Bizim de 3e girmeye 5 gün kaldı ama hala olmadık. Verem aşısı toplu yapılıyor haber vereceğiz dedi sağlık ocağı hala verecekler bakalım. Bir şey olmaz diye düşünüyorum artıkKizlar biz verem aşimizi hala olmadik 3. Aya girmemize 10 gün kaldi sorun olurmu ne zamana kdr yapılmali bilginiz var mi daha öncede yazmiştim cvp gelmedi ?

kızlar kendinize gelin ya . Özelllkle 76 yaşında kayınvalidesi olan arkadaş o kadar dert yanmışsın ki abıooowwww . Bi sakin olun . İnan derdiniz yok eliniz boş . Kızıma karnımda iken yaştan dolayı down riski var Denildi yaşım35. Doğduktan sonra dismorfik güz yazılmış . Dünyam durdu beynimden vurulmuşa döndüm . O arada kaynanam etmediğini bırakmadı . Ben üzülüp ağladıkça eşime gidip beni istemiyor evde o yüzden ağlıyor diye adamı bana doldurup bir de o bindi dalıma . Hiç sorun değil . Baktım cahil uğraşmaya değmez . Bu 2 bebeğim bir oğlum var . Birde kızım oldu . Oğlanı kucağıma vermezdin diyor 5 sene önceki olayları getirip laf ediyor . Umrumda mi ? Kalkmış 75 yaşında kadın şöyle etti böyle etti diye sayfa sayf yazmıssınz yahu onun aklı başında mi ki . Nine diyeceksin naptığnı bilmiyor diyeceksin. Alıp bebeni geç . O kadar sıkıntı çıkarmışın ki kendine . Sen çıkarmışsın
 kızlar kendinize gelin ya . Özelllkle 76 yaşında kayınvalidesi olan arkadaş o kadar dert yanmışsın ki abıooowwww . Bi sakin olun . İnan derdiniz yok eliniz boş . Kızıma karnımda iken yaştan dolayı down riski var Denildi yaşım35. Doğduktan sonra dismorfik güz yazılmış . Dünyam durdu beynimden vurulmuşa döndüm . O arada kaynanam etmediğini bırakmadı . Ben üzülüp ağladıkça eşime gidip beni istemiyor evde o yüzden ağlıyor diye adamı bana doldurup bir de o bindi dalıma . Hiç sorun değil . Baktım cahil uğraşmaya değmez . Bu 2 bebeğim bir oğlum var . Birde kızım oldu . Oğlanı kucağıma vermezdin diyor 5 sene önceki olayları getirip laf ediyor . Umrumda mi ? Kalkmış 75 yaşında kadın şöyle etti böyle etti diye sayfa sayf yazmıssınz yahu onun aklı başında mi ki . Nine diyeceksin naptığnı bilmiyor diyeceksin. Alıp bebeni geç . O kadar sıkıntı çıkarmışın ki kendine . Sen çıkarmışsın benim gelin deli mi diyecek çocuk kıskanıyor mu diyecek . Desin . ben ankaradayım . Kayınbaba doğum yaptığım gün Ankara’ya kadar geldi de ne bi geçmiş olsun dedi ne bi bebeği gördü . İnanın görmeden gitti . Aramadı hayırlı olsun demedi . Umrumda mi ? …. Kadar yolu var . Kendinize bebeğinize çekirdek ailenize odaklanın . İnanın böyle hayat daha huzurlu olacak
 benim gelin deli mi diyecek çocuk kıskanıyor mu diyecek . Desin . ben ankaradayım . Kayınbaba doğum yaptığım gün Ankara’ya kadar geldi de ne bi geçmiş olsun dedi ne bi bebeği gördü . İnanın görmeden gitti . Aramadı hayırlı olsun demedi . Umrumda mi ? …. Kadar yolu var . Kendinize bebeğinize çekirdek ailenize odaklanın . İnanın böyle hayat daha huzurlu olacak