2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bu arada detaylıdan çıktım Rabbime binlerce kez şükürler olsun her şey normal doktor senin benim kadar sağlıklılar tekil gebelik kadar iyiler dedi çok şükür yüzlerini çok net gördük vücutlarını galan her yerlerini siyah beyaz hem de renkli 4 boyutluymuş cihaz o şekilde gösterdiler bir sürü resim verdiler renkli video çektirdiler ayrıca bir de CD verdiler bizim 1.30 saat sürdü benimde safra kesem organlarıma böbreklerime bakıldı. Sağ böbreğimde büyüme varmış bol su iç dedi daha ne kadar bol içerim bilmiyorum 4 lt içiyorum dedim daha fazla iç dedi tamam dedim arada bi idrar testi ver enfeksiyon büyümeyle birleşmesin dedi. Her ihtimale içimiz rahat etsin diye fetal DNA ver dedi onu vereceğim pazartesi kendi doktoruma gitmişken. Boyları uzun olacak dedi kollar ve bacaklar uzun ölçüldü diğer uzuvlar hafta uyumlu çıktı. 2 hafta sonra yine bakacağız detaylı dedi. Sadece 2 bebekte de beyinde küçük kistler gördü aslında tam kist denemez dedi beyin ömür ilik sıvısı bunlar dedi beyinde birikiyorlar kist oluyorlar dedi beyin oluşumu doğuma yakın tamamladığı da bunlar vücut tarafından emilip bitiyor dedi yani size özel bir durum değil Ayşe de Fatma’da da görüşüyor tek çift ya da üçüz dördüz bebekte de görünüyor her bebekte oluyor doğuma yakın gitmiş oluyorlar dedi önemsizler dedi baya açıklayarak anlattı çok içime sindi doktor rapor olarak da yazdı her şeyin normal olduğunu belge olarak elimize de verdiler. Beyin kalp kordon dan geçen tüm kan akışlarının ölçümleri yapıldı seslerini dinledi, organları tek tek ölçtü idrar keselerinde çiş olup olmadığını bile söyledi, gözleri yuvaları dillerini parmakların otel tek saydı kemikleri gösterdi yani adının hakkını verdi gerçekten detaylıymış bizim anlayabileceğimiz dilde anlatması da güzeldi rapora tıbbı terimleri yazdırdı tabi ama bize halk diliyle anlattı baya anlaşılırdı çok şükür rabbime sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebeklerimiz tek duam yağ tuz bırak dedi böbrek büyüdüğü için. Evde yürüyüş yap ama dışarda ayakta durmayı yasakladı. Paketli gıdaları yasakladı. Sebze, ceviz, badem, fındık ve mutlaka miden bulanmıyorsa ilikli kemik suyu çorbası kesinlikle hafta da 2 kez içeceksin dedi severim içerim dedim. Öyle geçti çok şükür

Şu mesajın öyle içimi rahatlattı ki . Bu mesajı görmeseydim her karnım sertleştiğinde ve ortaya toplandığında hastaneye mi gitsem diye düşünürdüm galiba .. ama acı yoksa oturmaya devam evde
Hamilelik uygulamasında gördüm canım bizim haftalarda oluyormuş sertleşme kasılma.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-21-12-55-44-45_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20231021_152734.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar şimdi kontrolünden ciktm şükür bir sknti yok 19+5 im 20+1 gelişimi kızımın yüzünü yine çok göstermedi 366 gr 26 cm gelişimi kan ilacı ve regenesis yazdı ve ayrıntılı ultrason içinde randevu aldık hafta cumartesi saat 17de 1900 tl doktorumun önerdiği yere gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum ayrıntılı ultrason çok harika oluyor

Anlamı ne canım çok güzelmiş

Çok şükür iyi geçti canımDarısı bizlere olsunSen artık rahatlaya bilirsin ne güzelBen çok çok az su içiyorum bu beni korkutduÇokta detaylı bakıyormuşlar heyacanladım

Çok şükür iyi geçti canımDarısı bizlere olsunSen artık rahatlaya bilirsin ne güzelBen çok çok az su içiyorum bu beni korkutduÇokta detaylı bakıyormuşlar heyacanladım
İnşallah herkesin çok güzel geçecek eminim Allahın izniyle ben ama fark etmiştim kendi doktoruma diyordum böbreklerimden bi ağrı sırtıma yayılıyor ama o hiç bakmamıştı ultrasonda belki bakmıyordur detaylı ultrason doktoru perşnatolog diye baktı belkide günahlarını almıyim ama bir sorun vardı yani böbreklerim ağrıyordu hep meğer büyüme varmış doğumdan sonra düzelir o dedi bol su içersen dedi daha fazla büyümemesi için yağ ve tuzu yasakladı tuz suyu tutar böbrekte daha da büyür istemeyiz dedi ben bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum açıkçası içime sindi çok şükür

Ohh harika canım çok sevindim. gözün aydın olsun.

Ayy biz de onu düşünüyorduk eşimle. Kararımız değişmezse adaş olacaklar

Çok sevindim maşallah böbrek büyümesini geçen başka bir anne adayı daha yazmıştı gebelikte olağan bişey galiba .
Çok şükür bundan sonra daha rahat olursun.

Çok sevindim maşallah böbrek büyümesini geçen başka bir anne adayı daha yazmıştı gebelikte olağan bişey galiba .
Çok şükür bundan sonra daha rahat olursun.
Aynen doktorum da bazı gebeler de görülür endişe etme ama daha fazla büyümesin tabiki dedi çok şükür

Ay Amin AllahAnladım canım o zaman doktorun dediği yap.Ayy ben fetal DNA cevabı çıkana kadar heyacanlaydım birde şimdi detaylıda nasıl acaba bebişim diye

Ay Amin AllahAnladım canım o zaman doktorun dediği yap.Ayy ben fetal DNA cevabı çıkana kadar heyacanlaydım birde şimdi detaylıda nasıl acaba bebişim diye
Canım sen benden ileri haftasın yüzünü kesin gösterirse görürsün Allahın izniyle

Yaaaa maşallah kuzum gözünaydın atlattın çok şükür çok su iç ve 4 den fazla mıııııı omaygat

Ay ben de heyecanlandım . Bugün womi de detaylıya girecek. İkiniz de çok mutlu haberlerle gelin
Benim detaylım sabahtı güzel geçti organlarını tek tek inceledi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama plasentanın konumundan dolayı görüşü biraz zordu o yüzden 2 hafta sonra devam edecek ama yarım saat inceledi, bebişte doktorun ultrasonla bastırdığı yerlere tekme atıyordu deli kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…