Çok şükür zaten rahim ağzı uzunluğum iyi ve açıklık yok canım kasılmalardan dolayı yatmamı istiyor ve ikiz olduğu için her an kısalık açılmadan korkuyor
Canım aynen damaklı emzik diş yapısını bozar gibi söylemler duymuştum. O yüzden en baştan damaksız seçmek daha iyi galiba. Diş çıkarma döneminde alıştığı emzikten vazgeçirmesi zor olabilir gibi
Canım aynen damaklı emzik diş yapısını bozar gibi söylemler duymuştum. O yüzden en baştan damaksız seçmek daha iyi galiba. Diş çıkarma döneminde alıştığı emzikten vazgeçirmesi zor olabilir gibi
Ya bu ayvanın çukur yerini yanağınıza sürün gamzeli olur gibi hurafe bilgiler var yaaa onu deneyeceğim ama çukur yeri derken nereyi kastediyorlar anlamadım
Kızılcık şerbeti zehirlenmesi kuzum bu tamam aldatmanın üzerinden çok bölüm geçti ama Fatihi görünce direkt bilinçaltını uyandıran şey o
Kuzum benim bebeler çikolataya tepki vermiyor işin komik yanı çikolata yiyince hiç vurdukları olmadı ama badem ya da kentin bayram şekerleri oluyor ya minik ondan yiyince amanın yani ya da ben bitter yiyorum çikolata belki ondan hiç sütlü yemedim
Ayyy bayıldım ben emzik konusunda emin değilim alıştırmasak nolur? Diş bozukluğu falan yapıyor ya ondan dolayı diyorum. Bu konuyu araştırmadım ama kendi düşüncem olarak emin değilim
Ya bende emzikte aşırı kararsız kaldım yeğenlerim üçü de hiç emzik kullanmadılar hala da kullanmıyorlar 2 yaşına geldiler diğeri 9 aylık oldu hiç emzik almadılar bile sanırım bende almayacağım diş yapısı bozulmasın diye annem bende de kullanmamış emzik
Kuzum benim bebeler çikolataya tepki vermiyor işin komik yanı çikolata yiyince hiç vurdukları olmadı ama badem ya da kentin bayram şekerleri oluyor ya minik ondan yiyince amanın yani ya da ben bitter yiyorum çikolata belki ondan hiç sütlü yemedim
Ya bende emzikte aşırı kararsız kaldım yeğenlerim üçü de hiç emzik kullanmadılar hala da kullanmıyorlar 2 yaşına geldiler diğeri 9 aylık oldu hiç emzik almadılar bile sanırım bende almayacağım diş yapısı bozulmasın diye annem bende de kullanmamış emzik
Benim annem de hiç emzik kullanmamış 3 çocuğunda da . Birkaç kez denemiş biz almamışız. Aslında ben de kullanmak istemiyorum. Alıştırmamak daha iyi ama bebeği sakinleştirmeye uykuya devam etmesinde falan da kullanımı iyi oluyormuş. Sonra da bıraktırmaya çalışıcaz, bırakırken de çok zorluk çıkarıyorlar :)
Ben sanırım şuanlık almam doğumdan sonra gerek olursa alırım bazen okuyorum internette Philips falan boş diyorlar bazı bebekler market emziklerini alıyormuş falan bir sürü yorum var kafam da karıştı doğumu beklerim artık
Ben sanırım şuanlık almam doğumdan sonra gerek olursa alırım bazen okuyorum internette Philips falan boş diyorlar bazı bebekler market emziklerini alıyormuş falan bir sürü yorum var kafam da karıştı doğumu beklerim artık
Benim annem de hiç emzik kullanmamış 3 çocuğunda da . Birkaç kez denemiş biz almamışız. Aslında ben de kullanmak istemiyorum. Alıştırmamak daha iyi ama bebeği sakinleştirmeye uykuya devam etmesinde falan da kullanımı iyi oluyormuş. Sonra da bıraktırmaya çalışıcaz, bırakırken de çok zorluk çıkarıyorlar :)
Evet hem biz emziği veriyoruz sonra bırak bunu diyoruz yani zor iş Allah herkesin yardımcısı olsun ben yeğenlerimden biliyorum uyurken sallanmadılar bile herkes yengeme dedi sallarsın büyük konuşma sallamadan bebek uyumaz bir de ikizler Yapamazsın dediler kıza helal olsun hiç sallamadı sallanan beşik bile kullanmadı. Öyle alıştırdı. Yatırırdı bebekleri popolarını pış pış yaparak uyutmaya alıştırdı herkesi de uyardı öyle alıştırın uyutun diye bizde kaldıklarında bizde dikkat ettik popolarını pış pışladık öyle alıştılar tamamen alıştırma yani tabi ilk zamanlar krizler oldu etti ama sabretti hiç bozmadı düzenini. Emzikte öyle uyurken müslin bezi içine sokardı sütyenine bebekl uyurken üstlerine örterdi anne kokusu almaya devam etsinler diye Ya da kısyefetini çıksrır onların yataklarına koyardı anne kokusunu uyurken alsınlar diye çok rahat geçirdi süreci inşallah bize de öyle nasip olur
Kız bende hiçbir şey almadım sadece mustelanın şampuan yağ pişik kremi seti aldım o kadar bazen üzülüyorum onları benimsememiş gibi bencillik mi yapıyorum bir şey almayarak diyorum ama acelesi yok yani diyorum zaman ne gösterir bilinmez bi 6. Ay gelsin alırız diyorum kafamda deli sorular