- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Riskli gebeliğin yoksa endişe etme canım benim bildiğim yalancı kasılmalar 30 lu haftalarda başlıyor bende 35 te başlamıştı ama artık gebelikler daha hassaslastiOfff kasılma olacak da anlamayacağım diye çok korkuyorum
Sertleşme yoksa telaş etme damar atmasidir belki bebiş hareketi hissetmeye baslamismiydin canım çünkü anlattığın aynı hickiriga benziyor benim bu gebeliğimde olmadı henüz ama oğlumda olmuştu aynı yere kalp atımı gibi ritmik bir şekilde vuruyor bir dakika kadarYok bebek değil belli yani. Aynı kalp nabız atar gibi attı ritmik şekilde hızlı hızlı. Sertleşme de yoktu.
Bende oglumda philips avent kullandim uykuya geçişte kullanıyordum sadece çok işimi görmüştü 5 ay kullandik uykuya geçişe alışınca biraktikEmzik konusuna dahil olayımPhilips avent aldım ablama söyledim odaya geldiği gibi ver emziği diye en yakın çevremde emzik emen bebeğin kolaylığınıda gördüm emmeyen bebeğin zorluğunu da o yüzden inşAllah tutar
Ağrı yoksa ve devam etmiyorsa bizim haftalarda başlaması normalmiş canım.
O zaman uzun süreli ağrı olursa doktora gitmeem lazım18. Hafta bilgilerinde böyle yazıyor canım . Rahim kendini hazırlıyormuş.
İşte şubat grubunda 20li haftalarda da vardı o beni korkutuyorRiskli gebeliğin yoksa endişe etme canım benim bildiğim yalancı kasılmalar 30 lu haftalarda başlıyor bende 35 te başlamıştı ama artık gebelikler daha hassaslastiinşallah vakti gelmeden kimse bu durumu yaşamaz
Aman Allah korusunİşte şubat grubunda 20li haftalarda da vardı o beni korkutuyor
Ayyyy senin yerine heyacanlandım nasıl insan merak ediyorAyy çok heyecanlıyım bekliyorum daha almadılar içeriye
Sertleşme arada oluyor ama o atma durumunda yoktu canım. Hissetmeye başladım . Ama o kadar hızlı hızlı hıçkırık olmaz heralde. .oğlunda hıçkırığı ne zaman hissettin canım.Sertleşme yoksa telaş etme damar atmasidir belki bebiş hareketi hissetmeye baslamismiydin canım çünkü anlattığın aynı hickiriga benziyor benim bu gebeliğimde olmadı henüz ama oğlumda olmuştu aynı yere kalp atımı gibi ritmik bir şekilde vuruyor bir dakika kadar
canım tam hatırlamıyorum ama birkaö doktorun videosuna denk gelmiştim emme içgüdüsünü geliştiriyormuş sanırım ve de uykuya daha kolay dalıyolarmıs. Ben zaten emme alışkanlığı kazanana kadar vermeyi düşünmyorum ondan sonra duruma göre kullanırım büyük ihtimalle.Aaaaa neden kuzum peki? Sebep ne?
anlanmicak bisey degil canim dakikasinda anlarsin karninin bir tarafı taş gibi oluyo dokundugunda sanki bebegin kafasina dokunuyomus gibi oluyosun diger taraf pamuk gibi biz gecen haftaya kadar bebek diye seviyoduk meger kasilmaymisOfff kasılma olacak da anlamayacağım diye çok korkuyorum
Aynen benim yegenimde kriz anlarinda ve uykuda cok cok ise yaradi 1. Yasi olmadan da kendi agzindan cikartti bidaha almadi insallah bizimkilerde boyle olurBende oglumda philips avent kullandim uykuya geçişte kullanıyordum sadece çok işimi görmüştü 5 ay kullandik uykuya geçişe alışınca biraktik
İnşallah yaşamayız doğuma kadar daanlanmicak bisey degil canim dakikasinda anlarsin karninin bir tarafı taş gibi oluyo dokundugunda sanki bebegin kafasina dokunuyomus gibi oluyosun diger taraf pamuk gibi biz gecen haftaya kadar bebek diye seviyoduk meger kasilmaymis
Anladım kuzum. Ben de biraz araştırayım bu konuyu en iyisic
canım tam hatırlamıyorum ama birkaö doktorun videosuna denk gelmiştim emme içgüdüsünü geliştiriyormuş sanırım ve de uykuya daha kolay dalıyolarmıs. Ben zaten emme alışkanlığı kazanana kadar vermeyi düşünmyorum ondan sonra duruma göre kullanırım büyük ihtimalle.
Ay ben de aynı. ya saf gibi seviniyordum ben bi de. Bebek kendni belli ediyor diye. Meğer kasılıyormuşumanlanmicak bisey degil canim dakikasinda anlarsin karninin bir tarafı taş gibi oluyo dokundugunda sanki bebegin kafasina dokunuyomus gibi oluyosun diger taraf pamuk gibi biz gecen haftaya kadar bebek diye seviyoduk meger kasilmaymis
benim sürekli böylr hatta ilişkiden sonra geçen ortada toplandı sanmıştım karnımın ortası semsertti..korktum ben bu sertliği sürekli olarak hissediyorumanlanmicak bisey degil canim dakikasinda anlarsin karninin bir tarafı taş gibi oluyo dokundugunda sanki bebegin kafasina dokunuyomus gibi oluyosun diger taraf pamuk gibi biz gecen haftaya kadar bebek diye seviyoduk meger kasilmaymis
Eee yıkayıp kabuğunu soymadan mi yanağımıza sürcez yani nasıl yapcazBazı ayvalar Eciş bücüş oyuklu gibi oluyor onu diyolar galibadüz ayva da olur kız o tepesinde de oyuk var ya çiçek düşen yeri
Bibsleri bilmiyorum ona da bakimmmfavorilerimde bundan var bide bibs'lerden almak istiyorum görüntüsüne bayılıyorum onlarında
Ayyy keşke alışmasalarrrr :)))Ben hiç bilmiyorum valla nasıl bisey alacağımı. 2 kızımda da o kadar paralar döktüm çeşit çeşit aldım. Birini tutmadı başka model alayım belki onu tutar diye diye sırayla farklı farklı aldım ama hiç istemediler
Ay evet ayvanın tam olarak neresi acaba canım öğrendin miYa bu ayvanın çukur yerini yanağınıza sürün gamzeli olur gibi hurafe bilgiler var yaaa onu deneyeceğim ama çukur yeri derken nereyi kastediyorlar anlamadım
Kızılcık şerbeti zehirlenmesi kuzum butamam aldatmanın üzerinden çok bölüm geçti ama Fatihi görünce direkt bilinçaltını uyandıran şey o
Ben yüzüme sürmedim sadece yedimAy evet ayvanın tam olarak neresi acaba canım öğrendin mi
Ay ben de aynı. ya saf gibi seviniyordum ben bi de. Bebek kendni belli ediyor diye. Meğer kasılıyormuşum
Kızlar ben daha doktora sormadım sadece şubat grubunda bi arkadas yasamis aynı şeyi doktoru kasilma demis cok cok benzedigi icin bende oyle oldugunu dusunuyorumbenim sürekli böylr hatta ilişkiden sonra geçen ortada toplandı sanmıştım karnımın ortası semsertti..korktum ben bu sertliği sürekli olarak hissediyorum
Aaa bende öyle sanıyordum, nasıl yaaaaaAy ben de aynı. ya saf gibi seviniyordum ben bi de. Bebek kendni belli ediyor diye. Meğer kasılıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?