Benimde aynı arkadaşım burun tıkanıklığından oluyor ağız kuruluğu bayadırda geçmedi agzımdada hep acı bir tat hissiGünaydın hanımlarsabah boğaz kuruluğu ile uyanıyorum bu ara nedense burnum tıkalı hep. Kalktım dualarımı ettim bulantı hapımı içtim evi toparladım çay demledim ama görünce midem bulanıyor canım istemiyor ya. Her zamanki fix kahvaltımı yaptım yarım kilo çeri domates salatalık peynir zeytin üzerine nane ve zeytinyağ sadece bunları yiyebiliyorum kahvaltıda.
Ayy rica etsem bizimde ultras önümüzü yorumlaya bilir mısınız karından çekilmişti doktorum inatla tahminini gizliyor ama daha küçüğüz 9+1 di ultrasondaHahaha bencede bir de bebek sola mı yerleşmiş sağa mı ona göre işte tahmin ediliyor bir şey yok bende ona göre yorum yaptımama bir videoda dr kağan yalan demiş buna yüzde 50 demiş
Merhaba bende de aynı problem var. Özellikle gece 3ten sonra uyuyamıyorum. Yatakta dönüp durmaktansa kalkıp salona geçiyorum uykumu getirecek birşeyler izlemeye çalışıyorum, bazen yardımcı oluyor. Ama hormonlardan oluyormuş umarım ikinci trimesterde uykusuzluk çekmeyiz.Kızlar selam, benim gibi uykusuzluk çeken var mı acaba ? Henüz daha 8 haftalık ama 3 gündür inanılmaz bir uykusuzluk yaşıyorum. Gündüz normalde de uyumam alışkanlığım yok ama sarhoş gibi oldum, gece hiç uyuyamıyorum. Bunu yaşayan ve çözüm bulan oldu mu ?
Vajinal ultrasonla mi duydu karindan ultrasonla mi
Neden uyuyamıyorsunuz stresli misinizMerhaba bende de aynı problem var. Özellikle gece 3ten sonra uyuyamıyorum. Yatakta dönüp durmaktansa kalkıp salona geçiyorum uykumu getirecek birşeyler izlemeye çalışıyorum, bazen yardımcı oluyor. Ama hormonlardan oluyormuş umarım ikinci trimesterde uykusuzluk çekmeyiz.
Stresli misiniz o yüzden uykunuz kaçıyor olabilirKızlar selam, benim gibi uykusuzluk çeken var mı acaba ? Henüz daha 8 haftalık ama 3 gündür inanılmaz bir uykusuzluk yaşıyorum. Gündüz normalde de uyumam alışkanlığım yok ama sarhoş gibi oldum, gece hiç uyuyamıyorum. Bunu yaşayan ve çözüm bulan oldu mu ?
Aslında şu aralar hayatımın neredeyse en stressiz dönemi, ama ekstra progesteron fitili de kullanıyorum kanamam olmuştu başta, o yüzden hormonlardan olduğunu düşünüyorum, internette de bu şekilde birkaç kaynak okudum.Neden uyuyamıyorsunuz stresli misiniz
Sağlıkla kucaklayın inşallahMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı doktor burun kemiği ve ense kalınlığına baktı çok güzel dedi. Her şey yolunda görünüyor dedi şükürler olsun ki.sonra cinsiyet öğrenmek istiyor musunuz dedi biz yok sürpriz olsun istiyoruz cinsiyet partisi düşünüyoruz dedik ama sanki bir pipi gördüm gibime geliyor. yarın fetal dna için kan vereceğim onun da 1 hafta - 10 gün civarı sonuçları çıkar ondan sonra cinsiyet partisi yaparız. SAT’a göre 12+0’ım ama ultrasonda baş popo ölçüm sonucu 12+6 verdi. zaman ne çabuk geçiyor
Sevindim adınıza umarım o testleri stres yapmadan kolaylıkla bende atlatırım.Cinsiyet partilerinde hep merak ettiğim bişi var kim öğrenip hazırlıyo partiyi annede bilmeyince nasıl yapılıyo organizasyon bende yaparsam diye merak ettim :)Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı doktor burun kemiği ve ense kalınlığına baktı çok güzel dedi. Her şey yolunda görünüyor dedi şükürler olsun ki.sonra cinsiyet öğrenmek istiyor musunuz dedi biz yok sürpriz olsun istiyoruz cinsiyet partisi düşünüyoruz dedik ama sanki bir pipi gördüm gibime geliyor. yarın fetal dna için kan vereceğim onun da 1 hafta - 10 gün civarı sonuçları çıkar ondan sonra cinsiyet partisi yaparız. SAT’a göre 12+0’ım ama ultrasonda baş popo ölçüm sonucu 12+6 verdi. zaman ne çabuk geçiyor
Aa aynıyız hoşgeldin sağlıkla gelsin6+1 de öğrendik.Su an 10+1 oldum.
ikili test başka bir test kan alımı yapılıyor bir hormona bakılıyor ve yine ense burun ölçülüyor diye biliyorum ama ben fetal dna yaptıracağım için ikili,üçlü,dörtlü testlere gerek kalmıyormuş.Sağlıkla kucaklayın inşallahbu bahsettiğiniz burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü diye mi geçiyor acaba yoksa başka bir adı var mı? 2’li tarama farklı bir test miydi?
Doktor kağıda yazıyor siz de organizasyon yapan yere veriyorsunuz diye biliyorumSevindim adınıza umarım o testleri stres yapmadan kolaylıkla bende atlatırım.Cinsiyet partilerinde hep merak ettiğim bişi var kim öğrenip hazırlıyo partiyi annede bilmeyince nasıl yapılıyo organizasyon bende yaparsam diye merak ettim :)
Ay inşallah ben de aynı durumdayım, ama asla uykum gelmiyor. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda biter.Merhaba bende de aynı problem var. Özellikle gece 3ten sonra uyuyamıyorum. Yatakta dönüp durmaktansa kalkıp salona geçiyorum uykumu getirecek birşeyler izlemeye çalışıyorum, bazen yardımcı oluyor. Ama hormonlardan oluyormuş umarım ikinci trimesterde uykusuzluk çekmeyiz.
Değilim aslında ya, biraz hastayım burnum tıkalı ondan da olabilir. İlk haftalar gayet iyiydi hiç uyku sorunum filan yoktu.Stresli misiniz o yüzden uykunuz kaçıyor olabilir
Ultrasonla canımVajinal ultrasonla mi duydu karindan ultrasonla mi
Ben daha 5 haftalıkken çok kötü oldum 2 gün parol içtim doktor bir şey olmaz dediKızlar 2 gündür başım çok ağrıyor boğazım şişmiş gibi midem de bulanıyor, biraz çorba içtim bir şey yiyip içemiyorum. Parol içsem bir şey olur mu ya? Bir şey olursa Allah korusun pişman olmak istemiyorum. Birazda kasık ağrım var. Doktora dün gittim her şey iyi güzeldi bebekken için. Ağrıyı daha fazla çekemiyorum. Neler yapsam bilemedim 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?