Anladım kuzum çok çok şükür allah korusun. Bugün detaylı günün dimi? Güzel haberlerle gel canımmÇok şükür zaten rahim ağzı uzunluğum iyi ve açıklık yok canım kasılmalardan dolayı yatmamı istiyor ve ikiz olduğu için her an kısalık açılmadan korkuyor
Canım aynen damaklı emzik diş yapısını bozar gibi söylemler duymuştum. O yüzden en baştan damaksız seçmek daha iyi galiba. Diş çıkarma döneminde alıştığı emzikten vazgeçirmesi zor olabilir gibiİnternette böyle yazıyor ama bilemedim kafam karıştı şimdi bak :)Eki Görüntüle 3321401 Eki Görüntüle 3321402
Evet doğru söylüyorsun bende damaksızını alayım en iyisiCanım aynen damaklı emzik diş yapısını bozar gibi söylemler duymuştum. O yüzden en baştan damaksız seçmek daha iyi galiba. Diş çıkarma döneminde alıştığı emzikten vazgeçirmesi zor olabilir gibi
Bazı ayvalar Eciş bücüş oyuklu gibi oluyor onu diyolar galibaYa bu ayvanın çukur yerini yanağınıza sürün gamzeli olur gibi hurafe bilgiler var yaaa onu deneyeceğim ama çukur yeri derken nereyi kastediyorlar anlamadım
Kızılcık şerbeti zehirlenmesi kuzum butamam aldatmanın üzerinden çok bölüm geçti ama Fatihi görünce direkt bilinçaltını uyandıran şey o
Ayy evet aşırıııı heyecanlıyım ellerim terliyor heyecandan 12:00 de randevum çikolata yiyin aç gelmeyin dediler sadece ekstra bir şey demedilerAnladım kuzum çok çok şükür allah korusun. Bugün detaylı günün dimi? Güzel haberlerle gel canımm
Kuzum benim bebeler çikolataya tepki vermiyor işin komik yanı2-3 tane çikolata yedim sonra yattım sırf bebeği hissedeyim diye. Ama yok hissedemiyorum
favorilerimde bundan var bide bibs'lerden almak istiyorum görüntüsüne bayılıyorum onlarındaKızlar emzik ne alacaksınız? Ben bunu alayım diyorum güzel yorumlar var..
Ay ben de heyecanlandım . BugünAyy evet aşırıııı heyecanlıyım ellerim terliyor heyecandan 12:00 de randevum çikolata yiyin aç gelmeyin dediler sadece ekstra bir şey demediler
Ya bende emzikte aşırı kararsız kaldım yeğenlerim üçü de hiç emzik kullanmadılar hala da kullanmıyorlar 2 yaşına geldiler diğeri 9 aylık oldu hiç emzik almadılar bile sanırım bende almayacağım diş yapısı bozulmasın diye annem bende de kullanmamış emzikAyyy bayıldımben emzik konusunda emin değilim alıştırmasak nolur? Diş bozukluğu falan yapıyor ya ondan dolayı diyorum. Bu konuyu araştırmadım ama kendi düşüncem olarak emin değilim
Aaa o da mı süper valla ya inşallah sağlıklı haberlerle dönelim
Ben normal sütlü yedim aslında. Öfff bi hissetsem attıkKuzum benim bebeler çikolataya tepki vermiyor işin komik yanıçikolata yiyince hiç vurdukları olmadı ama badem ya da kentin bayram şekerleri oluyor ya minik ondan yiyince amanın yani ya da ben bitter yiyorum çikolata belki ondan hiç sütlü yemedim
Benim kardeşim de kullanmadı emzik. Benim kafamdaki soru acaba almamız lazım mıYa bende emzikte aşırı kararsız kaldım yeğenlerim üçü de hiç emzik kullanmadılar hala da kullanmıyorlar 2 yaşına geldiler diğeri 9 aylık oldu hiç emzik almadılar bile sanırım bende almayacağım diş yapısı bozulmasın diye annem bende de kullanmamış emzik
Ayyy çok heyecanlııııAyy evet aşırıııı heyecanlıyım ellerim terliyor heyecandan 12:00 de randevum çikolata yiyin aç gelmeyin dediler sadece ekstra bir şey demediler
Benim annem de hiç emzik kullanmamış 3 çocuğunda da . Birkaç kez denemiş biz almamışız. Aslında ben de kullanmak istemiyorum. Alıştırmamak daha iyi ama bebeği sakinleştirmeye uykuya devam etmesinde falan da kullanımı iyi oluyormuş. Sonra da bıraktırmaya çalışıcaz, bırakırken de çok zorluk çıkarıyorlar :)Ya bende emzikte aşırı kararsız kaldım yeğenlerim üçü de hiç emzik kullanmadılar hala da kullanmıyorlar 2 yaşına geldiler diğeri 9 aylık oldu hiç emzik almadılar bile sanırım bende almayacağım diş yapısı bozulmasın diye annem bende de kullanmamış emzik
Ben sanırım şuanlık almam doğumdan sonra gerek olursa alırım bazen okuyorum internette Philips falan boş diyorlar bazı bebekler market emziklerini alıyormuş falan bir sürü yorum var kafam da karıştıBen normal sütlü yedim aslında. Öfff bi hissetsem attık
Benim kardeşim de kullanmadı emzik. Benim kafamdaki soru acaba almamız lazım mı
Ben de almam şuan. Gerçi ben daha hiçbir şey almadımBen sanırım şuanlık almam doğumdan sonra gerek olursa alırım bazen okuyorum internette Philips falan boş diyorlar bazı bebekler market emziklerini alıyormuş falan bir sürü yorum var kafam da karıştıdoğumu beklerim artık
Evet hem biz emziği veriyoruz sonra bırak bunu diyoruz yani zor iş Allah herkesin yardımcısı olsunBenim annem de hiç emzik kullanmamış 3 çocuğunda da . Birkaç kez denemiş biz almamışız. Aslında ben de kullanmak istemiyorum. Alıştırmamak daha iyi ama bebeği sakinleştirmeye uykuya devam etmesinde falan da kullanımı iyi oluyormuş. Sonra da bıraktırmaya çalışıcaz, bırakırken de çok zorluk çıkarıyorlar :)
Valla bende senin adınaa çoook heyecanlıyım canımm burayı da habersiz bırakma inşallah herşey çook yolunda olacakAyy evet aşırıııı heyecanlıyım ellerim terliyor heyecandan 12:00 de randevum çikolata yiyin aç gelmeyin dediler sadece ekstra bir şey demediler
Kız bende hiçbir şey almadım sadece mustelanın şampuan yağ pişik kremi seti aldım o kadarBen de almam şuan. Gerçi ben daha hiçbir şey almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?