2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
pink kocasının alevleyken toplantıdayım demesine yansın ahhh ah erkolar

Kızlar birsey soracağım şimdi ben yatmaya devam edeceğim ama eve yürü sürekli yatma otur pozisyonda kalabilirsin 20 dk olmak şartıyla dedi, ama ben çok korkuyorum eşimde yürü diyor sürekli hadi kalk diyor. Bende korkuyorum ne yapayim sizce. Yürümeyi bilmeyen çocuk gibiyim yürüyünce dizlerim titriyor

Canım aslında senin rahim ağzın şuan çokta kısa değil. Bu kasılmalardan dolayı mı yatmanı istiyordu doktorun. Ağrılarından dolayı mı?

İçinden geldiği gibi davran kimsenin baskısıyla bişey yapma canım elbet yürüyorsun zaten tuvalete vs gidiyorsun. Sen kendin yürümek istersen yürürsün zaten yavaş yavaş başlarsın. Şu erkeklerin iki olumlu şey duyunca baskından bazen hiç haz etmiyorum. Aynısını eşimde yaptığı için.

Vallahi sorma bana hiç birsey yokmuş gibi davranmamı istiyorlar ya ben gerçekten sinir oluyorum desem, dediğin çok haklı iki güzel şeyde hemen sanki hiç birsey olmamış gibi davranmamı istiyorlar. Zaten bu saatten sonra doktor yatma dese bile sanırım benim temkinli geçer. O üstüme yapışır benim kendimi biliyorum bir kere kaybetme korkusunu yaşadım o bende doğuma kadar devam edecek

Benimki evde doğum yapmış . Saati bile tam bilmiyor. Elimde bir tek gün bilgisi var
Benimde kayınvalidem eşimi evde doğurmuş. Kayınvalidem hamile kaldığını anlamamis köy ebesine muayene olmuş oda bu çocuk dört aylık senin oğlun olcak birde koca kafalı olcak demis kayınvalidem de iki çocuğunu hastanede doğum yapmış demiski bunda hastaneye gidersem kesin beni sezaryene alırlar (ebe koca kafalı demiş ya ) inat etmiş evde doğurmuş ama ölümden dönmüş çünkü eşim 5 kiloya yakın doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…