- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben 2 haftadır iyiyim öncesi yiyememe ile geçtiMaşallahben hep alıyorum, mütemadiyen alıyorum
![]()
Vallahi sevmediğim ama bebeğe iyi dedikleri şeyleri her gün yemeye çalışıyorumOhhh maşallah canım al tabi canımeee annesi prenses büyüyor artık
Evet bende vardı meslek hastalığı maalesef ama gebeliğin bazı dönemlerinde atak şeklinde parmak uçlarımdan bileğime kadar dakikalık uyuşup geçiyor , tuz tüketimini aza indirmek ,eli sürekli aynı pozisyonda tutmamak , falan azaltıyor bana hareket önermişti doktor onları yapabiliyorum tek şu anKızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma![]()
Bennn sağ el bileğimin iç kısımları da şiştiKızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma![]()
5 kiloCanım kaç kilo aldın ki
İlk defa duydum, geçmiş olsun canımKızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma![]()
Kusma olmayınca kilo alınıyor, sağlık olsun doğumdan sonra veririz evelallahAma ben 2 haftadır iyiyim öncesi yiyememe ile geçti![]()
Ahahahha ne güzel bulantıya karşı yeme5 kilo17+3 üm
İlk defa duydum, geçmiş olsun canım
Kusma olmayınca kilo alınıyor, sağlık olsun doğumdan sonra veririz evelallah
Bulantı hep vardı ama onu bastırmak için yedim hep![]()
Benim 15. Haftada 37 çıktıYa çok doğru söylüyorsunuz gerçekten hiç bir şey bilmemek okumamak çok daha iyi. malesef çok şey yaşadıkça araştırmak bilmek en kötüsü. Sizin kaçıncı haftada 3.7 çıktı ?
Benim de bir ara bir göğsüm diğerine göre aşırı kötü acıyordu, dayanamıyordum bir ara. Normal sanırım.Kızlar çok saçma ama sol göğsüm sağdan daha çok acıyor. Başlarda bornoz giyerken değse acırdı ya da kıyafet. Şimdi de öyle![]()
Ben çoktan yüzükleri çıkardım eşim çıkar dedi baktım parmaklar şişip kızarıyor gerek yok dedik yani ilerde çıkmaz falanKızlar yüzüğüm parmağımdan çıkmıyorzorla çıkarıp daha takmama vakitlerim geldi galiba
![]()
+++ olarak geri dönüşü olmaktaAhahahha ne güzel bulantıya karşı yeme![]()
Benimde bugün zorladı artıkKızlar yüzüğüm parmağımdan çıkmıyorzorla çıkarıp daha takmama vakitlerim geldi galiba
![]()
Benim de acıyor ya. Dokunmuyorum zaten de kıyafetle de acıyorBenim de bir ara bir göğsüm diğerine göre aşırı kötü acıyordu, dayanamıyordum bir ara. Normal sanırım.
Ben çoktan yüzükleri çıkardım eşim çıkar dedi baktım parmaklar şişip kızarıyor gerek yok dedik yani ilerde çıkmaz falan![]()
Çıkartalım madem artık. Aslında ben yüzük çok severim hep de takarım ama olmuyor yani+++ olarak geri dönüşü olmakta
Benimde bugün zorladı artık
Parmaklara özgürlük![]()
Çok şükür yok ne olucakki camlar açılınca 1 güne kokuda kalmadüBizde de aynı durumla cnm mutfak dolplarimi boyadı eşim üstüne cila atti boya kokmalı ama cila baya koktu gece gündüz açık tuttuk camları kasımda da inşallah badana yapcak eşim çok sknti olmaz Allah in izniyle ilk kızımda araba parçası yapan fabrika calsiyirdum kaucuk o kadar kötü kokuyordu ki şükür skntimz yök
Bende gebeliğin ilk haftalarında 3 gün oldu sol elimde sonra geçti gitdi şükürKızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma![]()
kız bu canımKızlar 15+6 daki videodan ss aldımerkek bu diyen var mı
Eki Görüntüle 3323213 Eki Görüntüle 3323214
Doktor videoda zaten hep gösterdi bak 3 çizgi. Kız bu diye. Ben %100 görüyorum o yüzden açıkçasıkız bu canımüç çizgi var
Ayhhhhh minnoş bir kııııızKızlar 15+6 daki videodan ss aldımerkek bu diyen var mı
Eki Görüntüle 3323213 Eki Görüntüle 3323214