2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa belki değildir paniklemeyin valla pişman oldum soyledigimeee ben bu gruptada subat grubunda da okuyana kadar bilmiyodum ama daha doktora soylemedim kesin degilll
Valla kasılma benide korkutuyor ya anlamazsam diye bende gittiğimde nasıl bişey olduğunu sorayım. Gazla falan karıştırmayım bazen karnım gazdan şişiyor kimisi çamaşır bölgesi kaskatı oluyor toplanıyor gevşiyor taş gibi sert oluyor diyor elle bastırdığında batmıyor diyor. kimisi karın diyor gerçekten benimde kafam çok karıştı ya anlamazsam yada anlayıp önemsemezsem diye.

Benimde hiiiç aklimda yoktu bu zamana kadar o yazilari gormesem ben hla etradimdakilere bak bebegin kafasi poposu falan diye sevdirirdim bakalim pazartesi doktordan ogrenicem bende dogrusunu veya onemli olup olmadigini Allahım hepimize rahat bi süreç yaşatsın sağlıkla alalım insallah zamanında kucagimiza

Sertleşme arada oluyor ama o atma durumunda yoktu canım. Hissetmeye başladım . Ama o kadar hızlı hızlı hıçkırık olmaz heralde. .oğlunda hıçkırığı ne zaman hissettin canım.
20 haftama girmiştim canım bı sıkıntı olduğunu sanmiyorum ama sen tedbir amaçlı takip et yine kendini

Sanırım benim mide ağrılarım başlamış normalde 23 haftadan sonra başlıyormuş gebelikte

Canım sor evet bizi de bilgilendir. aminnn

Sanırım benim mide ağrılarım başlamış normalde 23 haftadan sonra başlıyormuş gebelikte
Ah canım ben mahvoldum iki haftadır mide ağrısından gaviscon iyi geldi. En azından bir süre rahatlattı beni. Birde sıcak şekerli su içiyorum falan ;(

Kızlar yaaa dışarıda yemek yiyor musunuz, neler yiyorsunuz mesela ? Tavuk dünyası, ya köfte falan gibi mi canım tavuk dünyası çekiyor ama korkuyorum galiba evde de kendim yapamıyorum

kızlar bir anda giren ve hemen geçmeyen bel ağrısı tehlikeli midir? Böyle değişk bir ağrı nefes kesecek türden sonra kendi kendine geçiyor o ağrı girdiğinde karnımda ağrıyor

Kızlar yaaa dışarıda yemek yiyor musunuz, neler yiyorsunuz mesela ? Tavuk dünyası, ya köfte falan gibi mi canım tavuk dünyası çekiyor ama korkuyorum galiba evde de kendim yapamıyorum
Canım ben et ürünlerine güvendiğim yerden yiyorum, hamburger olarak evde yapıyor eşim genelde ama çok mc burger tarzı yerlerden istiyorsam eşim izin vermiyor el yapımı burgercilerden salatasız sossuz yiyorum, tavuk dünyasında yiyorum ama salata yemiyorum eşim hiçbir şekilde dışardan salata sos yememe izin vermiyor salataların ısrarla yıkanmadığına inanıyor, pizza da evde eşim evde yapıyor çok dışardan istersem sadece margarita yiyorum genelde fast food türevlerini de evde yapıyor eşim takıntılı bu konuda bizim tercihimiz bu yönde oluyor

kızlar bir anda giren ve hemen geçmeyen bel ağrısı tehlikeli midir? Böyle değişk bir ağrı nefes kesecek türden sonra kendi kendine geçiyor o ağrı girdiğinde karnımda ağrıyor
Canım geçen bana da oldu eş zamanlı 2 dk da bir sürekli takip ettim belim kuyruk sokumum ve kasıklarıma doğru ağrılar girdi hep ama ertesi güne geçmişti bende endişe etmedim doktora da söylemedim bir daha öyle olmadı ama 1 gün sürdü öyle

rahim büyüdüğü için mi oluyor acaba? Benim 2 oldu bu 2-3 gün önce de olmuştu ama bu daha kısa sürdü o zamana göre

Siz şanslısınız o zaman ya mesela et türü yiyeceksem bizde bir yer var güvendiğimiz ordan yeriz genelde. Ama akşam üstü avmye gidiceğim ve genelde orda, tavuk dünyası, köfteci Yusuf, döner vs var ondan şimdiden onu düşünüyorum

Canım detaylı nasıldıı

Ah canım ben mahvoldum iki haftadır mide ağrısından gaviscon iyi geldi. En azından bir süre rahatlattı beni. Birde sıcak şekerli su içiyorum falan ;(
Çok şiddetli diğil şimdilik çok şükür ama korkuyorum şiddetli olur diye o zaman yazarım doktora..sıcak süt birde iyi diyorlar..eğer öyle olursa denicem bende.

Yok kuzum tavuk dünyasını hiç sevmem çünkü kendimde zaten evde yapıyorum ben daha çok zararlı şeyler istiyorum evde yapamacağım yiyecekler..ama uzun zaman oldu dışarda yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…