreç yönetimi gibi bir sürü şeyler var videolarlada destekleniyor. Yarında doğumhaneyi gezdireceklermiş. Bu şehir hastanesi anne dostu olarak geçiyormuş. Doğum zamanı seni tek kişilik odaya alıyorlar doğumunu felan hep o odada kişisel gerçekleştiriyormuşsun. Yarın bende gezince göreceğim bakalım![]()
Ben de delice tatlı yiyorum. Öğlen ayrı akşam ayrı. Evden tatlı eksildiğinde tedirgin oluyorum çünkü çok tuhaf bi şekilde canım istiyor anlamadımm gittiKızlar devamli helva yiyorum ya. Hamilelikte 8 kiloyla dogurmustum. Bildiğiniz kilo alıyorum emzirirken duramıyorum sürekli tatlı yemek istiyorum. Öyle böyle değil günde bir kutu helvadan bahsediyorum ya
Biz de artık bu zorlu maratona dayanamayıp aldık. Gelene kadar birimizin kolu kopmaz inşallah2 3 gündür benmde kucağımda uyumak ıstiyor ama yatarak değil yüzü dışa dönük dik olarakkolum bileğim bayağa zorlandi acaba kangurumu alsam dedim faydası olurmu acaba
Ay sizinkidemi kucakta uyumak istiyor nasılsın birsey aldınız bugun bende alicam artık yoksa kollar mafişBiz de artık bu zorlu maratona dayanamayıp aldık. Gelene kadar birimizin kolu kopmaz inşallah![]()
Bebeklere sadece burun temizliği öneriliyor canım. İlaç kullanmıyoruz zaten. Virüs kaynaklı bir hastalıksa zaten ilacı yok.. Belki burnunu açtıktan sonra leğene kaynamış su koyup biraz uzaktan buharını solutabilirsinKızlar günaydın bebeğim de geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ne yapabilirim?![]()
Günaydın canım serum fizyolojik sık bol bol temizle emzirme sıklığını artır biz öyle yaptık çok şükür geçtiKızlar günaydın bebeğim de geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ne yapabilirim?![]()
İnşallah öyledir canım. Hiç mi uyumuyo bebiş gündüzleriGündüzleri uyusa valla bende yan yatırıcam canım en son pusette uyudu yarım saatinşallah faydası olur bize doktor geçici dedi
biz serum fizyolojik sikiyoruz 2.5 2.5 toptalm 5 cclik olanlardanbbayaa cikiyor geniz akintisina ben naptimsa cozum bulamadimKızlar günaydın bebeğim de geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ne yapabilirim?![]()
Canım suyu seviyorsa küvetini su doldurup yüzdürüyoruz biz orda baya açılıyor burnu falanKızlar günaydın bebeğim de geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ne yapabilirim?![]()