İnşallah canım ya bana da geçti bende ateş yaptı çok fenaYa doğumdan sonra gecikmeler normal diye biliyorum ben hemen düzenli regl beklememek lazımmış. Sen içini ferah tut bence hamilelik yoktur
Çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya bana da geçti bende ateş yaptı çok fenaYa doğumdan sonra gecikmeler normal diye biliyorum ben hemen düzenli regl beklememek lazımmış. Sen içini ferah tut bence hamilelik yoktur
Çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah ya
İnşallah geçer canım ya çok tıkandı nebülizatör ile hava veriyoruz ilaç yazdı bir sürüÇok geçmiş olsun kuzum bir an evvel iyi olur inşallah. Gecen söylemiştim arkadaşımın bebiisi de kalmıştı 1 haftaya geçti şükür
Canım ne yaptın bebiş ne durumdaBizde şuan öksürük çok umarım iyi gelir![]()
Antalyadayım. Verem aşısı toplu halde sağlık merkezinde yapılıyormuş, sistem açılınca arayacağız dedilerHangi şehirdesin ki canm aşı mı yokmuş ama sorun olacağını sanmıyorum daha geç olur sadece
Canım çoook geçmiş olsun ikinize deİnşallah canım ya bana da geçti bende ateş yaptı çok fena
24 saat canım . Zaten 37.5 olunca calpol ver dedi doktor 1 çay kaşığı. 6 yada 4 saatte bir verebilirsin dedi. Hatta ateşi bekleme baktın çok huzursuz o zamanda verebilirsin ağrı kesici etkisi de var dedi. Kolay atlattık biz. Sadece iğne yerinin ağrısı 2 gün sürdü. 3 gün yıkama çocuğu dedi birdeKaç gün sürdü ateş canım ?
Allah Allah ses hassasiyeti falan mı başladı acaba bilemedim kiya uyurken de degil sadece normal konusurken de boyle yapmaya basladi canim
Tat duyuları gelişiyor . Bu ay tükürük çıkarmaya da başlayacaklar . Ben sorun olduğunu sanmıyorumAllahım ağız şapırdatıyor neden diye internete yazıyorum epilepsi çıkıyor ne alaka
Teşekkür ederim canım bizde dün olduk geceyi atlattık huzursuz geçti bakalım.24 saat canım . Zaten 37.5 olunca calpol ver dedi doktor 1 çay kaşığı. 6 yada 4 saatte bir verebilirsin dedi. Hatta ateşi bekleme baktın çok huzursuz o zamanda verebilirsin ağrı kesici etkisi de var dedi. Kolay atlattık biz. Sadece iğne yerinin ağrısı 2 gün sürdü. 3 gün yıkama çocuğu dedi birde
Bnde bugün yaptirdim eczaci bana ateşin yümselmesni bekleme bi çay kaşiği ver ateş çikmadan o zaten huzursuzluk yapar dedi öyle yaptim baklım24 saat canım . Zaten 37.5 olunca calpol ver dedi doktor 1 çay kaşığı. 6 yada 4 saatte bir verebilirsin dedi. Hatta ateşi bekleme baktın çok huzursuz o zamanda verebilirsin ağrı kesici etkisi de var dedi. Kolay atlattık biz. Sadece iğne yerinin ağrısı 2 gün sürdü. 3 gün yıkama çocuğu dedi birde
Sırtına kadar çıkma olmuyor ama yanlardan taşıyor bizim de molfix. Ben bel kismindan hafif içe katlıyorum o şekilde denediniz miKızlar selam,
Kızım kakasını her yaptığında sırtına kadar çıkıyor. Molfix bez kullanıyoruz kilosuna göre bezin numarası. Doğru şekilde bağlıyoruz ama bir türlü çözemedik.
Sizde de oluyor mu böyle?
Molfix denedim ben yanlarından taşırdı kaç kere kakasını goon kullanıyorum ben çok memnunumKızlar selam,
Kızım kakasını her yaptığında sırtına kadar çıkıyor. Molfix bez kullanıyoruz kilosuna göre bezin numarası. Doğru şekilde bağlıyoruz ama bir türlü çözemedik.
Sırtına kadar çıkma olmuyor ama yanlardan taşıyor bizim de molfix. Ben bel kismindan hafif içe katlıyorum o şekilde denediniz mi
Bizim de oluyorKızlar selam,
Bugü n nasıl geçtiTeşekkür ederim canım bizde dün olduk geceyi atlattık huzursuz geçti bakalım.