Tamam canım biz eşimle e bebeğe gittiğimizde detaylı bakayım anladım arada ki farkı arkadaşlarında biraz büyük bebek arabaları tekerleri falan kullanımı kolay ama arabaya katlayıp koymak sıkıntı falan diyorlar
Evet en iyisi gidip deneyerek görerek karar vermek. Benim arkadaşlarda büyük aldılar hep sonra yazın ikinciyi aldılar illa dışarı daha çok cıkılıyor ve yorucu oluyor büyükle diye
Evet en iyisi gidip deneyerek görerek karar vermek. Benim arkadaşlarda büyük aldılar hep sonra yazın ikinciyi aldılar illa dışarı daha çok cıkılıyor ve yorucu oluyor büyükle diye
Gittim canım çok şükür iyiler dün leke gelmişti panik olmuştum bu gün görünce içim rahatladı eve geldim pat 2 saat sonra yine kırmızı kanama geldi ya sanki içerde bir şey var kanayip sonra duruyor sürekli kan gelmiyor gelip kesiliyor nasıl sabredicem bilmiyorum
Kızlar herşey yolunda çok şükür
Zıp zıp durmuyordu cok tatlıydı
Doktorda güldü bayagı
Kalbinide dinledik
Cinsiyet için erken dedi belki bi dahaki sefere
Resimlerinde güzel çekmedi gıcık karı ama birşey yoktur deme anne olmak çok zormuş her dk aklım onlarda hayırlısı ile kucağıma alsam o zaman içim rahatliycak
Biz hareketlerini görmeyince azıcık yüzüm asıldı çok istiyordum görmeyi eşim de bana çekmiştir üşengeç olucaklar galiba diyor eşime kaplumbağa derim de
Benim arkadaşlarımda hep park yatak önerdi. Ama dediler ki salonda falan takılırsanız ucuz yollu modeller var dediler. Ben şimdi onlarada bakıcam. Trendyolda buldum birkaç tane.
Park yataklar aynı zamanda beşik gib kullanılan modelleri var ya ben o tarz alıcam. Evde fazla eşya olmasın
Herşey ateş pahası. Yani şuan ne alsak kâr diye düşünüyorum.
Açıkçası hepsini denedim bana uzun süre kullanabilecek beşik daha mantıklı geliyor eğer alanınız varsa benim bebeğimin doğduğu evde alanım yoktu şuanki oturduğumuz evde de kendi odası var beşiği ihtiyaç sahibine verip montessori yatak aldık mesela şimdiden eylülde 3 yaşına gelicek bu bebiş için de bir kenarı alçalan anne yanı beşiklerden düşünüyorum alanım pek yok ama bizim büyük bebişin de kıskanıp yatağa yanımıza geleceğini de hesaba katarak kullanılabilir alanı arttırmaya çalışıyorum
Gittim canım çok şükür iyiler dün leke gelmişti panik olmuştum bu gün görünce içim rahatladı eve geldim pat 2 saat sonra yine kırmızı kanama geldi ya sanki içerde bir şey var kanayip sonra duruyor sürekli kan gelmiyor gelip kesiliyor nasıl sabredicem bilmiyorum
Resimlerinde güzel çekmedi gıcık karı ama birşey yoktur deme anne olmak çok zormuş her dk aklım onlarda hayırlısı ile kucağıma alsam o zaman içim rahatliycak
Biz hareketlerini görmeyince azıcık yüzüm asıldı çok istiyordum görmeyi eşim de bana çekmiştir üşengeç olucaklar galiba diyor eşime kaplumbağa derim de
Şimdi mesajlara bakarken gördüm bende aynı şeyi yazmıştım yaşayan var mı başka diye. Baya su zaten bende 13 haftalık oldum bugün 3 4 gündür devam ediyor. Böyle farklı kişilerde de olunca normal demek ki diye düşünüyor insan. İnşallah öyledir.