Ben de normal istiyorum ama bilmiyorum nasıl olacak korkmuyorum değil açıkçası ama nasıl iyi olacaksa ikimiz için öyle olsun istiyorum inşallah canım bu sefer yüzümüz güler artık
Ben çok şükür kahveden soğudum hamilelikte yoksa sabah kahvaltıdan önce 1 kupa nescafe içiyordum 2 3 Türk kahvesi yemeklerden sonra çay falan abooo kafein bağımlısıydım ben iyi ki de soğudum kahveden
Merhaba anneler. Ben 26. Haftamdayım bebeğin suyu fazlaydı bugun alttan muayene oldum rahim ağzı 24mm ye düşmüş. Endol fitil verildi. Bu fitili kullanan ya da başına böyle birşey gelen oldu mu şekerim normalmiş bebekte yapısal sorun da yokmuş çok şükür. İnşallah vaktinde gelir bebiş. Beni biraz korkuttu bu durum. Birisi daha böyle bişey yaşamıştı sanırım süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum.
Benimki de sağ kaburgamın altına kafasını yerleştirdi canımı o kadar acıtıyor ki asla oturamıyorum devamlı uzanmam gerekiyor. Senin de bebeğin makat geliş mi şuanda
Selam kızlar 31+1 bugün. Yaklaşık iki hafta dır nefes darlığı var çok zorlanıyorum ve bacaklarım kollarım da hiç derman yok iki adım atsam saatlerce ayakta kalmış gibi yoruluyorum. Bir de yemek borusu yanması varki içimi parçalıyor sanki. Bebeğim de sağ tarafım da hep kaburgama baskı yapıyor yavrum neredeyse hiç oradan çıkmıyor sağımda geçiriyor tüm zamanını
Demiriniz nasıl acaba bende çayı çok severim başta midem bulandı içemedim şimdi de demiri etkileyecek diye haftalık kahvaltıda 1-2 kez demliyorum 4-5 bardak içiyorum korkuma
Demiriniz nasıl acaba bende çayı çok severim başta midem bulandı içemedim şimdi de demiri etkileyecek diye haftalık kahvaltıda 1-2 kez demliyorum 4-5 bardak içiyorum korkuma
Demirim iyi. Çay için demir sıkıntı değil ya düşerse günde 2ye cikariyolar demiri. Esas sıkıntı kafeini çok almamak. Demiri çok içeren şeyler yediğinizde özellikle hayvansal gıdalar kırmızı et, cayi hemen üstüne içmeyin de 1-2 saat sonra için
Benim bebeğim de öyle sağ kaburgamın altında ama benimkinin totosu meshane üstünde iki kıpırdasa hemen tuvaletteyim geceleri 5 kere falan çıkıyorum makat gelişimli benim bebek
Tuvalet sorunu da yaşıyorum ama inan kaburgama öyle bi baskı yapıyor ki akşam olunca ağrıdan duramıyorum bazen. Doktorum elinle ittir kafasını diyor ama kıyamıyorum da zarar veririm diye hahahaha
Ben napaym kızz hem işe git hem gel yemek yap
Neyse ki eşim hiç o konuda zorlamıyor dışardan alalım diyor. Bende dışardan yemek istemiyorum ev yemeği istiyor canm
benim biraz kilo takıntım var veririm dert değil diyorum ama içten içe canımda sıkılıyor geçen gün kıyafet ayıklarken bi pantolon gördüm 36 beden, dedim belim bu kadar ince miydi neyse artık bebeği pusete koyup yürüyüş koşu hayalleri kuruyorum görücez
Selam kızlar 31+1 bugün. Yaklaşık iki hafta dır nefes darlığı var çok zorlanıyorum ve bacaklarım kollarım da hiç derman yok iki adım atsam saatlerce ayakta kalmış gibi yoruluyorum. Bir de yemek borusu yanması varki içimi parçalıyor sanki. Bebeğim de sağ tarafım da hep kaburgama baskı yapıyor yavrum neredeyse hiç oradan çıkmıyor sağımda geçiriyor tüm zamanını
Tuvalet sorunu da yaşıyorum ama inan kaburgama öyle bi baskı yapıyor ki akşam olunca ağrıdan duramıyorum bazen. Doktorum elinle ittir kafasını diyor ama kıyamıyorum da zarar veririm diye hahahaha
Ben gündüz çalışıyorum bütün gün masa başı eğilmekten bilgisayara sırtım ağrıyor akşam da tam uzanıyorum bu sefer de oğlan başlıyor eşim yatırıp kaldırıyor resmen beni doktor da arada sağlam dürt ordan çekilsin diyor bende o kupırdamayınca üzülüyorum canım yansın napim diyorum artık