Hahahah sanki tüm emekleri onlar vermiş gibi halleri yok mu yani hayatımda herşeyi üstlenen birisiyim evimizdeki sorumluluklarda da öyleyim ama bebek konusunda herşeyi ortak yapmak istiyorum doktora bile eşim yoksa gitmiyorum. Çünkü doğduktan sonra da aynı sorumluluğu devam etsin istiyorum. Malum biraz kalın kafalılar yaşamadıkları şeyleri çok basit sanıyorlar
Ne doğru dedin. Onlar kucağına alana kadar baba olduklarını hissetmez diyorlar ya. Sen zorla hissettiriyorsun . En doğrusu ama. Bak ben artık neler yapacağım
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak. İğne yeriniz sonradan morardı mı acaba? Ve yaparken ilacın yaktığını çok hissettim sizde de böyle bir durum oldu mu? Iirmakyyy
ve diğer arkadaşlar
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak. İğne yeriniz sonradan morardı mı acaba? Ve yaparken ilacın yaktığını çok hissettim sizde de böyle bir durum oldu mu? Iirmakyyy
ve diğer arkadaşlar
Benim vururken hiç ağrımıyo iğneyi çektikten hemen sonra birkaç dakika yakıyor sonra geçiyor. Benim sadece bir iğne yerim morardı. Onun dışında morarma olmadı canım
Benim henüz mide bulantım olmadı ama hamilelik dışında mide rahatsızlıklarından dolayı olan hafif bulantılarda o eksi tat kaynama hissine iyi geliyordu baya. mide bulantısı içiin başka bir hap önerisi görmüştüm prilam diye baya kullanan varmıış
Benim vururken hiç ağrımıyo iğneyi çektikten hemen sonra birkaç dakika yakıyor sonra geçiyor. Benim sadece bir iğne yerim morardı. Onun dışında morarma olmadı canım