2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok bebek değil belli yani. Aynı kalp nabız atar gibi attı ritmik şekilde hızlı hızlı. Sertleşme de yoktu.
Sertleşme yoksa telaş etme damar atmasidir belki bebiş hareketi hissetmeye baslamismiydin canım çünkü anlattığın aynı hickiriga benziyor benim bu gebeliğimde olmadı henüz ama oğlumda olmuştu aynı yere kalp atımı gibi ritmik bir şekilde vuruyor bir dakika kadar

Bende oglumda philips avent kullandim uykuya geçişte kullanıyordum sadece çok işimi görmüştü 5 ay kullandik uykuya geçişe alışınca biraktik

İşte şubat grubunda 20li haftalarda da vardı o beni korkutuyor

Sertleşme arada oluyor ama o atma durumunda yoktu canım. Hissetmeye başladım . Ama o kadar hızlı hızlı hıçkırık olmaz heralde. .oğlunda hıçkırığı ne zaman hissettin canım.

c
Aaaaa neden kuzum peki? Sebep ne?
canım tam hatırlamıyorum ama birkaö doktorun videosuna denk gelmiştim emme içgüdüsünü geliştiriyormuş sanırım ve de uykuya daha kolay dalıyolarmıs. Ben zaten emme alışkanlığı kazanana kadar vermeyi düşünmyorum ondan sonra duruma göre kullanırım büyük ihtimalle.

Offf kasılma olacak da anlamayacağım diye çok korkuyorum
anlanmicak bisey degil canim dakikasinda anlarsin karninin bir tarafı taş gibi oluyo dokundugunda sanki bebegin kafasina dokunuyomus gibi oluyosun diger taraf pamuk gibi biz gecen haftaya kadar bebek diye seviyoduk meger kasilmaymis

Bende oglumda philips avent kullandim uykuya geçişte kullanıyordum sadece çok işimi görmüştü 5 ay kullandik uykuya geçişe alışınca biraktik
Aynen benim yegenimde kriz anlarinda ve uykuda cok cok ise yaradi 1. Yasi olmadan da kendi agzindan cikartti bidaha almadi insallah bizimkilerde boyle olur

anlanmicak bisey degil canim dakikasinda anlarsin karninin bir tarafı taş gibi oluyo dokundugunda sanki bebegin kafasina dokunuyomus gibi oluyosun diger taraf pamuk gibi biz gecen haftaya kadar bebek diye seviyoduk meger kasilmaymis
İnşallah yaşamayız doğuma kadar da

Anladım kuzum. Ben de biraz araştırayım bu konuyu en iyisi

Ay ben de aynı. ya saf gibi seviniyordum ben bi de. Bebek kendni belli ediyor diye. Meğer kasılıyormuşum

benim sürekli böylr hatta ilişkiden sonra geçen ortada toplandı sanmıştım karnımın ortası semsertti..korktum ben bu sertliği sürekli olarak hissediyorum

Bazı ayvalar Eciş bücüş oyuklu gibi oluyor onu diyolar galiba düz ayva da olur kız o tepesinde de oyuk var ya çiçek düşen yeri
Eee yıkayıp kabuğunu soymadan mi yanağımıza sürcez yani nasıl yapcaz

favorilerimde bundan var bide bibs'lerden almak istiyorum görüntüsüne bayılıyorum onlarında
Bibsleri bilmiyorum ona da bakimmm

Ayyy keşke alışmasalarrrr :)))

Ay evet ayvanın tam olarak neresi acaba canım öğrendin mi

Ay ben de aynı. ya saf gibi seviniyordum ben bi de. Bebek kendni belli ediyor diye. Meğer kasılıyormuşum

benim sürekli böylr hatta ilişkiden sonra geçen ortada toplandı sanmıştım karnımın ortası semsertti..korktum ben bu sertliği sürekli olarak hissediyorum
Kızlar ben daha doktora sormadım sadece şubat grubunda bi arkadas yasamis aynı şeyi doktoru kasilma demis cok cok benzedigi icin bende oyle oldugunu dusunuyorum pazartesi kontrolum var soracagim ama cok sık olmadigi icin onemsemedim haftada 2 3 defa oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…