Kızlar kv ye çok sinir olmaya başladım. Ya erkek oğlunun ilk torunu diye kadın kendini kaybetti. Eşim de diyor annem ne yapacağını şaşırdı diyor. 
Sürekli çocuğu almak istiyor. Uyutma diyor niye uyutuyorsun diyor. Uyuyan çocuğu gelip uyandırıyor. Tam dalacakken şap diye eğilip öpüyor. Yüzüne yaklaşıp kızımmmm uyan diyor. 
Perişan ediyor çocuğu her gittiğimiz de. Yaşı 76 kv nin. Yürümesi vs çok zor. Kilolu zaten. Verin kucağıma gezdireyim diyor. Zaten topallıyor yürürken. Düşürecek diye aklımız çıkıyor. Kucağındayken ne belini ne başını tutuyor. Dikkat etmesi için uyardığımız da ben kaç çocuk doğurdum baktım siz ne bilirisnş diyip azarlıyor. 
Ben asla muhatap olmuyorum eşim ve görümcem sürekli müdahale ediyor. 
Bugün bana diyor ki oğlum gelmeden rahat rahat bi seveyim getir de çocuğu diyor. Dedim oğlun esirgemiyor anne zarar gelmesin diye kıyamıyor diyorum. 
Aman be bi siz biliyorsunuz diyor. 
Kadın laftan sözden anlamıyor. Eşim azarladı bi kaç kez gönlü kırılıyor diye de üzülüyor ama aşırı bi saçmalama durumu var. 
Bugün eşim eve gelince diyor. Annemi napıcaz ya çok çocuğun üzerine düşüyor napacağını şaşırdı. Kalbi kırılmasın diye bişey dememeye çalışıyorum ama çok zorluyor dedi. 
Bende sürekli uyandırıyor ağlıyor çocuk omun yüzünden huzur vermiyor uyutmuyor çocuğu dedim. 
Dilinde de sürekli bunu bana bırakın bana verin siz hemen 2. Bebeyi yapın diyor. 
Sinir hastası edecek beni. 10 tane büyütmüş bakmışsın bu 1 tane de müsadenle benim veremem kimseye istiyorsan 11. Çocuğu yap diyorum. Ama gıcık oluyorum artık gerçekten. 
Yazıktır sevsinler heves ediyorlar diyordum ama kadın çığırından çıktı resmen. 
Niye sana gülşylr niye sana ses ediyor diye sürekli bi iddialaşma modunda. 
Kp de diyor anası tabi onu sevecek en çok diyor. Ama işte gelde anlar. Sidik yarıştırıyor. 
Kp diyor tek bırakma çocuğu bunla yiyecek resmen korkuyorum ben bu kadından diyor yüzüne karşı 

herkes farkında aşırılığının kendi dışında.