2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Hazal

Bana neden gelmedi acbaa saadece mailime fatura göndermişler
Biliyormsn bana da mail ile gelecek demişlerdi işleme alininca bana da mail gelmemişti sms geldi belki numrada mi yanlışlık oldu genoks ara bnce bilgi mesajı almadim ne durumda bizim sonuclar diye hem numarayi bi sorgulatırsın tekrar ben ariyordm

Aynen bende öyle canmmm yaaa işten eve geliyorum yaa acayip yorgun oluyorum yada bir yere gidip geleyım çok yoruluyorum
Daha şimdiden böyle ne yapcaz bilmem

önümüzdeki hafta arıyım bir canım hem zaman geçsin belki sonuc çıkmış falan derler arayınca

Çook sevindim canm sağlıkla gelsin prenses

Bence Hazal. Hangi ülkede yasıyorsunuz bilmiyorum ama o ülkenin yerlilerinin de kolay söyleyebileceği bir isim olsa sanki daha iyi gelir gibi geliyor bana

Bu konuda çok haklısınız. Bazen yabancı dilde bizim hiç aklımıza gelmeyecek bir çağrışım olabiliyor isimlerin.

Yazımda ç, ş, ğ, ı harfleri sıkıntı oluyor. J yi Y diye V yi F diye, C yi K diye, R yi girtlaktan telaffuz ediyorlar (Almanya).

Bütün yerli yabancı kamuoyu araştırmalarım Hazal dedi. Ama tam bu noktada eşim bu isimden vazgeçti

Biz galiba Demsal ya da Helin koyacağız. Tabi Kasıma çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…