2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ben üç gündür hastayım asla öksürük geçmedi en son acile gittim bitane hafif bi antibiyotik ile parol yazdılar ilerletmeden alın derim

Kızlar selam bugün özele gittim 6 mm kanama alanı gördü ama kese ve bebek gayet sağlıklı kanama alanı neden oluyor bilen var mı ? Normal rutin hayatımda dikkat etmem gereken birşey var mı dedim yok dedi tekrar kanama ya da kahverengimsi akıntı gelir muhtemelen dedi. Sizce yapmam gereken dikkat etmem gereken birşey var mı

Kızlar 11. Haftada kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu ilk defa yaşıyorum gebeliğimin başından beri cuma kontrolüm var ama öncesinde gitmeli miyim çok az bir kahverengi lekelenme oldu bugün

Evet sabırda en çok size lazım ama . Gerçi gittiğinde 17 hafta kesin öğrenirsin cinsiyetini . O haftalarda çoktan belli oluyor galiba
Ya doktor 3 hafta sonrasına da veririm randevuyu dedi ama boşu boşuna ultrasona girmeye gerek yok dedi bende bişey demedim daha belli olmaz bi baktın erkene aldım randevuyu

Bayanlar böyle vajinada ani batma ağrı yaşıyorum bir iki gündür.ama hemen geçiyor anlık gibi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda normal midir? Yoksa enfeksiyon vs mi acaba.biraz araştırdığımda hormonel vücut kendini alıştırdığından olabilirmiş gibi okudum ama??

Bende de olmuştu ben hep yatmıştım o sürede. Düşük tehlikesi demişti ama bana doktor. Bol bol dinlen cnm. Merak etme kaygılanma geçiyor geçer inşallah.

Kızlar 11. Haftada kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu ilk defa yaşıyorum gebeliğimin başından beri cuma kontrolüm var ama öncesinde gitmeli miyim çok az bir kahverengi lekelenme oldu bugün
Yoruldun mu farklı bir durum mu oldu bugün bence git acile kanama alanı falan varsa Allah korusun iğne falan yapıyorlar

Bende de var normal dedi bir keresinde doktor ama çok az enfeksiyon da var ondan mı bilmiyorum bende

Bende de var normal dedi bir keresinde doktor ama çok az enfeksiyon da var ondan mı bilmiyorum bende
Kaç haftalıksın? Ben 10 haftalık. bende de az enfeksiyon vardı başlarda bol su iç demişti açıkcası tekrar baktırmadım geri.baktırıyım bir ozman belki ondandır ya

Kaç haftalıksın? Ben 10 haftalık. bende de az enfeksiyon vardı başlarda bol su iç demişti açıkcası tekrar baktırmadım geri.baktırıyım bir ozman belki ondandır ya
Bende 11 haftalık canm 8. Haftada baktırmıştım bende bok su iç geçer demişti çok az beyaz-satı akıntım var ama bilmiyorum işte dediğim gğbi

Bende 11 haftalık canm 8. Haftada baktırmıştım bende bok su iç geçer demişti çok az beyaz-satı akıntım var ama bilmiyorum işte dediğim gğbi
O sarımtrak akıntı bende baştan beri hep var ya. Dediğin gibi az da olsa enfeksiyon varlığındandır belki.bol bol su içelim o halde

Bende de olmuştu ben hep yatmıştım o sürede. Düşük tehlikesi demişti ama bana doktor. Bol bol dinlen cnm. Merak etme kaygılanma geçiyor geçer inşallah.
Bana öyle demedi kuzum hatta dikkat etmem gereken birşey varmı dedim yok günlük yaşamanı etkileyecek gibi değil dedi ama yinede dikkat ediyorum çokk geçmiş olsun inşallah hepimizeeminim geçecek

Hanımlar iyi geceler 8+3 deyim mide bulantıları asıl şimdi mi Başlıyor acaba ? En fazla bugün hissettim bile diyebilirim.Sizin ne zamanlar başladı veya bittiyse ne zamana kadar sürdü ?

Bende de oldu 7.haftalarda günde bir kaç kez. Sonra geçti ama bilmiyorumki genişlemeye çalıştığından belki öyle olmuştur kaygılanma

Hanımlar örgü işlerine başlayan varmı? Ben yelek hırka falan örüyorum bir de bu kadife battaniye den yapacağım. İsterseniz birlikte yapalım.
Ben de yapmayı çok seviyorum şuan 9haftaya yeni girdim. Yaa yanlış düşünüyorum biliyorum ama erken bir şey yapmaya korkuyorum. Sanki 12 haftadan sonra başlasam içim rahat edecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…