2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oh çok şükür yalnız değilim. Hissettiğimi söylüyorum herkes çok erken imkansız diyor bana da. 13+ 4 teyim.

Ben doğru düzgün anne sütü almamışım birde çok küçük yaşta regl oldum ona bağlıyorum kemik gelisimim durdu direk ama olsun böylede hiç yaş almıyorum hala 17-18 zannediyorlar
Kızlar regl olunca gelişimleri duruyor gibi bi durum almıştım bende. Kaç yaşında regl oldun canım. Benim kızımda şuan 12 yaşında 10 yaşında regl olmaya başladı.

Kızlar regl olunca gelişimleri duruyor gibi bi durum almıştım bende. Kaç yaşında regl oldun canım. Benim kızımda şuan 12 yaşında 10 yaşında regl olmaya başladı.
Bende malesef 10 yaşında oldum canim annem hastaneye taşırdı regl olduğumda sancilara dayanamazdim baygınlık gecirirdim çok küçüktüm daha ya senin nasıl kızın adepte oldu mu, gelişimi etkilendi gibi hissettin mi regl den sonra

Kızım çabuk adapte oldu öyle çok sancısı da olmuyor şükür. Hafif bi karın ağrısı oluyor. Sıcak su torbası falan koyuyor ilk gün çabuk atlatıyor. Boyu uzamaya devam etti maşallah şuan 1.60 boyu ama eskiye göre uzaması biraz yavaşladı tabi. Acaba durur mu devam eder mi uzaması onu merak ediyorum bende.

Maşallah çok sevindim inşallah böyle güzel devam eder boyu çok güzel sizde uzun musunuz anne baba olarak

Maşallah çok sevindim inşallah böyle güzel devam eder boyu çok güzel sizde uzun musunuz anne baba olarak
İnşallah canım çok uzun değiliz ben 1.65 eşim 1.72. Kız kardeşim benden daha uzun erkek kardeşimde 1.90. En büyük benim en kısa ben kalmışım

Geçen biri demişti bu grupta mi hatırlamıyorum ama trendyolda markalar üstüne fiyat koyuyor. Markaların kendi siteleri varsa onlara da bakın önce daha uygun oluyor diye
Evet aslında bunu biliyordum ama insanın aklına bazen direkt kendi sitesinden bakmak gelmiyor :)

Ay B Buddy x ben o balık kalması hareketini dün ilk kez hissettim temizlik yapmıştım oturdum telefonda annemle konuşuyorum içim bir garip oldu anlatamam deniz dalgalanması gibi bir şey çok garipti :)

Çok çabuk bitmiş ürünler. ay ben de yarın alıcam ayva aklımsaydı unutmuştum
Ya bu ayvanın çukur yerini yanağınıza sürün gamzeli olur gibi hurafe bilgiler var yaaa onu deneyeceğim ama çukur yeri derken nereyi kastediyorlar anlamadım

Kızılcık şerbeti zehirlenmesi kuzum bu tamam aldatmanın üzerinden çok bölüm geçti ama Fatihi görünce direkt bilinçaltını uyandıran şey o

Canım aslında senin rahim ağzın şuan çokta kısa değil. Bu kasılmalardan dolayı mı yatmanı istiyordu doktorun. Ağrılarından dolayı mı?
Çok şükür zaten rahim ağzı uzunluğum iyi ve açıklık yok canım kasılmalardan dolayı yatmamı istiyor ve ikiz olduğu için her an kısalık açılmadan korkuyor

Yatmak olacaktı o canım kuşatmak değil de. Yok benim hiç 25 mm olmadı canım yoğun kanama ve sancı yaşadığım gün 30 mm oldu en düşük doktorum 25 mm sınır 25 e düşerse dikiş atarız demişti. Bende rahimde doluluk baskı hissi olmadı crp enfeksiyona bakıldı bir de idrar yolu enfeksiyonuna bakıldı benim hastanede 4 gün kaldığımda yoğun kanama ve sancıdan crp enfeksiyonum 80 çıkmıştı enfeksiyonun kasılmayı tetiklediğini söyledi doktorum enfeksiyon düştü o zaman hastaneden çıkardılar sonrada çok şükür nst de kasılmalar çıkmadı ama en ufak ağrıda doktorum gel nst ye gir dedi çünkü ben kasılmaları fark edemiyorum doktorum ondan endişelendiğini söyledi ben yoğun kanama yaşadığım gün meğer 2 dk bir 50-60 kasılma yaşamışım doktorum nasıl fark etmezsin dedi nst de çıkıyor şuan ama hissetmedim maalesef ondan korkuyor öyle demişti

Sen takmışsın eşine kuzum ondan görüyorsunben dün uyuyana kadar rüyamı unutamıyordum en sonda çaremi eşimde buldumoturdu anlatdı bana hatda dedi bak senin gördüğün rüyaya aksine güzel şeyler yazıyorlar gerçektende öyle yazıyormuş sonra o kadar iyi oldumkibence sende otur konuş eşinle bazen iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…