2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde aynı arkadaşım burun tıkanıklığından oluyor ağız kuruluğu bayadırda geçmedi agzımdada hep acı bir tat hissi

Hahaha bencede bir de bebek sola mı yerleşmiş sağa mı ona göre işte tahmin ediliyor bir şey yok bende ona göre yorum yaptım ama bir videoda dr kağan yalan demiş buna yüzde 50 demiş
Ayy rica etsem bizimde ultras önümüzü yorumlaya bilir mısınız karından çekilmişti doktorum inatla tahminini gizliyor ama daha küçüğüz 9+1 di ultrasonda

Eklentiler

• 1000028309.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar selam, benim gibi uykusuzluk çeken var mı acaba ? Henüz daha 8 haftalık ama 3 gündür inanılmaz bir uykusuzluk yaşıyorum. Gündüz normalde de uyumam alışkanlığım yok ama sarhoş gibi oldum, gece hiç uyuyamıyorum. Bunu yaşayan ve çözüm bulan oldu mu ?

Merhaba bende de aynı problem var. Özellikle gece 3ten sonra uyuyamıyorum. Yatakta dönüp durmaktansa kalkıp salona geçiyorum uykumu getirecek birşeyler izlemeye çalışıyorum, bazen yardımcı oluyor. Ama hormonlardan oluyormuş umarım ikinci trimesterde uykusuzluk çekmeyiz.

Kızlar bende aynı gözümü sadece domates ve salata açıyo. Diğer hiçbirşeyi yemek istemiyorum ama acıkıyorumda sürekli. Bol bol ikisini yiyorum. İyiki birazda olsun tadının falan olduğu döneme denk gelmişiz bari

Neden uyuyamıyorsunuz stresli misiniz

Stresli misiniz o yüzden uykunuz kaçıyor olabilir

Neden uyuyamıyorsunuz stresli misiniz
Aslında şu aralar hayatımın neredeyse en stressiz dönemi, ama ekstra progesteron fitili de kullanıyorum kanamam olmuştu başta, o yüzden hormonlardan olduğunu düşünüyorum, internette de bu şekilde birkaç kaynak okudum.

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı doktor burun kemiği ve ense kalınlığına baktı çok güzel dedi. Her şey yolunda görünüyor dedi şükürler olsun ki. sonra cinsiyet öğrenmek istiyor musunuz dedi biz yok sürpriz olsun istiyoruz cinsiyet partisi düşünüyoruz dedik ama sanki bir pipi gördüm gibime geliyor. yarın fetal dna için kan vereceğim onun da 1 hafta - 10 gün civarı sonuçları çıkar ondan sonra cinsiyet partisi yaparız. SAT’a göre 12+0’ım ama ultrasonda baş popo ölçüm sonucu 12+6 verdi. zaman ne çabuk geçiyor

Sağlıkla kucaklayın inşallah bu bahsettiğiniz burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü diye mi geçiyor acaba yoksa başka bir adı var mı? 2’li tarama farklı bir test miydi?

Sevindim adınıza umarım o testleri stres yapmadan kolaylıkla bende atlatırım.Cinsiyet partilerinde hep merak ettiğim bişi var kim öğrenip hazırlıyo partiyi annede bilmeyince nasıl yapılıyo organizasyon bende yaparsam diye merak ettim :)

Kızlar 2 gündür başım çok ağrıyor boğazım şişmiş gibi midem de bulanıyor, biraz çorba içtim bir şey yiyip içemiyorum. Parol içsem bir şey olur mu ya? Bir şey olursa Allah korusun pişman olmak istemiyorum. Birazda kasık ağrım var. Doktora dün gittim her şey iyi güzeldi bebekken için. Ağrıyı daha fazla çekemiyorum. Neler yapsam bilemedim 2 gündür

Sağlıkla kucaklayın inşallah bu bahsettiğiniz burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü diye mi geçiyor acaba yoksa başka bir adı var mı? 2’li tarama farklı bir test miydi?
ikili test başka bir test kan alımı yapılıyor bir hormona bakılıyor ve yine ense burun ölçülüyor diye biliyorum ama ben fetal dna yaptıracağım için ikili,üçlü,dörtlü testlere gerek kalmıyormuş.
Doktor kağıda yazıyor siz de organizasyon yapan yere veriyorsunuz diye biliyorum

Ay inşallah ben de aynı durumdayım, ama asla uykum gelmiyor. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda biter.

Ben daha 5 haftalıkken çok kötü oldum 2 gün parol içtim doktor bir şey olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…