• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Şu önlüklerden aldım çok tatlış değil mi:)) ağız suyu çok akan bebelerde lazımm oluyormuş baya

Eklentiler

• IMG_8703.webp
    IMG_8703.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 20
yoğun kaşıntı vardı ayak altında avuc ıcınde de olunca doktorum şüphelenip teste gönderdi. gastroenteroloji de bütün değerlere baktı kolestazdan başka seçenek göremedi ilaç tedavisine başlattı. 2 haftada bir test yapıcaklar değerlerimi kontrol altında tutmak için
Hmm geçmiş olsun ben de bugün kan verdim de şüphelenip kaşıntım yok. Allah şifa versin bebişlerimize sağlık versin inşallah 🤎🤎

Kalp atım hızına cok ınanıyorum 😅 Ben de etten iğrenıyorum :D Gerisi sizinle aynı zaten. İnstada hintli kocası var kızın, neyse benden sonra hamile kaldı. 7 aylık gibi karnı var. Acaba hint genleri hızlı mı büyüyor? Bende de karın çıkmadı cünkü🤣
canım cinsiyet ne oldu

Kizlar silikon gogus ucu koruyucu tavsiyesiyle geldim :) ablam ilk cocugunu zor emzirdi sonradan kesfetti bu ucu ve ikincide bununla alistirip memeyi ciplak alabilmesini sagladi ayrica daha uzun emdi ilkine gore 1.5 yasina kadar :) gogus yarasi vs olanlar icin de idealmis, ben lansinoh aldim. Ilk cocugum haliyle ilk kez emzirecegim heyrcanliyim bayagi :) suandwn zaten akmaya basladi goguslerim 21. Haftadan beri her gun akiyor azar azar

Kizlar silikon gogus ucu koruyucu tavsiyesiyle geldim :) ablam ilk cocugunu zor emzirdi sonradan kesfetti bu ucu ve ikincide bununla alistirip memeyi ciplak alabilmesini sagladi ayrica daha uzun emdi ilkine gore 1.5 yasina kadar :) gogus yarasi vs olanlar icin de idealmis, ben lansinoh aldim. Ilk cocugum haliyle ilk kez emzirecegim heyrcanliyim bayagi :) suandwn zaten akmaya basladi goguslerim 21. Haftadan beri her gun akiyor azar azar

Ben de memnun kalmıştım. Ama unutmuşum kullandığımı. İyi ki hatırlattınız. Silikon göğüs ucunu da alınacaklara ekleyeyim. 😍

Back
X