Kızlar yaaa dışarıda yemek yiyor musunuz, neler yiyorsunuz mesela ? Tavuk dünyası, ya köfte falan gibi micanım tavuk dünyası çekiyor ama korkuyorum galiba evde de kendim yapamıyorum
Hamilelik uygulamasında gördüm canım bizim haftalarda oluyormuş sertleşme kasılma.Şu mesajın öyle içimi rahatlattı ki . Bu mesajı görmeseydim her karnım sertleştiğinde ve ortaya toplandığında hastaneye mi gitsem diye düşünürdüm galiba .. ama acı yoksa oturmaya devam evde
Dünyanın en güzel kızı demekmiş yaaaaaa güzel kızım benimAnlamı ne canım çok güzelmiş
Çok şükür iyi geçti canımKızlar bu arada detaylıdan çıktım Rabbime binlerce kez şükürler olsun her şey normal doktor senin benim kadar sağlıklılar tekil gebelik kadar iyiler dedi çok şüküryüzlerini çok net gördük vücutlarını galan her yerlerini siyah beyaz hem de renkli 4 boyutluymuş cihaz o şekilde gösterdiler bir sürü resim verdiler renkli video çektirdiler ayrıca bir de CD verdiler bizim 1.30 saat sürdü benimde safra kesem organlarıma böbreklerime bakıldı. Sağ böbreğimde büyüme varmış bol su iç dedi daha ne kadar bol içerim bilmiyorum 4 lt içiyorum dedim daha fazla iç dedi tamam dedim arada bi idrar testi ver enfeksiyon büyümeyle birleşmesin dedi. Her ihtimale içimiz rahat etsin diye fetal DNA ver dedi onu vereceğim pazartesi kendi doktoruma gitmişken. Boyları uzun olacak dedi kollar ve bacaklar uzun ölçüldü diğer uzuvlar hafta uyumlu çıktı. 2 hafta sonra yine bakacağız detaylı dedi. Sadece 2 bebekte de beyinde küçük kistler gördü aslında tam kist denemez dedi beyin ömür ilik sıvısı bunlar dedi beyinde birikiyorlar kist oluyorlar dedi beyin oluşumu doğuma yakın tamamladığı da bunlar vücut tarafından emilip bitiyor dedi yani size özel bir durum değil Ayşe de Fatma’da da görüşüyor tek çift ya da üçüz dördüz bebekte de görünüyor her bebekte oluyor doğuma yakın gitmiş oluyorlar dedi önemsizler dedi baya açıklayarak anlattı çok içime sindi doktor rapor olarak da yazdı her şeyin normal olduğunu belge olarak elimize de verdiler. Beyin kalp kordon dan geçen tüm kan akışlarının ölçümleri yapıldı seslerini dinledi, organları tek tek ölçtü idrar keselerinde çiş olup olmadığını bile söyledi, gözleri yuvaları dillerini parmakların otel tek saydı kemikleri gösterdi yani adının hakkını verdi gerçekten detaylıymış bizim anlayabileceğimiz dilde anlatması da güzeldi rapora tıbbı terimleri yazdırdı tabi ama bize halk diliyle anlattı baya anlaşılırdı çok şükür rabbime sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebeklerimiz tek duam yağ tuz bırak dedi böbrek büyüdüğü için. Evde yürüyüş yap ama dışarda ayakta durmayı yasakladı. Paketli gıdaları yasakladı. Sebze, ceviz, badem, fındık ve mutlaka miden bulanmıyorsa ilikli kemik suyu çorbası kesinlikle hafta da 2 kez içeceksin dedi severim içerim dedim. Öyle geçti çok şükür
İnşallah herkesin çok güzel geçecek eminim Allahın izniyleÇok şükür iyi geçti canımDarısı bizlere olsun Sen artık rahatlaya bilirsin ne güzel Ben çok çok az su içiyorum bu beni korkutdu Çokta detaylı bakıyormuşlar heyacanladım
Ohh harika canım çok sevindim.Kızlar bu arada detaylıdan çıktım Rabbime binlerce kez şükürler olsun her şey normal doktor senin benim kadar sağlıklılar tekil gebelik kadar iyiler dedi çok şüküryüzlerini çok net gördük vücutlarını galan her yerlerini siyah beyaz hem de renkli 4 boyutluymuş cihaz o şekilde gösterdiler bir sürü resim verdiler renkli video çektirdiler ayrıca bir de CD verdiler bizim 1.30 saat sürdü benimde safra kesem organlarıma böbreklerime bakıldı. Sağ böbreğimde büyüme varmış bol su iç dedi daha ne kadar bol içerim bilmiyorum 4 lt içiyorum dedim daha fazla iç dedi tamam dedim arada bi idrar testi ver enfeksiyon büyümeyle birleşmesin dedi. Her ihtimale içimiz rahat etsin diye fetal DNA ver dedi onu vereceğim pazartesi kendi doktoruma gitmişken. Boyları uzun olacak dedi kollar ve bacaklar uzun ölçüldü diğer uzuvlar hafta uyumlu çıktı. 2 hafta sonra yine bakacağız detaylı dedi. Sadece 2 bebekte de beyinde küçük kistler gördü aslında tam kist denemez dedi beyin ömür ilik sıvısı bunlar dedi beyinde birikiyorlar kist oluyorlar dedi beyin oluşumu doğuma yakın tamamladığı da bunlar vücut tarafından emilip bitiyor dedi yani size özel bir durum değil Ayşe de Fatma’da da görüşüyor tek çift ya da üçüz dördüz bebekte de görünüyor her bebekte oluyor doğuma yakın gitmiş oluyorlar dedi önemsizler dedi baya açıklayarak anlattı çok içime sindi doktor rapor olarak da yazdı her şeyin normal olduğunu belge olarak elimize de verdiler. Beyin kalp kordon dan geçen tüm kan akışlarının ölçümleri yapıldı seslerini dinledi, organları tek tek ölçtü idrar keselerinde çiş olup olmadığını bile söyledi, gözleri yuvaları dillerini parmakların otel tek saydı kemikleri gösterdi yani adının hakkını verdi gerçekten detaylıymış bizim anlayabileceğimiz dilde anlatması da güzeldi rapora tıbbı terimleri yazdırdı tabi ama bize halk diliyle anlattı baya anlaşılırdı çok şükür rabbime sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebeklerimiz tek duam yağ tuz bırak dedi böbrek büyüdüğü için. Evde yürüyüş yap ama dışarda ayakta durmayı yasakladı. Paketli gıdaları yasakladı. Sebze, ceviz, badem, fındık ve mutlaka miden bulanmıyorsa ilikli kemik suyu çorbası kesinlikle hafta da 2 kez içeceksin dedi severim içerim dedim. Öyle geçti çok şükür
Ayy biz de onu düşünüyorduk eşimle. Kararımız değişmezse adaş olacaklar
Yaaaa süperrrrrrAyy biz de onu düşünüyorduk eşimle. Kararımız değişmezse adaş olacaklar
Çok sevindimKızlar bu arada detaylıdan çıktım Rabbime binlerce kez şükürler olsun her şey normal doktor senin benim kadar sağlıklılar tekil gebelik kadar iyiler dedi çok şüküryüzlerini çok net gördük vücutlarını galan her yerlerini siyah beyaz hem de renkli 4 boyutluymuş cihaz o şekilde gösterdiler bir sürü resim verdiler renkli video çektirdiler ayrıca bir de CD verdiler bizim 1.30 saat sürdü benimde safra kesem organlarıma böbreklerime bakıldı. Sağ böbreğimde büyüme varmış bol su iç dedi daha ne kadar bol içerim bilmiyorum 4 lt içiyorum dedim daha fazla iç dedi tamam dedim arada bi idrar testi ver enfeksiyon büyümeyle birleşmesin dedi. Her ihtimale içimiz rahat etsin diye fetal DNA ver dedi onu vereceğim pazartesi kendi doktoruma gitmişken. Boyları uzun olacak dedi kollar ve bacaklar uzun ölçüldü diğer uzuvlar hafta uyumlu çıktı. 2 hafta sonra yine bakacağız detaylı dedi. Sadece 2 bebekte de beyinde küçük kistler gördü aslında tam kist denemez dedi beyin ömür ilik sıvısı bunlar dedi beyinde birikiyorlar kist oluyorlar dedi beyin oluşumu doğuma yakın tamamladığı da bunlar vücut tarafından emilip bitiyor dedi yani size özel bir durum değil Ayşe de Fatma’da da görüşüyor tek çift ya da üçüz dördüz bebekte de görünüyor her bebekte oluyor doğuma yakın gitmiş oluyorlar dedi önemsizler dedi baya açıklayarak anlattı çok içime sindi doktor rapor olarak da yazdı her şeyin normal olduğunu belge olarak elimize de verdiler. Beyin kalp kordon dan geçen tüm kan akışlarının ölçümleri yapıldı seslerini dinledi, organları tek tek ölçtü idrar keselerinde çiş olup olmadığını bile söyledi, gözleri yuvaları dillerini parmakların otel tek saydı kemikleri gösterdi yani adının hakkını verdi gerçekten detaylıymış bizim anlayabileceğimiz dilde anlatması da güzeldi rapora tıbbı terimleri yazdırdı tabi ama bize halk diliyle anlattı baya anlaşılırdı çok şükür rabbime sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebeklerimiz tek duam yağ tuz bırak dedi böbrek büyüdüğü için. Evde yürüyüş yap ama dışarda ayakta durmayı yasakladı. Paketli gıdaları yasakladı. Sebze, ceviz, badem, fındık ve mutlaka miden bulanmıyorsa ilikli kemik suyu çorbası kesinlikle hafta da 2 kez içeceksin dedi severim içerim dedim. Öyle geçti çok şükür
Benim de eşim bulmuştuYaaaa süperrrrrrçok naif kibar bir isim aşırı hoşuma gittiii
Aynen doktorum da bazı gebeler de görülür endişe etme ama daha fazla büyümesin tabiki dedi çok şükürÇok sevindimmaşallah böbrek büyümesini geçen başka bir anne adayı daha yazmıştı gebelikte olağan bişey galiba .
Çok şükür bundan sonra daha rahat olursun.
Ay Amin Allahİnşallah herkesin çok güzel geçecek eminim Allahın izniyleben ama fark etmiştim kendi doktoruma diyordum böbreklerimden bi ağrı sırtıma yayılıyor ama o hiç bakmamıştı ultrasonda belki bakmıyordur detaylı ultrason doktoru perşnatolog diye baktı belkide günahlarını almıyim ama bir sorun vardı yani böbreklerim ağrıyordu hep meğer büyüme varmış doğumdan sonra düzelir o dedi bol su içersen dedi daha fazla büyümemesi için yağ ve tuzu yasakladı tuz suyu tutar böbrekte daha da büyür istemeyiz dedi ben bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum açıkçası içime sindi çok şükür
Canım sen benden ileri haftasın yüzünü kesin gösterirse görürsün Allahın izniyleAy Amin AllahAnladım canım o zaman doktorun dediği yap.Ayy ben fetal DNA cevabı çıkana kadar heyacanlaydım birde şimdi detaylıda nasıl acaba bebişim diye
En son bana doktor ultrason renkli resimini yüzünün vermişti banaCanım sen benden ileri haftasın yüzünü kesin gösterirse görürsün Allahın izniyle
Yaaaa maşallah kuzumKızlar bu arada detaylıdan çıktım Rabbime binlerce kez şükürler olsun her şey normal doktor senin benim kadar sağlıklılar tekil gebelik kadar iyiler dedi çok şüküryüzlerini çok net gördük vücutlarını galan her yerlerini siyah beyaz hem de renkli 4 boyutluymuş cihaz o şekilde gösterdiler bir sürü resim verdiler renkli video çektirdiler ayrıca bir de CD verdiler bizim 1.30 saat sürdü benimde safra kesem organlarıma böbreklerime bakıldı. Sağ böbreğimde büyüme varmış bol su iç dedi daha ne kadar bol içerim bilmiyorum 4 lt içiyorum dedim daha fazla iç dedi tamam dedim arada bi idrar testi ver enfeksiyon büyümeyle birleşmesin dedi. Her ihtimale içimiz rahat etsin diye fetal DNA ver dedi onu vereceğim pazartesi kendi doktoruma gitmişken. Boyları uzun olacak dedi kollar ve bacaklar uzun ölçüldü diğer uzuvlar hafta uyumlu çıktı. 2 hafta sonra yine bakacağız detaylı dedi. Sadece 2 bebekte de beyinde küçük kistler gördü aslında tam kist denemez dedi beyin ömür ilik sıvısı bunlar dedi beyinde birikiyorlar kist oluyorlar dedi beyin oluşumu doğuma yakın tamamladığı da bunlar vücut tarafından emilip bitiyor dedi yani size özel bir durum değil Ayşe de Fatma’da da görüşüyor tek çift ya da üçüz dördüz bebekte de görünüyor her bebekte oluyor doğuma yakın gitmiş oluyorlar dedi önemsizler dedi baya açıklayarak anlattı çok içime sindi doktor rapor olarak da yazdı her şeyin normal olduğunu belge olarak elimize de verdiler. Beyin kalp kordon dan geçen tüm kan akışlarının ölçümleri yapıldı seslerini dinledi, organları tek tek ölçtü idrar keselerinde çiş olup olmadığını bile söyledi, gözleri yuvaları dillerini parmakların otel tek saydı kemikleri gösterdi yani adının hakkını verdi gerçekten detaylıymış bizim anlayabileceğimiz dilde anlatması da güzeldi rapora tıbbı terimleri yazdırdı tabi ama bize halk diliyle anlattı baya anlaşılırdı çok şükür rabbime sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebeklerimiz tek duam yağ tuz bırak dedi böbrek büyüdüğü için. Evde yürüyüş yap ama dışarda ayakta durmayı yasakladı. Paketli gıdaları yasakladı. Sebze, ceviz, badem, fındık ve mutlaka miden bulanmıyorsa ilikli kemik suyu çorbası kesinlikle hafta da 2 kez içeceksin dedi severim içerim dedim. Öyle geçti çok şükür
Benim detaylım sabahtı güzel geçti organlarını tek tek inceledi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama plasentanın konumundan dolayı görüşü biraz zordu o yüzden 2 hafta sonra devam edecek ama yarım saat inceledi, bebişte doktorun ultrasonla bastırdığı yerlere tekme atıyordu deli kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?