2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

amin inşallah Yok kan vericem 12+2 haftalık
Anladm canmm hadi hayırlı haberler de alacagız inşallah

Oyy eslemim tabi kız evlat ayrılmazz hepsi canımız kanımız
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ne güzel karnın cıkmamış benim büyüyo vala

merhabâ canm sağlıkla büyüsünler inşallah
Neden travel almak istemiyorsun?. Kız bebek arabaları da pahalı gerçekten ona bende karar veremedim
Kuzenim prego nun park yatağını aldı sallarken ses yapıyormuş memnunun kalmadı
Ben elele nin alcam sanrm şuan da da indiirim de
Dediğin kreme bende bakaym bi e bebekten teşekkürler

Travel içimden gelmiyor çünkü hangi arkadaşımda travel sistem varsa 2. Bebek arabalarını aldılar. Çok yer kaplıyor ve ağır diye sanırım.
puset takılabilen kabin boylar var şimdilik onlara bakıyorum. Eşimle çok detaylı araştırıyoruz.
Bakalım hangisini alacağız.
Buarada elelenin bebek arabaları da hoşuma gitti.
Süspansiyon desteği var harika. Ama tek mağazası İstanbul’da sanırım
Park yatağına bakmamıştım. Hemen bakıcam şimdi. Ses mi çıkarıyormuş prego
Acaba kuzenine mi öyle denk geldi. Bu yataktan çok memnun herkes ondan. Pahalı da biraz sanki.

Ama göbüşlüler çok tatlı oluyor benim sabah inip akşam çıkıyor oda başka şeylerle alakalı galiba yoksa aynı kalırdı

Sen araştır madem canm bize de söyle bebek arabasını
Vlla ona mı denk geldi ses çıkartan bilmiyorum bebeim
Sen içine sindiyse al tabii
Ama göbüşlüler çok tatlı oluyor benim sabah inip akşam çıkıyor oda başka şeylerle alakalı galiba yoksa aynı kalırdı

E Eslem Huma bebeim senin iç karnın geniş belki de sonradan çıkabilir göbüşün
Zaten 6 aydan snra daha cok kilo alıp şişiyormuş:))

Ben bebek arabalarında bagi nanofold 3 ü baya beğendim birde kraft kenya vardı sanırım. Ama eleleyi duymamıştım onada bakayım. Park yatak yoyko aldık ama dün bi arkadaş chiccodan aldım on kademeli ve reflü yatağı oluyor demişti onuda merak ettim hangi model acaba

Chicco nun park yatağı çıkmıyor canım baktım şimdi yada ben mi göremedim. Arkadaşından tam adını öğrenebilir misin
Elelenin ürünleri gerçekten başarılı. Türkiye de bir mağazı var o yüzden çok bilinmiyor ama park yataklarında bebek arabalarıda muazzam.
Bebek arabaları eşimle benim çok içime sindi. Bakalım hala araştırıyoruz. Şimdi
Senin yazdığın modellere de bakacağım

Günaydın kızlar,

Kitap almak istiyorum bebek gelişimi ile ilgili ya da bilmemiz gereken şeylerle ilgili eğitici kitaplar daha zamanımız varken okumak istedim.

Belki alanlar olmuştur, önerisi olan var mı?

Ben yazmıştım chiccoyu canım next2me forever yazınca çıkıyor ama pahalılanmış baya ben alırken yarı fiyatınaydı .

Birde bebek arabası hakkında pek yazmamışım travel olması dışında. Bende peg perego selfie bebek arabası var çok memnunum evet çok hafif kucağımda bebeğim varken merdiven inip çıkıyorum ama kullandıkça eksilerinide gördüm rüzgar durumunda arabayı iki yönlü kullanmak güzel oluyor yani sapı dönebilen bir model ve yatma pozisyonuna ipli değil mekanizmalı geçebilen bir model bakarsanız rahat edersiniz

Sonuç gösterdim şimdi değerlerin biraz yüksek çıkmış gene bol bol su içersen düşebilir dedi karaciğer ultrasonu istedi bir de ama sistem bozuktu 17 sine gel dedi. Şimdilik tehlikeli değil ama ileride olabilir dedi 46 için sende bir an önce doktora görün bence senin daha yüksekti

Tamam canım bende eleleyi bi araştırayım merak ettim

Yaaa yine kız olduğunu düşünüyorum ama net bir şey diyemem dedi benim kız hiç hareket etmiyor sadece eller kıpır kıpır çikolata da yemiştim ama yok yani
İşte benim doktorda hep aynısını diyor emin olamıyorum bende . Yada senin nazlı bir kızın olacak ondan olsun kız ellerinin kıpırdaması bile çok güzel

Yaaa yine kız olduğunu düşünüyorum ama net bir şey diyemem dedi benim kız hiç hareket etmiyor sadece eller kıpır kıpır çikolata da yemiştim ama yok yani
Yaaa yesinler onu maşallah sağlıkla gelsinler inşallah dondurma ye bidahakinebenim de doktor kız bu niye uyuyor çikolata ye gel dedi yedim geldim dedim karnımı salladı dürtttü yok ben birazdan geleyim dedim tamam dedi gittim magnumun dışı ekşili karadutlu dondurmasını yedim geldim eller ayakları kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…