2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ölçtü biçti nasılsın iyi hersey bile demiyor doktor tahmin bile yürütmedi kan verdim 2hafta sonra gel dedi bu kadarsuratsız doktor mu olur ya enerjimi sömürdü

Kız devamlı elleri ağzında ayaklarını hafif hareket ettiriyor usul usul yatıyor hiç hareketli değildi güneşleniyor gbi tatilde

Başta normaldi geçen hafta salı verdim 40-39 du 2 gün sonra yüksek diye tekrar istediler 46-42 ydi 20 sinde bir daha bakılır kontrolde heralde ama ben hayatta yiyemem nasıl yapıcam bilmiyorum

Naptın gittin mi doktora canım ?

Ben park yatak aldım ama taşıma açısından bu daha kolay olabilir belki, ama park yatak yaş olarak daha uzun gidecek birşey. Bunun reflü yatağı gibi olması hoşuma gitti
Açıkçası hepsini denedim bana uzun süre kullanabilecek beşik daha mantıklı geliyor eğer alanınız varsa benim bebeğimin doğduğu evde alanım yoktu şuanki oturduğumuz evde de kendi odası var beşiği ihtiyaç sahibine verip montessori yatak aldık mesela şimdiden eylülde 3 yaşına gelicek bu bebiş için de bir kenarı alçalan anne yanı beşiklerden düşünüyorum alanım pek yok ama bizim büyük bebişin de kıskanıp yatağa yanımıza geleceğini de hesaba katarak kullanılabilir alanı arttırmaya çalışıyorum

Ben hareketini 12. Hafta bitişine yakın gördüm canım . 9.5 haftalıkken ben de hareket görmemiştim az büyüsün sende görürsün ha uykuya denk gelirse görmezsin doktorun uyandırması lazım

Kabin boy ne oluyor travel ne oluyor acaba ya cahilliğime verin yada link atar mısın bakayım bende bir de beşik nasıl alacaksınız var mı aklınızda bir şey
Tam olarak benim yapacağım yorum işte bu. Bende de öyle bir boşvermişlik cahilliği var. hiç anlamıyorum bu işlerden

Kabin boy ne oluyor travel ne oluyor acaba ya cahilliğime verin yada link atar mısın bakayım bende bir de beşik nasıl alacaksınız var mı aklınızda bir şey
Prego Covi Katlanabilen Kabin Boy Bebek Arabası 2024 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şu kabin boy

Prego Prego Range Ãift Yönlü Portbebeli Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şu travel mesela. Traveller biraz ağır oluyor büyük olduklarından heralde. Kabin boylar daha hafif kolay kullanımı oluyor. Ama pusetli şeklini ben beğenmiyorum kabin boyun mesela. Direk o halde üstüne puset takılıyo. Bir arkadaşımda var o haldede o ağır oluyomuş sanırım.

Beşik olarak tam karar vermiş değilim. Oda yapmak istiyorum kullanım açısından montessori yer yatağı alırım belki diyorum. İlk aşamada yanımada park beşik olabilir ama emin değilim

Kızlar herşey yolunda çok şükür
Zıp zıp durmuyordu cok tatlıydı
Doktorda güldü bayagı
Kalbinide dinledik
Cinsiyet için erken dedi belki bi dahaki sefere
Gözün aydın canım maşallah miniğe hareketli olcak heralde

Ölçtü biçti nasılsın iyi hersey bile demiyor doktor tahmin bile yürütmedi kan verdim 2hafta sonra gel dedi bu kadarsuratsız doktor mu olur ya enerjimi sömürdü
Bazıları myle oluyor gercekten ya ilkmi gidiyosun buna

Tamam canım biz eşimle e bebeğe gittiğimizde detaylı bakayım anladım arada ki farkı arkadaşlarında biraz büyük bebek arabaları tekerleri falan kullanımı kolay ama arabaya katlayıp koymak sıkıntı falan diyorlar

Kızzz bana sorsan bence ikiside aynı. Ay çok cahilim gerçekten araştırmam lazım galiiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…