Ayyy sende detaylıya girdin ne güzel ya canım atlattın şükürBenim detaylım sabahtı güzel geçti organlarını tek tek inceledi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama plasentanın konumundan dolayı görüşü biraz zordu o yüzden 2 hafta sonra devam edecek ama yarım saat inceledi, bebişte doktorun ultrasonla bastırdığı yerlere tekme atıyordu deli kız
Oyyy ne güzelBenim detaylım sabahtı güzel geçti organlarını tek tek inceledi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama plasentanın konumundan dolayı görüşü biraz zordu o yüzden 2 hafta sonra devam edecek ama yarım saat inceledi, bebişte doktorun ultrasonla bastırdığı yerlere tekme atıyordu deli kız
MaşallahBenim detaylım sabahtı güzel geçti organlarını tek tek inceledi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama plasentanın konumundan dolayı görüşü biraz zordu o yüzden 2 hafta sonra devam edecek ama yarım saat inceledi, bebişte doktorun ultrasonla bastırdığı yerlere tekme atıyordu deli kız
Valla şimdi chili lokumu yedim tavuk dünyasındaKızlar yaaa dışarıda yemek yiyor musunuz, neler yiyorsunuz mesela ? Tavuk dünyası, ya köfte falan gibi micanım tavuk dünyası çekiyor ama korkuyorum galiba evde de kendim yapamıyorum
Benim eşimin mutfakla en haşır neşir olduğu nokta bana bir bardak su getirir o kadarCanım ben et ürünlerine güvendiğim yerden yiyorum, hamburger olarak evde yapıyor eşim genelde ama çok mc burger tarzı yerlerden istiyorsam eşim izin vermiyor el yapımı burgercilerden salatasız sossuz yiyorum, tavuk dünyasında yiyorum ama salata yemiyorum eşim hiçbir şekilde dışardan salata sos yememe izin vermiyor salataların ısrarla yıkanmadığına inanıyor, pizza da evde eşim evde yapıyor çok dışardan istersem sadece margarita yiyorum genelde fast food türevlerini de evde yapıyor eşim takıntılı bu konuda bizim tercihimiz bu yönde oluyor
Canım normalde bizimki de tek çocuk elini sürmez bezi ıslatır bir yeri silmek için bezi sıkmaz ben kızınca da ben erkeğim o kadarını ne biliyim sıkmam gerektiğini söylemedin ki der deliBenim eşimin mutfakla en haşır neşir olduğu nokta bana bir bardak su getirir o kadarmaşallah ne güzel elinden geliyor eşinin canım
Ay o efsane bir şeyValla şimdi chili lokumu yedim tavuk dünyasında
HahahCanım normalde bizimki de tek çocuk elini sürmez bezi ıslatır bir yeri silmek için bezi sıkmaz ben kızınca da ben erkeğim o kadarını ne biliyim sıkmam gerektiğini söylemedin ki der deliyani ben başında şöyle yap böyle yap onu da koy diyince yapıyor birazda gözünü korkutuyorum düzgün yapmazsan sen yokken ben dayanamam yaparım bir yerime bir şey olur vicdan yaparız diyorum korkuyor o zaman yapıyor yemek konusunda annem yapıp getiriyor ama fast food istediğimde annem yapamıyor eşime kalıyor ben başında nasıl yapacağını anlatıyorum ortalığı da batırmasın diye yanında oturuyorum mutfakta o zaman yapıyor
Benim ki çok nadir birşeyler yapmaya çalışıyor. Bi domates doğruyor, mutfak dolaplarına bile domates çekirdeği yapışıyor. Tezgah yağ oluyor. Bişey de demiyorum pek bir daha yapmaz diye. Belki yapmasa daha iyiBenim eşimin mutfakla en haşır neşir olduğu nokta bana bir bardak su getirir o kadarmaşallah ne güzel elinden geliyor eşinin canım
Benim ki yapar çok şükür ama dediğin gibi mutfak beter olurBenim ki çok nadir birşeyler yapmaya çalışıyor. Bi domates doğruyor, mutfak dolaplarına bile domates çekirdeği yapışıyor. Tezgah yağ oluyor. Bişey de demiyorum pek bir daha yapmaz diye. Belki yapmasa daha iyi
Benmki paatates falan kızartıyor sadece onunda bulaşığını topluyor ama grlin görin ki her dk bir şey soruyor lu nerde bu nerde bence de girmeseler daha iyi sankiBenim ki çok nadir birşeyler yapmaya çalışıyor. Bi domates doğruyor, mutfak dolaplarına bile domates çekirdeği yapışıyor. Tezgah yağ oluyor. Bişey de demiyorum pek bir daha yapmaz diye. Belki yapmasa daha iyi
Ay benimki de hiçbir şeyin yerini bulamıyor ya. Anca tabak bardak çatalBenmki paatates falan kızartıyor sadece onunda bulaşığını topluyor ama grlin görin ki her dk bir şey soruyor lu nerde bu nerde bence de girmeseler daha iyi sanki
MaşallaaaahhCanım normalde bizimki de tek çocuk elini sürmez bezi ıslatır bir yeri silmek için bezi sıkmaz ben kızınca da ben erkeğim o kadarını ne biliyim sıkmam gerektiğini söylemedin ki der deliyani ben başında şöyle yap böyle yap onu da koy diyince yapıyor birazda gözünü korkutuyorum düzgün yapmazsan sen yokken ben dayanamam yaparım bir yerime bir şey olur vicdan yaparız diyorum korkuyor o zaman yapıyor yemek konusunda annem yapıp getiriyor ama fast food istediğimde annem yapamıyor eşime kalıyor ben başında nasıl yapacağını anlatıyorum ortalığı da batırmasın diye yanında oturuyorum mutfakta o zaman yapıyor
Aynen ya o kalan döküntüyü toplamak gibi bişey yok erkeklerde. Rahatsızlık duymuyolar hiçBenim ki yapar çok şükür ama dediğin gibi mutfak beter olurşükür ki yatmam gerekmiyor. Çok birşey yapmasam da en azından döküntüsünü toplayabiliyorum. Ama genel olarak herşeyi kocam yapıyor. Çantamı bile o taşıyor vermiyor bana suyumu falan taşır. Sürekli peşimde
ayyy hiç güleceğim yoktuBenim kocamda bulaşıkları makineye atarken kaşık çatal nereye koncak diye sormuştu hahahah yaa canım kocam
Ben başında durduğumu çaktırmamaya çalışıyorumMaşallaaaahhözellikle çok beklenen gebelikler de erkekler daha çok yardim etmeye calisiyo benim eşim de aynisi hayatta yapmayacagi yapamayacagi seyleri suan yapiyo ama aynisi basinda durmazsak vah bizeeee
Hahah bencede öyleBenim ki çok nadir birşeyler yapmaya çalışıyor. Bi domates doğruyor, mutfak dolaplarına bile domates çekirdeği yapışıyor. Tezgah yağ oluyor. Bişey de demiyorum pek bir daha yapmaz diye. Belki yapmasa daha iyi
Kuzum erkeklerin doğası bu. Mecburen söylemek zorundayız. Bir de malum nazlı nazlı büyümüşler. Benim kv hiçbir şey yaptırmaz hala kocama. O yüzden söylüyorum şunu yap bunu yap diyeAynen ya o kalan döküntüyü toplamak gibi bişey yok erkeklerde. Rahatsızlık duymuyolar hiçbenimki de yardımcı olmaya çalışıyor ama ben daha çok düşünsün isterdim .ben istekte bulunmadan yapsa keşke . Nazlanıyormuş gibi gözükmek istemiyorum kendisi de anlamıyor bazen
Bende bugün Kadın Doğum acile gittim karnım taş gibi dünde olmuştu yorulmadığım halde rahım ağzı uzunluğu 37 cm iyi kasılman var evet dedi idrar yolu enfeksiyonu temız çıkınca magnezyum şase ve progestan başlattı ben hiç kullanmamıştım bir defa günde sabah mi alayım mi akşam mi bilemedim vajinadan değil mi bu fitil sabah akıntı oluyor mu?Yatmak olacaktı o canım kuşatmak değil de. Yok benim hiç 25 mm olmadı canım yoğun kanama ve sancı yaşadığım gün 30 mm oldu en düşük doktorum 25 mm sınır 25 e düşerse dikiş atarız demişti. Bende rahimde doluluk baskı hissi olmadı crp enfeksiyona bakıldı bir de idrar yolu enfeksiyonuna bakıldı benim hastanede 4 gün kaldığımda yoğun kanama ve sancıdan crp enfeksiyonum 80 çıkmıştı enfeksiyonun kasılmayı tetiklediğini söyledi doktorum enfeksiyon düştü o zaman hastaneden çıkardılar sonrada çok şükür nst de kasılmalar çıkmadı ama en ufak ağrıda doktorum gel nst ye gir dedi çünkü ben kasılmaları fark edemiyorum doktorum ondan endişelendiğini söyledi ben yoğun kanama yaşadığım gün meğer 2 dk bir 50-60 kasılma yaşamışım doktorum nasıl fark etmezsin dedi nst de çıkıyor şuan ama hissetmedim maalesef ondan korkuyor öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?