Size de çok geçmiş olsun öncelikle. Sizin sıkıntınız da büyükmüş evet ama burda o arkadaşımız da dertleşmek için bize anlattı. Biz burada dertlerimizi yarıştırmıyoruz paylaşıp rahatlıyoruz. Demem o ki herkesin derdi kendine büyük. Derdiniz yok eliniz boş cümleniz hiç hoş olmamış.genel olarak okuyucuyum pek yorum yapmıyorum . Bebek gelişimlerini okuyorum. Kızım 20 Kasım doğumlu .kızlar kendinize gelin ya . Özelllkle 76 yaşında kayınvalidesi olan arkadaş o kadar dert yanmışsın ki abıooowwww . Bi sakin olun . İnan derdiniz yok eliniz boş . Kızıma karnımda iken yaştan dolayı down riski var Denildi yaşım35. Doğduktan sonra dismorfik güz yazılmış . Dünyam durdu beynimden vurulmuşa döndüm . O arada kaynanam etmediğini bırakmadı . Ben üzülüp ağladıkça eşime gidip beni istemiyor evde o yüzden ağlıyor diye adamı bana doldurup bir de o bindi dalıma . Hiç sorun değil . Baktım cahil uğraşmaya değmez . Bu 2 bebeğim bir oğlum var . Birde kızım oldu . Oğlanı kucağıma vermezdin diyor 5 sene önceki olayları getirip laf ediyor . Umrumda mi ? Kalkmış 75 yaşında kadın şöyle etti böyle etti diye sayfa sayf yazmıssınz yahu onun aklı başında mi ki . Nine diyeceksin naptığnı bilmiyor diyeceksin. Alıp bebeni geç . O kadar sıkıntı çıkarmışın ki kendine . Sen çıkarmışsın