2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oh çok şükür yalnız değilim. Hissettiğimi söylüyorum herkes çok erken imkansız diyor bana da. 13+ 4 teyim.
Bana da kimse inanmadı canım merak etme bağırsak gaz hareketidir dedi ama anlıyordun bağırsakların mı değil mi emin ol hissediyorsundur

Of bu rüyalar gerçek gibi değil mi ya ben çok etkileniyorum bende bir kere gördüm aldatırken eşime surat astım etkisinden çıkamadım bu sabahta herhalde savaş olaylarından etkilendim gökyüzünde kocaman uçaklar vardı bulunduğumuz yere füze atıyorlardı hemen önümüze hamileyim koşamıyorum da çok kötüydü hala etkisindeyim

Ahahahha olabilir eşime anlatıyordum böyle böyle yaptı diye dün. O izlemiyor da
Ahahahhaha ne diyim sen beni aldatıyorsun mu hiç şüphelendiğim birşey yok ki. Hep beraberiz yani hiç gidip öyle benden ayrı arkadaşlarıyla bile buluşmaz

Aşırı gerçekçi rüyalar ya aşırı. Niye görüyoruz anlamıyorum evet sen de gündemden etkilenmişsin kuzum

Kızlar emzik ne alacaksınız? Ben bunu alayım diyorum güzel yorumlar var..
Ayyy bayıldım ben emzik konusunda emin değilim alıştırmasak nolur? Diş bozukluğu falan yapıyor ya ondan dolayı diyorum. Bu konuyu araştırmadım ama kendi düşüncem olarak emin değilim

Ayyy bayıldım ben emzik konusunda emin değilim alıştırmasak nolur? Diş bozukluğu falan yapıyor ya ondan dolayı diyorum. Bu konuyu araştırmadım ama kendi düşüncem olarak emin değilim
Bende alıştırmak istemiyorum kuzum ama yedekte bir tane de bulunsun istiyorum. Ve emzik konusunda neye dikkat etmem gerekiyor hiç bilmiyorum

Kızlar emzik ne alacaksınız? Ben bunu alayım diyorum güzel yorumlar var..
Ayy bunlarda çok güzelben burda okumuştum bir anne çok övdü bu emzikleri gerçi ben her rengini almaya düşünüyordum ama sanırım 1 tane alıcam anne olanlar diyor önceden fazla fazla almayın bazen pahalı olsa bile almıyorlar en ucuzunu gidib alarken alıyormuş bebişler

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-21-10-12-53-29_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 74
Aşırı gerçekçi rüyalar ya aşırı. Niye görüyoruz anlamıyorum evet sen de gündemden etkilenmişsin kuzum
Evet ya hamilelikte her uyku ayrı bir gerçekçi rüya neler neler görüyorum ilginç valla :) kesin gündemden etkilendim uyandım Allahım ne dualar ettim öyle bir şey yaşamayalım ülke olarak diye

Kız yok gidib bunu deme zaten geçen defa dedinnebileyim işte içindekileri anlat et

Ben bir tane bundan alacağım Bibs Colour Anatomik Damaklı Emzik- Ivory 0-6 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol tutar tutmaz bilemediğimiz için bir tane yeter diye düşünüyorum

Ucuna dikkat edin falan diyorlar ama nasıl olmalı hiç bilmiyorum

Evet ya hamilelikte her uyku ayrı bir gerçekçi rüya neler neler görüyorum ilginç valla :) kesin gündemden etkilendim uyandım Allahım ne dualar ettim öyle bir şey yaşamayalım ülke olarak diye
Amin kuzum inşallah gerçekten çok ilginç rüyalarımızın böyle olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…