- 15 Şubat 2024
- 2.668
- 3.613
- 53
- 33
Dün doktor randevumda bir defa su gibi akıntı olduğunu söyledim bu çok normal sayılmıyormuş gebelikte öyle dedi, iki ihtimal çıkıyor bu durumda çünkü ya mantar kaynaklı yada söylemek istemediğim ikinci ihtimal. İdrar yolu enfeksiyonu da etkiliyor olabilir tabi.Birde sarı akıntım vardı fitil yazdı ama fitili yazdıktan sonra şiddetli ağrın kanaman su gelmesi olursa hemen acile gel dedi. Fitille bağlantısı var mı anlamadım öyle diyince korktuğum için kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. O yüzden doğal şeyler araştırdım.
Ben üç gündür hastayım asla öksürük geçmedi en son acile gittim bitane hafif bi antibiyotik ile parol yazdılar ilerletmeden alın derimKızlar 2 gündür başım çok ağrıyor boğazım şişmiş gibi midem de bulanıyor, biraz çorba içtim bir şey yiyip içemiyorum. Parol içsem bir şey olur mu ya? Bir şey olursa Allah korusun pişman olmak istemiyorum. Birazda kasık ağrım var. Doktora dün gittim her şey iyi güzeldi bebekken için. Ağrıyı daha fazla çekemiyorum. Neler yapsam bilemedim 2 gündür
Ya doktor 3 hafta sonrasına da veririm randevuyu dedi ama boşu boşuna ultrasona girmeye gerek yok dedi bende bişey demedim dahaEvet sabırda en çok size lazım ama. Gerçi gittiğinde 17 hafta kesin öğrenirsin cinsiyetini . O haftalarda çoktan belli oluyor galiba
Bende de olmuştu ben hep yatmıştım o sürede. Düşük tehlikesi demişti ama bana doktor. Bol bol dinlen cnm. Merak etme kaygılanma geçiyor geçer inşallah.Kızlar selam bugün özele gittim 6 mm kanama alanı gördü ama kese ve bebek gayet sağlıklıkanama alanı neden oluyor bilen var mı ? Normal rutin hayatımda dikkat etmem gereken birşey var mı dedim yok dedi tekrar kanama ya da kahverengimsi akıntı gelir muhtemelen dedi. Sizce yapmam gereken dikkat etmem gereken birşey var mı
Yoruldun mu farklı bir durum mu oldu bugün bence git acile kanama alanı falan varsa Allah korusun iğne falan yapıyorlarKızlar 11. Haftada kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu ilk defa yaşıyorum gebeliğimin başından beri cuma kontrolüm var ama öncesinde gitmeli miyim çok az bir kahverengi lekelenme oldu bugün
Bende de var normal dedi bir keresinde doktor ama çok az enfeksiyon da var ondan mı bilmiyorum bendeBayanlar böyle vajinada ani batma ağrı yaşıyorum bir iki gündür.ama hemen geçiyor anlık gibi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda normal midir? Yoksa enfeksiyon vs mi acaba.biraz araştırdığımda hormonel vücut kendini alıştırdığından olabilirmiş gibi okudum ama??
Kaç haftalıksın? Ben 10 haftalık. bende de az enfeksiyon vardı başlarda bol su iç demişti açıkcası tekrar baktırmadım geri.baktırıyım bir ozman belki ondandır yaBende de var normal dedi bir keresinde doktor ama çok az enfeksiyon da var ondan mı bilmiyorum bende
Bende 11 haftalık canm 8. Haftada baktırmıştım bende bok su iç geçer demişti çok az beyaz-satı akıntım var ama bilmiyorum işte dediğim gğbiKaç haftalıksın? Ben 10 haftalık. bende de az enfeksiyon vardı başlarda bol su iç demişti açıkcası tekrar baktırmadım geri.baktırıyım bir ozman belki ondandır ya
O sarımtrak akıntı bende baştan beri hep var ya. Dediğin gibi az da olsa enfeksiyon varlığındandır belki.bol bol su içelim o haldeBende 11 haftalık canm 8. Haftada baktırmıştım bende bok su iç geçer demişti çok az beyaz-satı akıntım var ama bilmiyorum işte dediğim gğbi
Ben 3 litre içiyorum ger gün kabızlık korkusu da var inş geçer biranönce yada geçmiştirO sarımtrak akıntı bende baştan beri hep var ya. Dediğin gibi az da olsa enfeksiyon varlığındandır belki.bol bol su içelim o halde
İnşallah cnm benim başlarda sudan midem bulanıyordu içemiyordum şimdi çok içmeye çalışıyorum.Ben 3 litre içiyorum ger gün kabızlık korkusu da var inş geçer biranönce yada geçmiştir
Amin inş canmİnşallah cnm benim başlarda sudan midem bulanıyordu içemiyordum şimdi çok içmeye çalışıyorum.
Hepimizde sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Biraz yoruldum 2 gündür ondan mı oldu bilmiyorum devamı yok şuan devam ederse gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederimYoruldun mu farklı bir durum mu oldu bugün bence git acile kanama alanı falan varsa Allah korusun iğne falan yapıyorlar
Bende sıfır yetenekHanımlar örgü işlerine başlayan varmı? Ben yelek hırka falan örüyorum bir de bu kadife battaniye den yapacağım. İsterseniz birlikte yapalım.
Bana öyle demedi kuzum hatta dikkat etmem gereken birşey varmı dedim yok günlük yaşamanı etkileyecek gibi değil dedi ama yinede dikkat ediyorumBende de olmuştu ben hep yatmıştım o sürede. Düşük tehlikesi demişti ama bana doktor. Bol bol dinlen cnm. Merak etme kaygılanma geçiyor geçer inşallah.
Bende de oldu 7.haftalarda günde bir kaç kez. Sonra geçti ama bilmiyorumki genişlemeye çalıştığından belki öyle olmuştur kaygılanmaBayanlar böyle vajinada ani batma ağrı yaşıyorum bir iki gündür.ama hemen geçiyor anlık gibi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda normal midir? Yoksa enfeksiyon vs mi acaba.biraz araştırdığımda hormonel vücut kendini alıştırdığından olabilirmiş gibi okudum ama??
Ben de yapmayı çok seviyorum şuan 9haftaya yeni girdim. Yaa yanlış düşünüyorum biliyorum ama erken bir şey yapmaya korkuyorum. Sanki 12 haftadan sonra başlasam içim rahat edecek gibiHanımlar örgü işlerine başlayan varmı? Ben yelek hırka falan örüyorum bir de bu kadife battaniye den yapacağım. İsterseniz birlikte yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?