Slm kizlar giremedim kac gundur topige Cok rahatsiizm mide bulantisi mide eksimesi bel bacak agrisi mahvetti beni oruç tutamıyorum artık ilk haftalar ıyıydi ama bu son zamanlar zorluyor tutamıyorum hala oruç tutan var mı
Aranizda hala yuzustu uyuyan var mi ben uyuyamiyorum Yan tarafta illa uykuya dalis yuzustu olacak rahatim yok diğer şekilde
Kızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Kızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Ben de 67 çıktım dün tartıda göbek çok felaket şişti 4 aylık var gibi yani ama çok fazla da hormon tedavisi aldığım için bi 8 kilo almıştım zaten aşılama döneminde…
Hastaneye geldim kızlar felaket şekilde sol kasık ağrım var 3 saat oldu önemsemedim ama artık duramıyorum değişik bir ağrı. Kanama vs yok çok şükür ama çok fena ağrım var. Dua edin bana… korkuyorum
Canım muayene oldum bebekte hiçbir şey yok kese etrafında kanama yok idrar yolu enfeksiyonudur dedi idrar verdim tertemiz hepsi şaka gibi yani. Hatta o eritrosit bile 2 ye düşmüş. Tekrar konuşmak için bekliyorum doktoru
Ben 1. Sınıf öğretmeniyim bütün gün çocukların peşinde koşuyorum. Eve geldiğimde 7-8 bin adım atmış oluyorum. Evde koşu bandım da var acaba onunla da yurusem mi ama ilk aylar tehlikeli olur mu ?
zaten hareketli bir hayatınız varmış yine doktorunuza bir sorun isterseniz ama bence ağır olabilir. Benim doktorum maksimum yarım saat yavaş tempoda yürümemi önnerdi bu aşamada
Slm kizlar giremedim kac gundur topige Cok rahatsiizm mide bulantisi mide eksimesi bel bacak agrisi mahvetti beni oruç tutamıyorum artık ilk haftalar ıyıydi ama bu son zamanlar zorluyor tutamıyorum hala oruç tutan var mı
Aranizda hala yuzustu uyuyan var mi ben uyuyamiyorum Yan tarafta illa uykuya dalis yuzustu olacak rahatim yok diğer şekilde
Canımmmmm valla kilo aldık şu hormon ilaçlarından dolayı ahh ahhh ama olsun bu günleri çok bekledik kuzum daha iyiyim bugün çok şükür dinlenmek iyi geldi
Canımmmmm valla kilo aldık şu hormon ilaçlarından dolayı ahh ahhh ama olsun bu günleri çok bekledik kuzum daha iyiyim bugün çok şükür dinlenmek iyi geldi
Benim önceki gebeliğimdi, sat a göre hesaplandı doğum. Sonuçta yumurta oluşmaya adetin 1. Günü başlıyor embriyo rahme döllenme günlerinde koyuluyor aynı hesap tam da zamanında doğdu sat a göre
Canım çok üzüldüm yaşadığına. Sen ikinci bir doktor görüşü daha al bence. Ona göre hareket edersin ama bekletme derim sağlığına zarar bebeğin var ayrıca