2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy sende detaylıya girdin ne güzel ya canım atlattın şükürDarısı bizlere

Oyyy ne güzel darısı bizlerin de başına ben çok geriliyorum nasıl olacak diye

Maşallah darısı bizlerin de başına

Benim eşimin mutfakla en haşır neşir olduğu nokta bana bir bardak su getirir o kadar maşallah ne güzel elinden geliyor eşinin canım

Benim eşimin mutfakla en haşır neşir olduğu nokta bana bir bardak su getirir o kadar maşallah ne güzel elinden geliyor eşinin canım
Canım normalde bizimki de tek çocuk elini sürmez bezi ıslatır bir yeri silmek için bezi sıkmaz ben kızınca da ben erkeğim o kadarını ne biliyim sıkmam gerektiğini söylemedin ki der deli yani ben başında şöyle yap böyle yap onu da koy diyince yapıyor birazda gözünü korkutuyorum düzgün yapmazsan sen yokken ben dayanamam yaparım bir yerime bir şey olur vicdan yaparız diyorum korkuyor o zaman yapıyor yemek konusunda annem yapıp getiriyor ama fast food istediğimde annem yapamıyor eşime kalıyor ben başında nasıl yapacağını anlatıyorum ortalığı da batırmasın diye yanında oturuyorum mutfakta o zaman yapıyor

Hahah yaa canım benim maşallah ne güzel desteksiniz birbirinize allah bu çabalarınızın mükâfatını bebislerinizi sağ salim kucağınıza alarak versin

Benim ki çok nadir birşeyler yapmaya çalışıyor. Bi domates doğruyor, mutfak dolaplarına bile domates çekirdeği yapışıyor. Tezgah yağ oluyor. Bişey de demiyorum pek bir daha yapmaz diye. Belki yapmasa daha iyi

Benim ki yapar çok şükür ama dediğin gibi mutfak beter olur şükür ki yatmam gerekmiyor. Çok birşey yapmasam da en azından döküntüsünü toplayabiliyorum. Ama genel olarak herşeyi kocam yapıyor. Çantamı bile o taşıyor vermiyor bana suyumu falan taşır. Sürekli peşimde

Benmki paatates falan kızartıyor sadece onunda bulaşığını topluyor ama grlin görin ki her dk bir şey soruyor lu nerde bu nerde bence de girmeseler daha iyi sanki

Maşallaaaahh özellikle çok beklenen gebelikler de erkekler daha çok yardim etmeye calisiyo benim eşim de aynisi hayatta yapmayacagi yapamayacagi seyleri suan yapiyo ama aynisi basinda durmazsak vah bizeeee

Aynen ya o kalan döküntüyü toplamak gibi bişey yok erkeklerde. Rahatsızlık duymuyolar hiç benimki de yardımcı olmaya çalışıyor ama ben daha çok düşünsün isterdim .ben istekte bulunmadan yapsa keşke . Nazlanıyormuş gibi gözükmek istemiyorum kendisi de anlamıyor bazen

Hahah bencede öyle akşam eşim gelene kadar evde çocuk olmasına rağmen evim toplu duruyor eşim bı geliyor hepi topu bir saat içinde evin her yeri birbirine giriyor tek kişilik dev kadro nasıl başarıyor bu kadar dağıtmayı anlamıyorum

Kuzum erkeklerin doğası bu. Mecburen söylemek zorundayız. Bir de malum nazlı nazlı büyümüşler. Benim kv hiçbir şey yaptırmaz hala kocama. O yüzden söylüyorum şunu yap bunu yap diye

Bende bugün Kadın Doğum acile gittim karnım taş gibi dünde olmuştu yorulmadığım halde rahım ağzı uzunluğu 37 cm iyi kasılman var evet dedi idrar yolu enfeksiyonu temız çıkınca magnezyum şase ve progestan başlattı ben hiç kullanmamıştım bir defa günde sabah mi alayım mi akşam mi bilemedim vajinadan değil mi bu fitil sabah akıntı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…