Bu devlet hastanelerini ve calisanlarini allah bildigi gibi yapsin iyiker istisna tabiki ama ge4cekten aldiklari maas hicte helal degil dunden baslayan hafif idrarda yanmam vardi ilerlerse bebege zarari var hemde yola cikicas die bu sabah devlet hastanesine gittim kendi dr um izinde cunki bana bakmak bile istemediler kanamanuz yoksa bakamayiz dediler yanma var karnimda acayip sis dedim rica minnet bakti tahlil aldi bide yat alttan bakim. Dedi bakti fln biz daha kalp atisini duymadik bayramdan sonraya kalmisti bakti bakti bisiler goruyorum sanki ama gorunmuyo fln filan g3veledi bisiler ben stres olunca aman zaten bu makina hicbuseyi gistermioki dedi bole afalladim madem. Makina yetersiz beni nie strese sokuosun veya makine neden biseyi gostermio diosun o makina ne ise yario izaman giyindim sinirler sehir disina geldim tahlili bile oraya biyere birak dedi inanin aksam oldu e nabizdan bakiyorum sonuc yok eminimki tahlile bile gerek gorup yollamadilar bana bide dioki enfeksiyon bile varsa bi ilac alamazsinki dio dedimki olurmu hamilelikte enfeksiyon cok riskli gebeler icin antibiyotik var dedim nerde varmis diyo benden daha bilgisiz bi dr beni muayne edip sinirlerimi altust etti resmen bayramim zehir oldu