- 28 Temmuz 2016
- 416
- 539
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize başlattı bestiron damla canım temiz içerikli dedi. Kilo*2Kızlar demir ilacına başlayan var mı doktorunuz ne önerdi
Yani müdahale etmeyin emsin diyorlar ama bir sefer çıkarttın diye de bişey olmaz heraldeKizlar benim cücüğü seri başparmak emcüklerken yakaladim. Biraz izin verdim sonra hadi annem cikaralim diyip yavas yavas cikardim. Mudahale etmese miydim acaba ya
Aa iyi be o zaman birakayim emsin. Cok tatli görünüyodu zaten eridim bittim.Yani müdahale etmeyin emsin diyorlar ama bir sefer çıkarttın diye de bişey olmaz heralde![]()
Benimkinde de başladı bazen çıkarıyorum , bazen müdahale etmiyorum , uykusu geldiğinde daha çok yapıyor bakalım inşallah bırakır devam etmez ya. 3-4 ay arasında ne varsa her şey bu arada başlıyorKizlar benim cücüğü seri başparmak emcüklerken yakaladim. Biraz izin verdim sonra hadi annem cikaralim diyip yavas yavas cikardim. Mudahale etmese miydim acaba ya
Ay bende
Ya beni de ekleyinen azından sıkıntım gider
![]()
Nasıl nasıl nasıılWatsap grubu çok eğlenceli kızlar gelsenize![]()
Ben forum kurallarını okudum, WhatsApp, Facebook gibi sosyal medyaya yönlendirmek kalıcı hesap silme cezası gerektiriyormuş. Ekim grubunda buna benzer bir şey olmuştu ama onların hesabı aktif. Acaba yönetimin gözünden mi kaçtı bilemiyorum.Nasıl nasıl nasıılterkedilmiş hissediyorum
bir hafta giremedim neler olmuş neyse burda olan arkadaşlara selam olsun nasılsınız
dün 4. Ay aşısını olduk ateş olmadı şükür iyi gibi de şu an
Mesajınızı geç gördüm. Şu an 8.6 kg olmuş. Biz de destekli oteutmaya başladık yavaştan biraz daha mutlu edebildik sanırımyaa yeni gordum mesajınızı.gercektrn aynı cocuk olabilirlerben de aynı duygular içerisindeyim dr a goturmedim beslenmeden dolayı.daha az besleme şansım yok normalde durmuyor bide istedigi kadar içmezse asla asla durmaz. mama degiştirdim biraz daha iyi oldu gibi siz de hiç degiştirmediyseniz deneyin isterseniz doyuruculuk farklı olabiliyormuş bunda 2 saate yakın olunca acıkıyor artık.baş tutma bizde 2. aydan beri iyi. oturma istedigi sizinki gibi cok cok fazla sürekli oturmak istiyor bu yüzden cok zorlanıyoruz.tam destekli oturtun.artık nesneleri de kavrıyor agzına götürmeye calısıyor ama denk getiremiyor
ve cok sinirli istedigi olmayınca çığlığı basıyor.onceden şikayet ettigim için cok kızıyorum kendimi cok akıllıymış meğer bu hallerini gordukten sonra
bu arada şuan kaç kg.
Ne zamana doğmuştu tarih olarakMesajınızı geç gördüm. Şu an 8.6 kg olmuş. Biz de destekli oteutmaya başladık yavaştan biraz daha mutlu edebildik sanırımyoksa benzer şekilde tam dönemeyince, oyuncağı tutamayınca sinir küpü oluyor
biz hipp kullanıyoruz şu anda, doktorumuz 1 ay sonra ek gıdaya geçmemizi önerdi çünkü anne sütü almıyor. Hipp ile çok çabuk acıkıyor bence ama doyurucu olmasa boyu kilosu artmazdı diye düşünüyorum
1 KasımNe zamana doğmuştu tarih olarak
Evet 2 tane bacaktan. Ateş yaptı oğluma. 2 gün sürdü huzursuzluğu ateşi. İnşallah sizin kolay geçer. Hemşire ilkinde yapmadıysa bunda da yapmaz demişti ama ilkinde ateş olmadı bunda oldu.Kızlar 4. Ay aşısı iki tane dimi
İkisi de koldan mı yoksa bir bacak bir kol mu
Ateş yapıyor mu