- 11 Şubat 2018
- 134
- 244
- 103
- 34
Benm 7.haftada başladı şu an 12+0'ım hala devam ediyor. Bulantı ilacı prilam kullanıyorum ona rağmen sürekli bulanıyor ama çıkarmamı engelliyor en azından. İlaç kullanmadan önce günde 3 keze kadar çıkartabiliyordum. Doktorum 14. Haftadan sonra azalacağını söyledi. Ben de 7.haftadan bu güne kadar hep şiddeti arttı sabah bulantısı gibi değil her an her zaman midem dönüyor bulanıyor huzursuz ediyor maalesef.Hanımlar iyi geceler 8+3 deyim mide bulantıları asıl şimdi mi Başlıyor acaba ? En fazla bugün hissettim bile diyebilirim.Sizin ne zamanlar başladı veya bittiyse ne zamana kadar sürdü ?
Bende kusmaya kadar gitmiyor henüz sadece sürekli rahatsız ediyor sürekli midem dolu hissi veriyor, sonra artar mı bilmem ilaç bende aldım ama çok lazım olmadıkça içmeyim diye sabrediyorum.Benm 7.haftada başladı şu an 12+0'ım hala devam ediyor. Bulantı ilacı prilam kullanıyorum ona rağmen sürekli bulanıyor ama çıkarmamı engelliyor en azından. İlaç kullanmadan önce günde 3 keze kadar çıkartabiliyordum. Doktorum 14. Haftadan sonra azalacağını söyledi. Ben de 7.haftadan bu güne kadar hep şiddeti arttı sabah bulantısı gibi değil her an her zaman midem dönüyor bulanıyor huzursuz ediyor maalesef.
6 ve 7. Haftada hep bulantı hissi vardı + şişkinlik gaz sancısı ama 8.haftadan sonra çıkarttırmaya başladı hormonlar yükseliyor diyeymiş. İnşallah olumsuz etkileyecek düzeye gelmez, bir de çalışınca işler daha da zorlaşıyor naneli şeker falan biraz sakinleştiriyor ya da psikolojik olarak bana öyle hissettiriyor :)Bende kusmaya kadar gitmiyor henüz sadece sürekli rahatsız ediyor sürekli midem dolu hissi veriyor, sonra artar mı bilmem ilaç bende aldım ama çok lazım olmadıkça içmeyim diye sabrediyorum.
Günaydın bebeim benim ara ara oluyorGünaydın kızlar. Kasık ağrılarınız sizi yokluyor mu? Yoksa bir süre devam ediyor mu? 10. Haftaya gireceğim bugün ağrım var ama hastayım da acaba o yüzden de ağrım var diye düşünüyorum bilmiyorum. Düşük yapıyor olsam anlar mıyım. Kanama ya da lekelenmem yok. Normalde hep sol kasıkta ağrım olurdu bugün karnımın tam ortasında ağrı hissediyorum
Sürekli değil aslında ama dünden beri diğer günlerden bir tık fazla ağrıyor. Acile gideceğim birazdan biraz gerildim bilmiyorumGünaydın bebeim benim ara ara oluyor
Doktor rahim büyüdüğü için demişti
Senin sürekli geçmeyen ağrı mı
Tamam yavrum bi git bakalım için rahatlasınSürekli değil aslında ama dünden beri diğer günlerden bir tık fazla ağrıyor. Acile gideceğim birazdan biraz gerildim bilmiyorum
Gunaydin. Benim 10. haftaya girerken ve su an 10. haftada kasim agrilarim daha belirgin. eskiden daha hafifti ama son bir hafta daha siddetli.Günaydın kızlar. Kasık ağrılarınız sizi yokluyor mu? Yoksa bir süre devam ediyor mu? 10. Haftaya gireceğim bugün ağrım var ama hastayım da acaba o yüzden de ağrım var diye düşünüyorum bilmiyorum. Düşük yapıyor olsam anlar mıyım. Kanama ya da lekelenmem yok. Normalde hep sol kasıkta ağrım olurdu bugün karnımın tam ortasında ağrı hissediyorum
Evet benimde öyle daha önce dediğin gibi hissettiriyordu ama daha hafifti şimdi daha şiddetli hissediyorum o yüzden tedirgin oldum. Pazartesi doktora gittim bir şey yoktu, 2 gündür de hiçbir iş yapmadan yatıyorum öyleGunaydin. Benim 10. haftaya girerken ve su an 10. haftada kasim agrilarim daha belirgin. eskiden daha hafifti ama son bir hafta daha siddetli.
Günaydın canım benim geçen hafta ağrımıştı karnımda kasıklarım da doktor üşütürsen ağrır demişti banyo da bile bir kaç dakika fazla kal hemen belli eder kendini dedi ben oturarak çalışıyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu öğlen oldu mu hemen giriyor ağrı kalkar uzanırım biraz gezinirim geçerGünaydın kızlar. Kasık ağrılarınız sizi yokluyor mu? Yoksa bir süre devam ediyor mu? 10. Haftaya gireceğim bugün ağrım var ama hastayım da acaba o yüzden de ağrım var diye düşünüyorum bilmiyorum. Düşük yapıyor olsam anlar mıyım. Kanama ya da lekelenmem yok. Normalde hep sol kasıkta ağrım olurdu bugün karnımın tam ortasında ağrı hissediyorum
Ben hamile kalırken göbeğim vardı ayva göbeği bugün aynada baktım altla üst karın birleşmiş 8+5’im bendeKızlar göbeklerini ne alemde herkes benimkine çok çabuk çıkmış diyor 11+1 yani belli oluyor benim hamile olduğum
Ben hamile kalırken göbeğim vardı ayva göbeği bugün aynada baktım altla üst karın birleşmiş 8+5’im bende
12 deyim canım az var henüz bende ayva göbek gibi. İnceleyen birisi anlar ancakKızlar göbeklerini ne alemde herkes benimkine çok çabuk çıkmış diyor 11+1 yani belli oluyor benim hamile olduğum
Ağrılar doğuma kadar bizimle olacak canım, düşük yapıyor olsan belirgin anlarsın arada çok fark var ona sancı + kasılma eklenir. O yüzden ağrılarda diğer ihtimali düşünmeGünaydın kızlar. Kasık ağrılarınız sizi yokluyor mu? Yoksa bir süre devam ediyor mu? 10. Haftaya gireceğim bugün ağrım var ama hastayım da acaba o yüzden de ağrım var diye düşünüyorum bilmiyorum. Düşük yapıyor olsam anlar mıyım. Kanama ya da lekelenmem yok. Normalde hep sol kasıkta ağrım olurdu bugün karnımın tam ortasında ağrı hissediyorum
Benimde anlamamaları imkansız12 deyim canım az var henüz bende ayva göbek gibi. İnceleyen birisi anlar ancak
Benim akşamla sabah arası çok fark oluyor canım. Akşam çok şişiyorum, sabaha neredeyse birşey kalmıyor. Henüz 500 gr kadar almışımBenimde anlamamaları imkansız
Kilolurlarda zaten kilo diye dikkat etmiyorlar ama benim tuniklerde belli oluyor doktor bazılarının iç karnı geniştir bazılarının sardır demişti geçen hafta bende hiç hamile gibi değilim deyince 8 hafta bi geçsin demişti dediği olduBenim de vardı biraz ama bu baya hamile göbeği belirgin yani iş yerimde de sürekli dike getiriyorlar bi canm sıkıldı bi benim mi böyle yaa yanımda bi arkadaşım daha var o kilolu biraz onun brl değil mesela
Bende geceleri şok şişiyorum günlük süt içiyordum onu bıraktım acaba o şişkinlik mi yapıyor ki diyeBenim akşamla sabah arası çok fark oluyor canım. Akşam çok şişiyorum, sabaha neredeyse birşey kalmıyor. Henüz 500 gr kadar almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?