- 30 Ekim 2017
- 1.100
- 1.170
- 133
inşallah normaldirBen sadece beyazlarla yüksek ısıda yıkayıp ,sık sık değiştiriyorum. Hepimize oluyor diye artık normal olduğunu düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah normaldirBen sadece beyazlarla yüksek ısıda yıkayıp ,sık sık değiştiriyorum. Hepimize oluyor diye artık normal olduğunu düşünüyorum.
Ben intim bölge yıkama jeli aldım onun için. Tabaka da candida mantarı işte. Onun geçmesi için şekerden ve karbonhidrattan da uzak durmak lazımmış.bir yerde dinledim florası bozuluyormuş orada bir tabaka oluyormuş ondan tekrarlıyormuş çok geçmiş olsun bir de orayı sabunlamamak lazımmış o da florasını bozuyor el de pek değdirmek iyi değil yazmıştı burdan bir arkadas
canım aynı ben öyleyim. 4 hafta oldu geçmiyor. Dün doktora yazdım sonra aradı fitil yazıcam alırsın dedi yazmadı unuttu sanırım. Yarın hatırlatıcam. Daha öncede fitil verdi nasıl geçmedi geçmiş olması lazım diyor. Bende çook dikkatliyim ama maalesef dirençli çıktı. Bebeğe zarar verir mi dedim korkma bişey olmaz dediof bende böyleyim tükendim doktorumda neden böyle geçmiyor dikkat etmiyor musun diyor dedim ediyorum çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum yüksek dereceye atıyorum kurutmada ayrı kurutuyorum sürekli değiştiriyorum suyu bol içmeye çalışıyorum fitilde kullandım yoook olmuyor![]()
Ben intim bölge yıkama jeli aldım onun için. Tabaka da candida mantarı işte. Onun geçmesi için şekerden ve karbonhidrattan da uzak durmak lazımmış.
benim doktorum kullanmamı tavsiye etmiyor intim jeliBen intim bölge yıkama jeli aldım onun için. Tabaka da candida mantarı işte. Onun geçmesi için şekerden ve karbonhidrattan da uzak durmak lazımmış.
Ben sormadım açıkçası doğala yakın bi ürün buldum onu kullanıyorum . Ama onları da önermeyenler var evetbenim doktorum kullanmamı tavsiye etmiyor intim jeli![]()
Ben 2 hamilelikte oldum bunda da olucam bir kerede küçükken olmuşum ayağıma makas batmış buzamana kadar hamileliklerimde 1 doz yaptılar ilk defa iki doz duydum birde 20 haftadan önce olan var bana hep 20. Haftada yapılmış bakıyorum aşı karneme doktorları bilmiyorum neye göre ayrıntılı USG yide kimisi simdiden olmuş bana 25. Haftada dedi5 doz ömür boyu koruculuğu olan
Mesela ben 4 doz olmuşum iki doz ilk hamileliğimde iki dozda ikinci hamileliğimde olmuşum, tek dozum kaldı, doktorum gerek olmadığını söyledi, bende olmayacağım, ama dediğim gibi 4 doz oldum toplamda
İlk hamileliğimde 1 doz doğumdan sonra da 1 doz, iki inci hamileliğimde 2 doz diye hatırlıyorum 12 yıl geçti yanlışta hatırlıyor olabilirim, ama doğru bende 20.haftalarfa olduğumu hatırlıyorum öne çekmişler sankiBen 2 hamilelikte oldum bunda da olucam bir kerede küçükken olmuşum ayağıma makas batmış buzamana kadar hamileliklerimde 1 doz yaptılar ilk defa iki doz duydum birde 20 haftadan önce olan var bana hep 20. Haftada yapılmış bakıyorum aşı karneme doktorları bilmiyorum neye göre ayrıntılı USG yide kimisi simdiden olmuş bana 25. Haftada dedi
Mantar olduğumda intim jel kullandığımı söylemiştim kullanma dedi. Ama beni rahatlıyordu valla temizlik hissi veriyordu.Ben sormadım açıkçası doğala yakın bi ürün buldum onu kullanıyorum . Ama onları da önermeyenler var evet![]()
orası ılık suyla yıkanmalı sabun vs değmemeli kendisini akıntı ile temizliyor galiba bu taharet muslukları da yapıyorBen sormadım açıkçası doğala yakın bi ürün buldum onu kullanıyorum . Ama onları da önermeyenler var evet![]()
ben de hala korku var 35. hafta gibi alalım dedik eşimleHerkes bişeyler almış diye yakındaki bime gittim ikindi. Hiçbir şey kalmamışdaha uzağına gitmeye üşendim
ek gıda tadım şeysinden alacaktım, hışırtılı kitapla
![]()
ay bizde ben 160 eşim 185
İç kısım kendi kendine temizlenir de. Dış kısımda kullanıyorum zaten sadece. Bu kadar Dikkat etmek gerçekten çok zor kadınlar içinorası ılık suyla yıkanmalı sabun vs değmemeli kendisini akıntı ile temizliyor galiba bu taharet muslukları da yapıyor( bir de temiz hava aslında iç çamasırı giyilmeden açık kalacak evde kimse yokken orası hava alacak
okuduklarımmm
ay bizde ben 160 eşim 185ben 70 kiloyum eşim 80
hiç hoş değil hem de hiççç
![]()
çok mu aldın canım sonuçta yeni doğan setleri satılıyor her yerde bir sürü her marka çeşit çeşit eğer işe yaramayacak olsa satmazdı firmalar yani ya da biraz daha büyük üretim yaparlardı merak etme oluryakacağım şimdi aldığım tüm yenidoğanları
şu uzatma çıtçıtlar iş görür belki değil mi
Yok makara yapıyorum, 5 takım falan aldıkçok mu aldın canım sonuçta yeni doğan setleri satılıyor her yerde bir sürü her marka çeşit çeşit eğer işe yaramayacak olsa satmazdı firmalar yani ya da biraz daha büyük üretim yaparlardı merak etme olur
canım aynı ben öyleyim. 4 hafta oldu geçmiyor. Dün doktora yazdım sonra aradı fitil yazıcam alırsın dedi yazmadı unuttu sanırım. Yarın hatırlatıcam. Daha öncede fitil verdi nasıl geçmedi geçmiş olması lazım diyor. Bende çook dikkatliyim ama maalesef dirençli çıktı. Bebeğe zarar verir mi dedim korkma bişey olmaz dedi
Ben de gittim elim boş geri döndümHerkes bişeyler almış diye yakındaki bime gittim ikindi. Hiçbir şey kalmamışdaha uzağına gitmeye üşendim
ek gıda tadım şeysinden alacaktım, hışırtılı kitapla
![]()
Çok çabuk bitmiş ürünler.Ben de gittim elim boş geri döndümçıkmışken manavdan ayva aldım
![]()