2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar iyi geceler 8+3 deyim mide bulantıları asıl şimdi mi Başlıyor acaba ? En fazla bugün hissettim bile diyebilirim.Sizin ne zamanlar başladı veya bittiyse ne zamana kadar sürdü ?
Benm 7.haftada başladı şu an 12+0'ım hala devam ediyor. Bulantı ilacı prilam kullanıyorum ona rağmen sürekli bulanıyor ama çıkarmamı engelliyor en azından. İlaç kullanmadan önce günde 3 keze kadar çıkartabiliyordum. Doktorum 14. Haftadan sonra azalacağını söyledi. Ben de 7.haftadan bu güne kadar hep şiddeti arttı sabah bulantısı gibi değil her an her zaman midem dönüyor bulanıyor huzursuz ediyor maalesef.

Bende kusmaya kadar gitmiyor henüz sadece sürekli rahatsız ediyor sürekli midem dolu hissi veriyor, sonra artar mı bilmem ilaç bende aldım ama çok lazım olmadıkça içmeyim diye sabrediyorum.

Bende kusmaya kadar gitmiyor henüz sadece sürekli rahatsız ediyor sürekli midem dolu hissi veriyor, sonra artar mı bilmem ilaç bende aldım ama çok lazım olmadıkça içmeyim diye sabrediyorum.
6 ve 7. Haftada hep bulantı hissi vardı + şişkinlik gaz sancısı ama 8.haftadan sonra çıkarttırmaya başladı hormonlar yükseliyor diyeymiş. İnşallah olumsuz etkileyecek düzeye gelmez, bir de çalışınca işler daha da zorlaşıyor naneli şeker falan biraz sakinleştiriyor ya da psikolojik olarak bana öyle hissettiriyor :)

Günaydın kızlar. Kasık ağrılarınız sizi yokluyor mu? Yoksa bir süre devam ediyor mu? 10. Haftaya gireceğim bugün ağrım var ama hastayım da acaba o yüzden de ağrım var diye düşünüyorum bilmiyorum. Düşük yapıyor olsam anlar mıyım. Kanama ya da lekelenmem yok. Normalde hep sol kasıkta ağrım olurdu bugün karnımın tam ortasında ağrı hissediyorum

Günaydın bebeim benim ara ara oluyor
Doktor rahim büyüdüğü için demişti
Senin sürekli geçmeyen ağrı mı

Günaydın bebeim benim ara ara oluyor
Doktor rahim büyüdüğü için demişti
Senin sürekli geçmeyen ağrı mı
Sürekli değil aslında ama dünden beri diğer günlerden bir tık fazla ağrıyor. Acile gideceğim birazdan biraz gerildim bilmiyorum

Gunaydin. Benim 10. haftaya girerken ve su an 10. haftada kasim agrilarim daha belirgin. eskiden daha hafifti ama son bir hafta daha siddetli.

Kızlar göbeklerini ne alemde herkes benimkine çok çabuk çıkmış diyor 11+1 yani belli oluyor benim hamile olduğum

Gunaydin. Benim 10. haftaya girerken ve su an 10. haftada kasim agrilarim daha belirgin. eskiden daha hafifti ama son bir hafta daha siddetli.
Evet benimde öyle daha önce dediğin gibi hissettiriyordu ama daha hafifti şimdi daha şiddetli hissediyorum o yüzden tedirgin oldum. Pazartesi doktora gittim bir şey yoktu, 2 gündür de hiçbir iş yapmadan yatıyorum öyle

Günaydın canım benim geçen hafta ağrımıştı karnımda kasıklarım da doktor üşütürsen ağrır demişti banyo da bile bir kaç dakika fazla kal hemen belli eder kendini dedi ben oturarak çalışıyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu öğlen oldu mu hemen giriyor ağrı kalkar uzanırım biraz gezinirim geçer

Benim de vardı biraz ama bu baya hamile göbeği belirgin yani iş yerimde de sürekli dike getiriyorlar bi canm sıkıldı bi benim mi böyle yaa yanımda bi arkadaşım daha var o kilolu biraz onun brl değil mesela
Ben hamile kalırken göbeğim vardı ayva göbeği bugün aynada baktım altla üst karın birleşmiş 8+5’im bende

Ağrılar doğuma kadar bizimle olacak canım, düşük yapıyor olsan belirgin anlarsın arada çok fark var ona sancı + kasılma eklenir. O yüzden ağrılarda diğer ihtimali düşünme

Benim de vardı biraz ama bu baya hamile göbeği belirgin yani iş yerimde de sürekli dike getiriyorlar bi canm sıkıldı bi benim mi böyle yaa yanımda bi arkadaşım daha var o kilolu biraz onun brl değil mesela
Kilolurlarda zaten kilo diye dikkat etmiyorlar ama benim tuniklerde belli oluyor doktor bazılarının iç karnı geniştir bazılarının sardır demişti geçen hafta bende hiç hamile gibi değilim deyince 8 hafta bi geçsin demişti dediği oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…