- 15 Şubat 2024
- 2.668
- 3.613
- 53
- 34
Canım bizim de aynı ölçüp geçiyordu ama eşim mühendis ikidir muayene de yurtdışında olduğu oldu göremedi bizim doktor da bişey göstermiyor delirtiyor bizi soracaklarımızı bile sinirimizden soramadık hale geldik ama bugün ki doktor hem asistanlara gösteriyor hem bize çok mutlu olduk doğumu da bu doktorda yapacağım beni açıkçası çok rahatlattıWalla bizimkide hiç ilgilenmiyor bu gittiğimizde hiçç görmedik bile ölçtü geçti yani ama bu saatten sonra değiştirme stresine gitmek istemiyorum ilk doğumumda onda oldu yine aynıydı napayım sorunsuz gidiyorum diye bende ses etmiyorum ana ne güzel memnun kalmışsın önemli olan o canım için rahat etsin bundan sonrs
Sağol canım benimOyyy cok sevindim canm doktoru da sevmen ısınman güzel
Maşallah paşamıza da☺
Benimde olmuyor ama ben ayın 19 da gidecem doktor nst istedi o zaman daha 31+4 falan olacaz acaba erken mi istedi anlamadimİstemedi canım bakalım durumuna göre dedi eğer kasılma falan olursa gel dedi ama daha öyle bir şeyim olmadı şükür
Çok şükür gönlüne göre buldun doktorunu zararın neresinden dönersen karBugün yeni doktoruma gittim sağolsun bizimle aşırı derecede ilgilendi kendisinden çok memnun kaldık oğlumuzun herseyini gösterdi bize eşim uzun zamandır göremiyordu iyi oldu ona da Paşam dönmemiş amaeliyle yüzünü kapatmış çok az çekti göstedi kendini 28. Hafta 1100 gram 35 cm miş dönmezse önemli değil sezeryanla da alırız dönerse normali deneriz dedi 32. Haftada 1 ay sonra görüşürüz dedi çöl iyi geldi doktor bize
Vallahi teşekkür ederim o zaman içim rahatladıEczacı değildir oo kalfadır.. eczacı bir hamilenin aksef kullanabileceğini bilir çünkü
Canım anladığım kadarıyla başka arkadaştan biliyorum bebek başaşağı olunca istiyorlarmış yada daha önce kasılma şikayeti ile başvuru yaptıysan da onun da 32’de oldu ilk nst si muhtemelen 32 de raporu verip 34’te nst ister gibi geldi banaBenimde olmuyor ama ben ayın 19 da gidecem doktor nst istedi o zaman daha 31+4 falan olacaz acaba erken mi istedi anlamadim
Elhamdülillah canım ama sana şöyle bir şey diyim ben hamile kaldığım gündem beri hiç başaşağı dönmedi bizim küçük danacıkÇok şükür gönlüne göre buldun doktorunu zararın neresinden dönersen kar
Benimki son iki kontroldür baş aşağı duruyor sordum doğum pozisyonunu almış diyebilirmiyiz dedim diyebiliriz ama değişir daha çok var dedi
O yüzden bizim şu anda pozisyonu önemli değil 35 36 dan sonra önemli oluyor
Bendede mide yanması oluyor bazen çok rahatsız edici şekilde ilaç içmek istemiyorum soğuk sütü yeni duydum laktozsuz soğuk süt içiyorum baya rahatlatıyorKızlar acayip mide yanmalarım başladı çok rahatsızım geceleri uyutmuyor doğal çözümü olan var mı ilaçlarda işe yaramıyor çünkü
Maşallah maşallah canm çok güzel hisler yaa☺Sağol canım benimpaşa büyümüş baya bugün ellerini burnunu ağzını gözlerini gördük
Kuzum bebek nasıl duruyor en son gittigimizde söylemedi çünkü ameliyata girecekti rutin kontrolleri yaptı çok ilgilenememisti doktor ve kasılma sikayetim hiç olmadı ama bakalım erkende olsa heralde sıkıntı olmaz yaCanım anladığım kadarıyla başka arkadaştan biliyorum bebek başaşağı olunca istiyorlarmış yada daha önce kasılma şikayeti ile başvuru yaptıysan da onun da 32’de oldu ilk nst si muhtemelen 32 de raporu verip 34’te nst ister gibi geldi bana
Çoğu doktor 32. Haftadan başlıyor çünkü bazen sancıları hissetmiyoruzKuzum bebek nasıl duruyor en son gittigimizde söylemedi çünkü ameliyata girecekti rutin kontrolleri yaptı çok ilgilenememisti doktor ve kasılma sikayetim hiç olmadı ama bakalım erkende olsa heralde sıkıntı olmaz ya
Nette araştırdığımda da 32. Haftada başlar diyor
Demi yaa Allahım o günleri hepimize sağ Salim sabırla kolaylıkla göstersin inşallah Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasınMaşallah maşallah canm çok güzel hisler yaa☺
Kimbilir kucağımıza alınca neler hissedeceğiz
Ben de araştırdığımda 32. Hafta da başlıyor yazıyordu canım belki gidince orda ister bebeğim baktıktan sonra bi nst ye girin diyebilir bilmiyorum ama bazı insanlar ağrıyı hissetmiyormuş doğum sancısını o da nst de çıkıyormuşKuzum bebek nasıl duruyor en son gittigimizde söylemedi çünkü ameliyata girecekti rutin kontrolleri yaptı çok ilgilenememisti doktor ve kasılma sikayetim hiç olmadı ama bakalım erkende olsa heralde sıkıntı olmaz ya
Nette araştırdığımda da 32. Haftada başlar diyor
Amin amin inşallah yavrum zor evlat hasreti çekmekDemi yaa Allahım o günleri hepimize sağ Salim sabırla kolaylıkla göstersin inşallah Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın
Evet bunu duymuştum ay inşallah öyle olmaz kuzu daha çok erken insan korkuyor bebek tam gelişmemiş oluyor ya ama 37. Haftadan sonra bebek gelişimi iyiye gidiyor ya ondan sonra doğum olması çok güzelBen de araştırdığımda 32. Hafta da başlıyor yazıyordu canım belki gidince orda ister bebeğim baktıktan sonra bi nst ye girin diyebilir bilmiyorum ama bazı insanlar ağrıyı hissetmiyormuş doğum sancısını o da nst de çıkıyormuş
Kuzum arada bir ani kafamı çevirince falan bende de oluyor. Ama bence damarlarımızın bile yapısı değişti, vücudumuzda sirküle olan kan miktarı bile arttı, ben normal buluyorum o yüzdenKimse yok mu baş dönmesi yaşayan ?
Vlla canm 36 da doğan bebek cok benim çevrem de de yaşayan olduAy kızlar benimle tüm gün birlikte çalışan hamile arkadaşım 36.haftada rutin kontrole gitti nstde sancıları çıktı doktor artık yattığın yerden kalkma 1 hafta daha bekleyelim dedi ve 5 gün sonra normal doğurdu. Yani demem o ki işteyken hiç bir şikayeti yoktu, sancıları da hissetmiyordu arada bir bebek hareketi sıkıştırıyordu hepimizde olduğu gibi, birden bire doktor öyle söyleyince şok olduk olabiliyor yani nst çok önemli
Tamam canım olur inşallah vakti geldiğinde gelsinler yaa bende erken gelmesinden korkuyorumEvet bunu duymuştum ay inşallah öyle olmaz kuzu daha çok erken insan korkuyor bebek tam gelişmemiş oluyor ya ama 37. Haftadan sonra bebek gelişimi iyiye gidiyor ya ondan sonra doğum olması çok güzel
Sonucu atarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?