• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Vajina içi giriş kısmı gibi ağrılarınnolduğu yer.
İlk gebeliğim tecrübesizlikleten herşeye endişeleniyorum malesef :(
Bende de oluyor 2 hafta öncesinde de vardı mantar dedi doktor ilaç yazdı biraz mantarın etkisini geçirdi ama o ağrı ara ara oluyor zonklama gibi genelde biraz korkutuyor ama doktor normal dedi

Merhaba çin takvimine bakmışmıydınız acaba cinsiyet için 🙃 ben kime sorsam genelde tutuyor
benim her yerde erkek çıkıyordu kızımız oluyormuş ters köşe olduk 😂
Kiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik😂
Ya bebekleri çok kalın giydirmeyin diyo uzmanlar, mart ortası kombi de açık olacak evde diye ben hep kolsuz ya da kısa kollu zıbın aldım, toplamda 10 tane yeter diye düşünüyorum, ekstra 1 tane uzun kollu takım aldım sadece belki fotoğraf falan çekeriz diye, 1 tane de hastane çıkışı seti aldım, aldıklarımın hepsi 0-3 ay, gelişimine kilosuna boyuna göre kıyafetleri küçük gelmeye başlayınca bir üst beden için alışveriş yapmaya karar verdik, tombik bi kız olacak gibi güvenip alışveriş yapamadım 😂

Kiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik😂
İyi günlerde giysin bebişin ben aylara göre 3 en fazla 5er adet almayı düşünüyorum herseyden zıbın tulum alt üst takım gibi hastane çıkışı annem 2 tane alacagini söyledi ablamda alır büyük ihtimal küçük aylar için hediye de gelir büyük ihtimal şimdiden 10 takımdan fazla oldu bile daha çok genel ihtiyaçlarini ve 9 12 aydan sonraki çok beğendiğim şeyleri alarım büyük ihtimal 🫶 en geç 2 haftaya başlarım dolabı gelicek bir iki güne alınca açıkta kalmasın 🙂 liste yapıp ilerlemek en iyisi yoksa gördükçe alasımız gelebilir fazla fazla çok güzeller ama yaaa 🥰

Bana yasak değil ama ikiz diye çok kilo almayayım diye bende kestim canım. Daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Şeker yüklemesi de yaptırdım 50 gramlık oda 78 aclık 132 tokluk çıkmış. Oda iyi şuanlık ama bu hafta beni zorlamaya başladı
Doğrudur tabi temkinli olmakta fayda var bende kilo alan biri degilim normalde minyon biriyim ama ikizlerde gerçekten farklı oluyormus

çok güzelmiş güle güle kullansın minik 😍
daha yenidoğan almasan da olur bence ya da 1-2 uzun kollu çıtçıtlı ve ayaklı pantolon alınabilir
onun dışında 3-6 ay alınmalı bence yine bi 10 takım fazlasıyla yeter

Back
X