Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yoğun kaşıntı vardı ayak altında avuc ıcınde de olunca doktorum şüphelenip teste gönderdi. gastroenteroloji de bütün değerlere baktı kolestazdan başka seçenek göremedi ilaç tedavisine başlattı. 2 haftada bir test yapıcaklar değerlerimi kontrol altında tutmak için
Kalp atım hızına cok ınanıyorum Ben de etten iğrenıyorum Gerisi sizinle aynı zaten. İnstada hintli kocası var kızın, neyse benden sonra hamile kaldı. 7 aylık gibi karnı var. Acaba hint genleri hızlı mı büyüyor? Bende de karın çıkmadı cünkü
Kizlar silikon gogus ucu koruyucu tavsiyesiyle geldim :) ablam ilk cocugunu zor emzirdi sonradan kesfetti bu ucu ve ikincide bununla alistirip memeyi ciplak alabilmesini sagladi ayrica daha uzun emdi ilkine gore 1.5 yasina kadar :) gogus yarasi vs olanlar icin de idealmis, ben lansinoh aldim. Ilk cocugum haliyle ilk kez emzirecegim heyrcanliyim bayagi :) suandwn zaten akmaya basladi goguslerim 21. Haftadan beri her gun akiyor azar azar
Kizlar silikon gogus ucu koruyucu tavsiyesiyle geldim :) ablam ilk cocugunu zor emzirdi sonradan kesfetti bu ucu ve ikincide bununla alistirip memeyi ciplak alabilmesini sagladi ayrica daha uzun emdi ilkine gore 1.5 yasina kadar :) gogus yarasi vs olanlar icin de idealmis, ben lansinoh aldim. Ilk cocugum haliyle ilk kez emzirecegim heyrcanliyim bayagi :) suandwn zaten akmaya basladi goguslerim 21. Haftadan beri her gun akiyor azar azar