Saol cnm, doktor yaştan dolayı yaptır diye net diyince fiyat alıcam bugün, büyük ihtimal pahalı fiyat gelecek ama napayım elimiz kolumuz bağlı,
Umarım çok güzel sonuçlar gelir,kaçıncı haftada yaptırdın sen cnm
Ben tam 12 haftalıkken yaptırdım, doktorunla anlaşmalı olursa biraz daha düşürüyorlar fiyatı, benim de yarın öbür gün çıkar heralde sonucum, bu bekleyişler ister istemez geriyor, Allah hepimize çok güzel haberler alabilmeyi nasip etsin, hamileliklerimizi sağlıkla mutlulukla geçirelim inşallah
Kiloya hiç takilmiyorum da ben, yani takilacak kilom da yok ama şeker yatkinligim var mesela, hamilelikte fazla hamur işi, tatlı, makarna, pilav vs önerilmiyor, ona dikkat edin kızlar, onda sorun olmazsa kilo dediğin gibi alınır verilir.
selam kızlar ikili tarama testim temiz çıkmış doktorum aradı gayet iyi dedi. Ölçümleri de normaldi çok şükür bende 35 yaşındayım başka test önerir mi bilmiyorum haftaya gidince konuşucaz.
güzel gelir inşallah içini ferah tut sen canım dualarım seninle benimde bir haftam kaldı muayeneye ne kadar etkilendiysem rüyalarımda sürekli ikili test ense burun görüyorum
Kiloya hiç takilmiyorum da ben, yani takilacak kilom da yok ama şeker yatkinligim var mesela, hamilelikte fazla hamur işi, tatlı, makarna, pilav vs önerilmiyor, ona dikkat edin kızlar, onda sorun olmazsa kilo dediğin gibi alınır verilir.