2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun beta bakildi tekrar sonucu bir saate cikar. Cuma gunu tekrar yapicam iki kati artiyorsa iyi dedi doktor bakalim. ama ilk beta degerime gore gec dollenme olma sansi varmi. 730 cikmisti yani bir sonrakide 1380 cikmisti sonrada yapmadim.
iyi düşünelim güzel düşünelim inşallah güzel sonuçlar çıkar yavrum, ağlama kendini de bebişi de üzme <3

Ya evet maalesef bazılarında iyi niyetli değil. Ne alaka yani nerden bilirsin kimin ne ibadet ettiğini. Şimdi ayıp olacak ama malum işinyapan kadınlar doğum yapıyor . Allahım mesleğe imana göre mi bebek veriyor acaba. O haladan uzak dur canım sen

Hoşgeldin hoşgeldin her türlü akrep burcu bebelerimiz

aynen benimde öyle oldu doktor 1 hafta bekleyelim dedi bakalım ne olacak hayırlısı ama benimkiler ikizmiş

Ay evet bana da oldu maşallah arayan soran akıl veren çok oluyor. Boş boş muhabbetler herkes birşey biliyormuş gibi davranıyor. Bazıları da içten içe seviniyor bende söylemedim uğraşamam kimseyle diye
Valla gerçekten bende seviniyorlar diye düşünüyorum bu düşüncesizliğin başka açıklaması olamaz , Bu hamileliğimde biraz geç söyledik ailelere , eşimde kimseye söylemeyin diye tembih etti ailesini . Bana soruyor annesi ne zaman söyleyeceksiniz diye acelemiz yok , bana kalsa ben size de söylemezdim dedim

Haa benimki de daha dün diyor ben mide bulantısı ile uğraşıyorum oda bana teyzeleri falan merak ediyor yok mu bebek diyor ne zaman söyleyelim diyor hiç bir zaman dedim bende 7 tane teyzesi var

Bana da kızım kimseye demedim sizde kimseye demeyin demişlerdi. Bebeğin 6.haftada kalbi durunca aynı gün kürtaj olmak zorunda kaldım, hastaneden bi çıktık akşamına tüm sülale geçmiş olsuna geldi şakasız :) 2,5 aylıkken ailelere deyince de nasıl sakladınız diyor

Öyle kesinlikleeeee öyle işte. İbadetle ne alakası var zaten bebeğin doğup doğmamasının ya da ne bileyim giyimle çırılçıplakta gezmiyorum sonuçta Antalya gibi bir yerde herkes nasıl giyiniyorsa ben de öyle giyiniyorum ama işte hala ve hala gibilerinin niyeti, fikri kötü olunca olumsuz bir durum olduğu zaman maksimum verilecek akıl da bu oluyor. Olabildiğince uzağım bu yorumu 2 3 kere görmesiyle yaptı beni de tanımıyor aslında nasıl biriyim bilmiyor sadece önyargı. “Gelin” gözüyle bakmasından.

Valla allah sabır vermiş arkadaşım. Rabbim bir daha kötü günler yaşatmasın size sağlıkla doğsun inşallah.

ay ne kötü kalpliler ya , insanın başına gelmese bile tarifsiz bir acı yani hep sana oluyor ne demek . düşüncesizler. ay çok sinirlendim :)

ben kullanıyorum yavrum 10. haftadan sonra başladık

ayyy ne zaman yaptırdın testi bende sonuç bekliyorum

evet bebekleri göremedi 1 hafta bekleyelim dedi inş haftaya görünürse sıkıntı olmayacak görünmezse kürtaj yapacak doktor
İnsallah ikimizde bebeklerimizi goruruz saglkla ilerler hamileliligimiz canim. Allahtan ümit kesilmez. Rabbime guveniyorum o en hayirlisini bilir..kese boyutlari kac senin ?? Bizim gbi olan cok kisi var 1hfta sonra hem bebek hemde kalp atisi duymuslar nasil bir sevinc sen dusun artk .:) bizede oyle olacak insallah inanmak istyorum ne kdar kaygili olsamda.

BENİMKİLER BÖYLE geçiyor
GEBELİK KESESİ 22 M VE 13 MM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…